Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: "ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ"!

...ΨΗΦΙΣΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Ο Βύρων Πολύδωρας φέρεται να δηλώνει σε στενό του κύκλο ότι δεν πρόκειται να ενδώσει και να ψηφίσει τον ενιαίο φόρο ακινήτων (ΕΝΦΑ). Δείχνει λένε, αποφασισμένος να πει "Όχι" στο φόρο ο οποίος θα δημεύσει τις περιουσίες των Ελλήνων και θα οδηγήσει σε μεγάλη κοινωνική έκρηξη. 
Μακάρι να είναι αλήθεια. Πάντως, τον προϋπολογισμό που περιλαμβάνει την φορολόγηση χωραφιών και ακαλλιέργητων αγροτεμαχίων, ο Βύρων Πολύδωρας τον ψήφισε! Πώς λοιπόν τώρα θα έρθει να πει "όχι" στον ΕΝΦΑ; Γιατί δεν έλεγε "όχι" και στον Προϋπολογισμό; Κάπου δεν υπάρχει αντίφαση;

1 σχόλιο:

  1. Μερικοί , νομίζουν ότι ακόμα κοροϊδεύουν τους Έλληνες πολίτες .
    Δεν ψηφίζουν αλλά τελικά ψηφίζουν εκφράζοντας τη λύπη τους γι αυτά που συμβαίνουν και την συμπάθεια τους στον λαό .
    Μετά τα σκυλάκια πάνε στο αφεντικό τους γιατί τρώνε στην αγέλη και έτσι αν πάνε κόντρα στον αρχηγό τους τότε θα τα πετάξει από την αγέλη ή θα τα εξαφανίσει.Μετά λένε ΝΑΙ σε όλα και άλλωστε γιατί να τα πειράξει και ο αρχηγός ;
    Το ρουσφετολογικό παρελθόν άλλωστε δεν αφήνει περιθώρια ,κανένα περιθώριο για απομάκρυνση εκ του ταμείου όπου μετά κάθε απαίτηση θα είναι ανούσια .
    Τα σκυλάκια κάνουν ότι δαγκώνουν αλλά τελικά γλύφουν.Πολλά σκυλάκια μα πάρα πολλά.
    Μέχρι και τηλεπερσόνοι που η κρίση τους έκανε να κάνουν αυτή τη ταπεινή δουλειά σε αντιμνημονιακά κανάλια ........ονόματα δεν λέμε !
    Κρίση βλέπετε,παντού και στο βάθος επιστροφή με άλλον αρχηγό.....έτσι δεν είναι ;
    Τα σκυλάκια όπως και οι πολιτικοί κοιτούν μπροστά,βλέπουν δεκαετία τουλάχιστον .
    Βλέπουν και αφουγράζονται το μέλλον με ένα θολό παρόν .
    Κάνουν τους αντιμνημονιακούς ,λένε,λένε,λένε,λένε λένε .....μας τα κάνουν τσουρέκια και αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ !
    Παρακολουθώ όλους τους αντιμνημονιακούς υποτίθεται τύπους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και με πιάνουν γέλια που ενώ λένε ότι δεν θα ψηφίσουν μετά τα ψηφίζουν όλα και δεν ψηφίζουν την εξαίρεση της εξαίρεσης ώ εξαίρεση ενός άρθρου που αποτελεί παραπομπή σε κύριο άρθρο !
    Έχουν φοβερή πλάκα και απουσίας του Καραγκιόζη από την τηλεόραση, τουλάχιστον γελάμε μαζί τους.Το ίδιο φυσικά και οι αντιμνημονιακοί δημοιογράφοι που σε κάθε κορύφωση της τηλεοπτικής στιγμής που λες "άντε να δούμε τι θα πει ο προσκεκλημένος,τελικά" μας πετάνε ένα " θα είμαστε σε λίγα λεπτά μαζί σας και πάλι γιατί πρέπει να πάμε σε διαφημίσεις" .
    Το εμπόρευμα των ψυχών πάει σε διαφημίσεις .......διαπραγμάτευση είναι άλλωστε,αυτά τα δύο πάνε μαζί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή