Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΠΩΦΘΑΛΜΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ… ΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΑΠ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

ΚΑΙ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΧΟΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΙΣΜΑΗΛ ΤΖΕΜ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!
 ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΜΑΣ
*Ο Παπανδρέου έδωσε τη σκυτάλη στην Ρεπούση που τη σφαγή στην Σμύρνη την έκανε «συνωστισμό στο λιμάνι»!
Του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο αντεθνικός του ρόλος δεν εντοπίζεται μόνο στην δόλια καθυπόταξη της Ελλάδος στις δαγκάνες των τοκογλύφων του ΔΝΤ και της ΕΕ. Ο μοιραίος για την χώρα πολιτικός, πριν παραδώσει την Πατρίδα μας στους διεθνείς οικονομικούς δολοφόνους, πρόσδεσε την χώρα στο άρμα της Τουρκίας. Με το ΦΕΚ 142 της 27ης Ιουνίου 2001, ο Γιώργος Παπανδρέου ως υπουργός Εξωτερικών προέβαινε σε μια κατάπτυστη για την Πατρίδα μας συνεργασία με την γείτονα χώρα, σε θέματα πολιτισμού, παιδείας και αθλητισμού! Ουσιαστικά, με το νόμο-ντροπή που περιλαμβάνεται στο συγκεκριμένο ΦΕΚ, ο τότε υπουργός εξωτερικών της κυβέρνησης Σημίτη υπέτασσε την Ελλάδα στις ορέξεις της γείτονος.

Πώς να μην βγαίνει λοιπόν ο Ερντογάν σήμερα και να επισημοποιεί τις εξοργιστικές απαιτήσεις του, επωφθαλμιόντας  ακόμη και την Θεσσαλονίκη; Ο Ταγίπ Ερντογάν στην πρόσφατη ομιλία του, είπε ότι η Θράκη έχει ξεχωριστή σημασία για την Τουρκία, προσθέτοντας προκλητικά πως για την Τουρκία, Θράκη είναι και η Κομοτηνή, η Θεσσαλονίκη, το Kircaali και Deliorman της Βουλγαρίας ακόμα και περιοχές έως τα Σκόπια και την Βοσνία!
Ο τούρκος Πρωθυπουργός δεν  επεκτείνει τυχαία τις διεκδικήσεις του σ’ ολόκληρη τη βαλκανική χερσόνησο: «Η Θράκη είναι η ζωντανή κοινή ιστορία μας στην Ευρώπη. Είναι εκπρόσωπος μας σ’ αυτή τη γεωγραφία. Σήμερα, στη γεωγραφική περιοχή των Βαλκανίων, στο επίκεντρο των σχέσεών μας βρίσκεται η Θράκη με την Ανδριανούπολη, το Τεκίρνταγ, το Κιρλαρελί και βέβαια η Κωνσταντινούπολη», υπογράμμισε.

Από πού όμως αποκτά αυτό το θράσος ο Ερντογάν; Μα φυσικά, πέρα από την σημερινή υπόδουλη κυβέρνηση, αντλεί το θράσος του από τα όσα υπέγραψε ο Γ. Παπανδρέου  τον Ιούνιο του 2001 και μαζί με αυτόν οι κ.κ. Πέτρος Ευθυμίου (τότε υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων), Ευάγγελος Βενιζέλος (τότε υπουργός Πολιτισμού) και Δημήτρης Ρέππας (τότε υπουργός Τύπου).
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

Ιδού τα όσα υποτελή υπέγραφε ο Γ. Παπανδρέου ενώπιον του Ισμαήλ Τζέμ, τότε ομολόγου του, υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας. Στις 27 Ιουνίου 2001 ο Γ. Παπανδρέου  παραχωρούσε το δικαίωμα στην Τουρκία να εγκρίνει η ίδια όσα γράφονται στα σχολικά μας βιβλία και το πώς θα παρουσιάζεται η ιστορία μας. Συγκεκριμένα το άρθρο 1§ ι, αναφέρει τα εξής:

«Θα συνεργάζονται (!) οι δύο χώρες στην παρουσίαση της Ιστορίας, της Γεωγραφίας, του Πολιτισμού και της Οικονομίας, ιδιαίτερα στα σχολικά βιβλία. Με αυτόν τον στόχο, θα συστήσουν μια μικτή επιτροπή εμπειρογνωμόνων, η οποία θα ανταλλάξει και θα μελετήσει τα σχολικά βιβλία για να προτείνει διόρθωση των ανακριβειών».

Προσέξτε την επισήμανση που κάνει ο ΦΕΚ: Ιδιαίτερα στα σχολικά βιβλία! Επιδίωκαν οι Τούρκοι να διαφθείρουν τις επόμενες γενιές των Ελλήνων και να τις καταστήσουν του χεριού τους, με το να διδάσκονται ότι οι Τούρκοι είναι …φίλοι μας και καλοί γείτονες! Γι’ αυτό τον λόγο ήρθε αργότερα η κ. Ρεπούση και μετέτρεψε την σφαγή των Ελλήνων κατά την Μικρασιατική καταστροφή, σε… «συνωστισμό στο λιμάνι της Σμύρνης»,! Γι’ αυτό διακορεύσαμε την ελληνική ιστορία! Χάριν της υποταγής μας στους Τούρκους τους οποίους  μάλιστα κατονομάζει φίλους μας, το ίδιο το κατάπτυστο ΦΕΚ της 27ης Ιουνίου 2007: «ΕΠΙΘΥΜΩΝΤΑΣ την ενδυνάμωση και την περαιτέρω α­νάπτυξη φιλικών σχέσεων που υφίστανται μεταξύ των δύο λαών, καθώς και την προώθηση της συνεργασίας τους στους τομείς της επιστήμης και της εκπαίδευσης, του πο­λιτισμού και των τεχνών, του αθλητισμού, της νεολαίας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης,

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:

ΑΡΘΡΟ 1

Τα Μέρη θα λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για να ενισχύ­σουν τη συνεργασία τους στους τομείς της επιστήμης και της εκπαίδευσης»!

Χάριν της… φιλίας μας λοιπόν με τους Τούρκους, τα έκαναν όλα αυτά οι μοιραίοι άνθρωποι για την χώρα!  Οι μεγάλες προδοσίες υπογράφονται πάντα υπό την… επίκληση πατριωτικής στάσης από την πλευρά των ενόχων! 

 ΦΑΡΔΙΕΣ-ΠΛΑΤΙΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!
Η …συνεργασία (βλέπε υποταγή) της Ελλάδος με την Τουρκία γράφτηκε και Αγγλικά ώστε να καταστεί περισσότερη αξιόπιστη! Και στο τέλος έπεσαν οι υπογραφές του αίσχους και της ντροπής. Με πρώτη την υπογραφή του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου, ακολούθησαν οι υπογραφές των Παπανδρέου, Ευθυμίου, Βενιζέλου και Ρέππα!

 



Πώς να μην ορέγεται λοιπόν ο Τούρκος πρωθυπουργός σήμερα την Θεσσαλονίκη και πώς να μην απαιτεί να γίνουν δύο τζαμιά μέσα στην Αθήνα εκ των οποίων το ένα κάτω από την Ακρόπολη; Και δύο τζαμιά θα φτιάξουμε για τον Ερντογάν και θα υποχρεώσουμε τον πενόμενο ελληνικό λαό να τα χτίσει με  τα λεφτά που δεν έχει και θα πούμε «άφεριμ εφέντ»!
ΤΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!
Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν περί Θράκης που περιλαμβάνει και την Θεσσαλονίκη και τμήμα της Βουλγαρίας και τα Σκόπια, ταυτίζονται απόλυτα με όσα έχει αποκαλύψει στην «Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής» της 4ης Αυγούστου, ο στρατηγός Γιώργος Αϋφαντής. Πρόκειται για την «Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής».

Ο στρατηγός ανέφερε στην εφημερίδα μας ότι έχει ήδη σχεδιαστεί η δημιουργία της «Δημοκρατίας της Κεντρικής Βαλκανικής με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη.

Ρωτούσαμε τότε τον στρατηγό:

Δηλαδή αυτά που λένε για «Άνω Μακεδονία» ή «Νέα Μακεδονία» δεν ισχύουν;

Αϋφαντής: Όχι, Αυτά είναι μπούρδες για τον κόσμο.  Πριν από 8-10 χρόνια είχε δημοσιευτεί από το Πεντάγωνο ένας χάρτης για το ποιο έπρεπε να είναι το κράτος των Σκοπίων. Εκείνος ο χάρτης ήταν η «Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής. Είχε τα Σκόπια, την Ελληνική  Μακεδονία, ολόκληρη τη Χαλκιδική και ένα κομμάτι της νοτίου Βουλγαρίας!

Αυτό ακριβώς το κράτος υπό την κηδεμονία της Τουρκίας θέλει ο Ερντογάν.  

"Ελεύθερη Ώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου