Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ!

Φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα στο εξοχικό σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, στην παραλία των Αγίων θεοδώρων, προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού. Ερευνάται το ενδεχόμενο εμπρησμού.


      H φωτιά φαίνεται ότι ξέσπασε γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα και έθεσε σε λειτουργία τον συναγερμό του σπιτιού, απο τον οποίο ειδοποιήθηκαν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική. Οι πρώτοι πυροσβέστες που έσπευσαν επί τόπου, διαπίστωσαν ότι οι φλόγες είχαν ήδη κάψει το μεγαλύτερο τμήμα του σπιτιού, το οποίο είναι μία μονοκατοικία ανάμεσα σε δένδρα.Οπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Περιφερειάρχης της Πυροσβεστικής Πελοποννήσου, Κωνσταντίνος Γιόβας, έχει υποστεί ζημιές το σαλόνι και η κουζίνα του σπιτιού. Το υπόλοιπο έχει υποστεί ζημιές κυρίως από τους καπνούς. «Δεν είναι εύκολο να εντοπίσουμε άμεσα τα αίτια της πυρκαγιάς. Ερευνούμε όλα τα ενδεχόμενα...» τόνισε.
Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της Ασφάλειας, του Ανακριτικού της Πυροσβεστικής αλλά και της Ομάδας εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών καθώς απο τα πρώτα ευρήματα δεν αποκλείεται να πρόκειται για εμπρησμό. Εχουν βρεθεί υπολείμματα αντικειμένων τα οποία δεν αποκλείεται να αποτελούσαν τμήματα εμπηστικού μηχανισμού αλλά η περίπτωση του βραχυκυκλώματος είναι εξ ίσου πιθανή για την ώρα.
Το εξοχικό σπίτι του Κ. Σημίτη βρίσκεται στην παραλία των Αγίων Θεοδώρων, στα σύνορα της Κορινθίας με την Αττική.
kathimeini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου