Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ: "ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΚΕΧΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ-ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ"

O Χρήστος Χριστόπουλος, υποψήφιος σύμβουλος 
 με τον συνδυασμό του Γιάννη Κεχρή
O Χρήστος Χριστόπουλος, φοιτητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Παντείου Πανεπιστημίου και Οικονομικών στο Deree, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού με τη «Δημοτική Αναγέννηση» και τον Γ.Κεχρή. Στη ενδιαφέρουσα συνέντευξη που του πήραμε απαντά σε πολλά καυτά ερωτήματα. Δώστε σημασία στο πώς αιτιολογεί το γεγονός ότι αποφάασισε να στηρίξει τον Γιάννη Κεχρή και για ποιους λόγους απέρριψε τις υποψηφιότητες των Αποστολόπουλου-Δασκαλόπουλου.
   
Είσαι νέος άνθρωπος. Τι σε έκανε να ασχοληθείς με τα κοινά βάζοντας υποψηφιότητα με το συνδυασμό του Γιάννη Κεχρή;
Χριστόπουλος: Καταρχήν, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τη δυνατότητα που μου δίνετε να διατυπώσω-διαδώσω τις ιδέες και τις προτάσεις μου σχετικά με τις προκλήσεις και το αύριο του Δήμου μας. Στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης -για κάθοδο δηλαδή στις δημοτικές εκλογές με το συνδιασμό του Γ.Κεχρή- οδήγησαν ποικίλοι λόγοι.Αρχικά, πιστεύω ακράδαντα πως διανύουμε μία περίοδο πολιτικής «ανανέωσης» σε τοπικό επίπεδο. Διεξάγεται ένας πρωτοφανής -για τα μέτρα του Δήμου μας- διάλογος στον οποίο οι νέοι πρέπει να δηλώσουν «παρών». Έχει έρθει η ώρα για τη νέα γενιά να συνδιαμορφώσει τις τύχες της,όχι μόνο με τη μορφή «ομοτράπεζων» σε μία εν δυνάμει διαβούλευση αλλά και με την ενεργή συμμετοχή της στη λήψη αποφάσεων πάνω σε μία σειρά θεμάτων που αφορούν ολόκληρη την τοπική κοινωνία.
Συνεπώς,η ενασχόληση μου με τα κοινά έχει συμβολική χροιά: Οι νέοι δεν ασκούμε απλά κριτική αλλά είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε ευθύνες,το βάρος των οποίων μπορεί να μην μας αναλογεί αλλά μας επηρεάζει άμεσα.
Εν συνεχεία, η νοοτροπία της κοινωνίας σε συνδιασμό με μία εσωτερική αυτοκριτική αποτέλεσαν καθοριστικούς παράγοντες στη συγκεκριμένη επιλογή.Πιο συγκεκριμένα,ζούμε σε μία εποχή κατά την οποία η πολιτική απαξιώνεται και οι πολιτικοί λοιδωρούνται συλλήβδην.Ειδικά οι νεότεροι ηλικιακά πολλές φορές αρνούμαστε κατηγορηματικά ακόμα και τη συμμετοχή μας στην κορυφαία θεσμική διαδικασιά του δημοκρατικού πολιτεύματος,τις εκλογές (ζητώντας όμως τα ρέστα κατόπιν εορτής) .Εκχωρούμε κατ’ αυτόν τον τρόπο τα πολιτικά μας δικαιώματα και κατ’ επέκταση τη φωνή και το λόγο μας άνευ όρων.Αυτό πρέπει να αλλάξει.Για να πραγματωθεί όμως κάτι τέτοιο οφείλουμε να γίνουμε εμείς η αλλαγή που επιζητούμε.Γι’ αυτό λοιπόν θέτω υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου.Αφενός μεν για να προσφέρω στην πόλη μας το κατά δύναμην με βάση τις σπουδές,τις ιδέες και το όραμά μου και αφετέρου δε για να αναλάβω ευθύνες μετέχοντας στις δημοκρατικές διαδικασίες παραμερίζοντας την όποια προσωπική αγανάκτηση και δυσαρέσκεια για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα σε κυβερνητικό αλλά και τοπικό επίπεδο.

Γιατί ειδικά με τον Γιάννη Κεχρή; Γιατί για παράδειγμα δεν επέλεξες τον Ηλία Αποστολόπουλο;
Χριστόπουλος: Ο Γιάννης Κεχρής συμβολίζει για μένα την αλλαγή νοοτροπίας που επιβάλλεται να εδραιωθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν άνθρωπο εργασιομανή, με πραγματική αίσθηση ευθύνης για το εγχείρημα που έχει αναλάβει να πραγματώσει. Ένα πραγματικό πρότυπο που προσωπικά με ενέπνευσε  και με έπεισε για την αυθεντικότητα και την ακεραιότητά του κοινού μας πλέον σκοπού από τις πρώτες συζητήσεις μας. Οικογενειάρχης, επαγγελματίας (γιατρός) με σπουδές στο Χάρβαρντ των ΗΠΑ και με εξαιρετικούς συνεργάτες, ενσαρκώνει το λαμπερό αύριο στο οποίο όλοι μας ελπίζουμε. Αυτό όμως που με κέρδισε είναι η νοοτροπία και η ιδιοσυγκρασία του πολιτικού ανδρός. Την εποχή που όλοι μιλούν απαξιωτικά για τη νέα γενιά, τη χαρακτηρίζουν χαμένη, χωρίς όραμα και πυξίδα για το αύριο, ο Γ.Κεχρής με τίμησε με μία θέση στο ψηφοδέλτιο της «Δημοτικής Αναγέννησης».Την ώρα που άλλοι ενδεχομένως θα χλεύαζαν και θα λοιδωρούσαν τη θέληση ενός νέου ανθρώπου να προσφέρει στην πόλη του, ο Κεχρής παρέδωσε μαθήματα δημοκρατικότητας και πλουραλισμού,όχι στα λόγια με μεγαλόστομες κορώνες συμπαράστασης στη νεολαία αλλά καθήμενος στο ίδιο τραπέζι και αντιμετωπίζοντας με ως ισότιμο συνομιλητή του.
Τον Ηλία Αποστολόπουλο τον σέβομαι και τον εκτιμώ, ωστόσο παρατηρώ -διόλου ευκαταφρόνητες- πολιτικές αποκλίσεις σε ζητήματα κομβικής και μείζονος σημασίας. Αναφέρω χαρακτηριστικά το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, το branding policy που πρέπει να ακολουθήσει ο Δήμος, τη διαφοροποίηση (ελέω σιγής) στο ζήτημα της ενοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας, τον τρόπο αντίληψης της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης ως προμετωπίδα διαφάνειας ,την απουσία τεκμηριωμένων προτάσεων για την απορρόφηση πόρων από το νέο ΕΣΠΑ (το οποίο προτάσσω καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ως εφαλτήριο ανάπτυξης, κλειδί για την επιτυχημένη εγκαθίδρυση της νεανικής επιχειρηματικότητας στο Δήμο μας αλλά και μέσο επαγγελματικής αποκατάστασης για ανέργους). Επιπρόσθετα, βασική μας διαφορά με τον κ.Αποστολόπουλο αποτελεί η ηθικοπολιτική προσέγγιση της εκλογικής αναμέτρησης. Πιο συγκεκριμένα, δεν έχω διστάσει να «εκτεθώ» στα μάτια της κοινής γνώμης αρθρογραφώντας πάνω σε καίρια ζητήματα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, αναρτώντας βίντεο στο διαδίκτυο με αναλυτική επεξήγηση των προτάσεών που καταθέτω στο δημόσιο διάλογο. Αντιθέτως ο κ.Αποστολόπουλος προτιμά να ακολουθήσει μια αναχρονιστική τακτική «επιδερμικής» έκθεσης στους δημότες με σκοπό την αποφυγή δημοσκοπικής φθοράς. Αυτό βεβαίως κατά την ταπεινή μου άποψη υποδηλώνει ένδεια επιχειρημάτων καθώς και σαθρά πολιτικά αντανακλαστικά.

Απέναντι στον Γιάννη Κεχρή, αντίπαλός του φαίνεται ότι θα τεθεί και ο κ. Δασκαλόπουλος. Ποια η γνώμη σου για τον σημερινό Αντιδήμαρχο;
Χριστόπουλος: Ο κ. Δασκαλόπουλος αποτελεί θεσμικό παράγοντα της τοπικής μας δημοκρατίας,πρόσωπο «κλειδί» στη λήψη αποφάσεων της υφιστάμενης διοίκησης και προσωπική επιλογή του κ. Ξύδη. Παρότι αποφεύγω να σχολιάζω ανθρώπους με πολυετή ιστορία στην τοπική πολιτική σκηνή, πρέπει να ομολογήσω πως η πολιτική διαδρομή και οι κομματικές επιλογές του κ.Δασκαλόπουλου έχουν προκαλέσει σύγχυση αλλά και απορία. Ως δημότης Παπάγου-Χολαργού δε θα επέλεγα για δήμαρχο κάποιον ο οποίος επιδίδεται με ευκολία σε «ήξεις-αφήξεις», κάποιον για τον οποίο το «ναι» και το «όχι» δεν αποτελούν συνειδητές επιλογές ενδελεχούς μελέτης-αξιολόγησης αλλά αποφάσεις της στιγμής και τέλος κάποιον που μεταβαίνει από το ΚΚΕ στο ΠΑΣΟΚ, μπαίνει σε καθαρά δεξιό ψηφοδέλτιο και σήμερα αυτοανακηρύσσεται ανεξάρτητος υποψήφιος. 

Σε ποιον τομέα θα ήθελες να προσφέρεις περισσότερο; Δώσε μου μια ιδέα σου για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στον Χολαργό-Παπάγου.
Χριστόπουλος:  Στις κρίσιμες στιγμές που ζούμε, πιστεύω ακράδαντα πως πρέπει να επικρατήσει το δόγμα «καθείς εφ’ ω ετάχθη». Συνεπώς με βάση τις σπουδές και την έρευνά μου φρονώ πως θα μπορούσα να βοηθήσω σε δύο τομείς της τοπικής αυτοδιοίκησης: Στον τομέα της Οικονομίας καθώς και στον Πολιτισμό. Η πρόσφατη εμπειρία μου στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στη Γαλλία όπου βρέθηκα με υποτροφία της Ε.Ε.(στη Νομική του Μονπελιέ) είχε ως αποτέλεσμα τη μύησή μου στο Ευρωπαϊκό δίκαιο και πιο συγκεκριμένα την εξειδίκευσή στον τομέα του ΕΣΠΑ (τώρα Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης). Η μελέτη της «2ης εγκυκλίου της γενικής γραμματείας δημοσίων επενδύσεων – ΕΣΠΑ σχεδιασμού και κατάρτισης αναπτυξιακου προγραμματισμού περιόδου 2014 – 2020» αποτέλεσε σημαντικό αρωγό στην κατανόηση των προϋποθέσεων, δικαιολογητικών, εγγράφων κλπ που απαιτούνται για την απορρόφηση κοινοτικών αλλά και εθνικών κονδυλίων. Δεδομένου δε ότι το Σύμφωνο Δημοσιονομικής Σταθερότητας θα «ψαλιδίσει» περαιτέρω τα έσοδα του Δήμου (Το 2009 ο δήμος μας πήρε 17,5 εκατομμύρια κρατική επιχορήγηση. Σύμφωνα με το Σύμφωνο Δημοσιονομικής Σταθερότητας το 2015 η επιχορήγηση θα πάει στο 1,9) η εξεύρεση εναλλακτικής χρηματοδότησης για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων δεσπόζει στη λίστα με τις άμεσες προτεραιότητες προς διευθέτηση και η κατάρτιση σοβαρών μελετών με στόχο την απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων φαντάζει μονόδρομος.
Στον τομέα του πολιτισμού έχω ήδη καταθέσει προτάσεις για τη δημιουργία ψηφιακής βιβλιοθήκης (κόστος μηδενικό), την παραχώρηση του δώματος του κτηρίου της κοινωνικής μέριμνας στην οδό Αγαμένμνωνος με στόχο τη δημιουργία  κέντρου νεότητας,την καθιέρωση των Περικλείων Αγωνισμάτων στα πρότυπα του Μαραθωνίου,τη δημιουργία σύγχρονου πολιτιστικού κέντρου στο κτήριο «Αλέξανδρος» το οποίο παραχωρείται από το ταμείο ασφαλίσεως τoυ στρατού (με πολύ χαμηλό ενοίκιο).Ο δήμος μας μπορεί να διεκδικήσει και να αναλάβει πολλές ακόμα πρωτοβουλίες στον εν λόγω τομέα αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση και να προσπεραστούν τα εμπόδια της γραφειοκρατίας.
Όσον αφορά τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας, αρχικά, θα πρέπει σύσσωμη η τοπική κοινωνία να συνειδητοποιήσει τους νέους συσχετισμούς ισχύος που διαμορφώνονται.Η ουσιαστική ενοποίηση των δύο δημοτικών κοινοτήτων (Παπάγου και Χολαργού) θα είναι το μεγαλύτερο «στοίχημα» της νέας διοίκησης και θα συμβάλλει σημαντικά στην ποιοτική αναβάθμιση της πόλης μας καθώς θα δημιουργηθούν νέες δομές, λειτουργίες και υποδομές ζωτικής σημασίας. Η μείωση της κρατικής επιχορήγησης συνεπάγεται αυτομάτως την κοινωνική ενεργοποίηση ως απαραίτητο παράγοντα -σε πρώτο στάδιο- για την εξασφάλιση της εύρρυθμης λειτουργίας της πόλης μας και -σε δεύτερο επίπεδο- την ποιοτική αναβάθμισή της. Πιο συγκεκριμένα στο νέο χάρτη της τοπικής αυτοδιοίκησης, αστάθμητο παράγοντα θα αποτελέσουν οι δράσεις στα πλαίσια του εθελοντισμού. Αυτό βεβαίως δεν είναι μία απλή υπόθεση. Η πρακτική εφαρμογή εθελοντικής πολιτικής είναι μία διαδικασία συνεχούς ενημέρωσης, παραδειγματισμού από πλευράς διοίκησης και τέλος μύησης των πολιτών σε ανάλογες δραστηριότητες. Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφερθώ στο όραμα της παράταξης μας,της «Δημοτικής Αναγέννησης Παπάγου-Χολαργού» που δεν είναι άλλο από το Μεγάλο Πάρκο του Υμηττού. Ένα αναπτυξιακό έργο που θα καταστήσει το δήμο μας περιβαλλοντικό «παράδεισο», τόπο ηρεμίας και επαφής με τη φύση, μία πόλη-πόλο έλξης για νέους και πρεσβύτερους.


32 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
    ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.

    Κ Α Ι Μ Ε Τ Ι Χ Ρ Η Μ Α Τ Α Θ Α Γ Ι Ν Ο Υ Ν Ο Λ Α Α Υ Τ Α ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποιός τον πρότεινε για Δημοτικό σύμβουλο ;
    Και που τον βρήκε ο Κεχρής ;
    Περπατούσε μια μέρα και αντί να πέσει σε κολώνα έπεσε πάνω στον κύριο Χριστόπουλο και σκέφτηκε τοι καλός νέος και τι καλός άνθρωπος και μορφωμένος είναι αυτός και άρα να τον συμπεριλάβω στο ψηφοδέλτιο μου ;

    Ρε παιδιά μη μας δουλεύετε ψιλό γαζί όλους .
    Και εμείς έχουμε σπουδάσει,έχουμε μεταπτυχιακό και όλα αυτά τα ωραία επίγεια πράγματα .
    ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;
    ΘΑ , ΘΑ , ΘΑ ,ΘΑ ,ΘΑ , ΘΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ,ΘΑ,ΘΑ .....

    ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ;

    ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ,ΜΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ .
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ (ΣΥΓΝΩΜΗ) ΑΡΑΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΑ AIR-CONDITION UNITS .

    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ MONTPELLIER ΕΚΑΝΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟ ΕΚΕΙ ΕΣΠΑ !
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟ STRATEGIC MANAGEMENT ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ.

    ΚΑΙ Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΠΩΛΗΤΡΙΑ Ή ΤΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ , ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ , ΓΡΑΦΕΙΣ :

    Όσον αφορά τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας, αρχικά, θα πρέπει σύσσωμη η τοπική κοινωνία να συνειδητοποιήσει τους νέους συσχετισμούς ισχύος που διαμορφώνονται.Η ουσιαστική ενοποίηση των δύο δημοτικών κοινοτήτων (Παπάγου και Χολαργού) θα είναι το μεγαλύτερο «στοίχημα» της νέας διοίκησης και θα συμβάλλει σημαντικά στην ποιοτική αναβάθμιση της πόλης μας καθώς θα δημιουργηθούν νέες δομές, λειτουργίες και υποδομές ζωτικής σημασίας. Η μείωση της κρατικής επιχορήγησης συνεπάγεται αυτομάτως την κοινωνική ενεργοποίηση ως απαραίτητο παράγοντα -σε πρώτο στάδιο- για την εξασφάλιση της εύρρυθμης λειτουργίας της πόλης μας και -σε δεύτερο επίπεδο- την ποιοτική αναβάθμισή της. Πιο συγκεκριμένα στο νέο χάρτη της τοπικής αυτοδιοίκησης, αστάθμητο παράγοντα θα αποτελέσουν οι δράσεις στα πλαίσια του εθελοντισμού. Αυτό βεβαίως δεν είναι μία απλή υπόθεση. Η πρακτική εφαρμογή εθελοντικής πολιτικής είναι μία διαδικασία συνεχούς ενημέρωσης, παραδειγματισμού από πλευράς διοίκησης και τέλος μύησης των πολιτών σε ανάλογες δραστηριότητες. Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφερθώ στο όραμα της παράταξης μας,της «Δημοτικής Αναγέννησης Παπάγου-Χολαργού» που δεν είναι άλλο από το Μεγάλο Πάρκο του Υμηττού. Ένα αναπτυξιακό έργο που θα καταστήσει το δήμο μας περιβαλλοντικό «παράδεισο», τόπο ηρεμίας και επαφής με τη φύση, μία πόλη-πόλο έλξης για νέους και πρεσβύτερους.
    ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η έκθεση των απόψεών σου δείχνουν ότι πραγματικά σε έχει πάρει ο ύπνος και μάλιστα σε άσχημη φάση. Παραπονιέσαι για την κατάσταση και την "άτιμη κοινωνία" αλλά συντηρείς επιμελώς την μιζέρια και την άγνοιά σου. Σου αρέσει να κρίνεις, χωρίς όμως να προτείνεις και να προσπαθείς για το καλύτερο. Σου λέει τίποτα η λέξη πρόοδος; Μπααα τι είναι αυτό... Δεν έχεις ιδέα φίλε μου, για αυτό αντί να σπαταλάς χρόνο γράφοντας ανοησίες στα μπλογκς, κάτσε να πιεις το φραπεδάκι σου και να παραπονεθείς για την άπονη και άδικη ζωή σου που δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει επειδή δεν είχες την τύχη να σου πέσει το μαγικό κουμπί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ ....εεεεεε ;
      βολεμένος πίνεις screwdriver και Irish coffee μετά ,έ ;

      Διαγραφή
    2. Άκου εκεί που θα μας πεις και τι θα λέμε ;
      Αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω υπάρχουν και άλλες δουλειές να κάνεις .
      Μάθατε όλοι να δουλεύετε το κόσμο και μερικοί σας χαλάνε τη πιάτσα . Να προτείνω τί; Ψέματα και ανοησίες ; Να λέω όπως όλοι πριν τις εκλογές ότι θα κάνουν τον Χολαργό Παράδεισο επί της Γης ;
      Την άγνοια την έχεις εσύ γιατί πιστεύεις ότι ΟΛΟΣ ο κόσμος τρώει φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες .
      Μας κάνεις και μάθημα για την πρόοδο, τρομάρα σου.
      Ποια πρόοδο ; Για ποια πρόοδο μιλάς ; Χωρίς χρήμα για ποιά πρόοδο μιλάνε όλοι ;
      Άϊντε πια ,μπουχτίσαμε από την αρλούμπα ακόμα δεν μπήκαμε για τα καλά σε προεκλογική μάχη.
      Αρλούμπες λένε όλοι τους και κάθεται ο κόσμος στα καφέ και τους ακουυυυυυυύει σαν χάνος.
      Σαν τα πρόβατα που ακούν να βγάζει λόγο ο αρχηγός τους ο οποίος πρώτος γίνεται βορρά στους λύκους ......

      Διαγραφή
  5. Δηλαδή αυτό που στην ουσία μας λες είναι ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ευρώ τσακιστό , θα πρέπει αν αναλάβουμε εμείς δράση οι πολίτες δηλαδή να σκουπίζουμε τους δρόμους,να ξεφορτώνουμε τους κάδους στις σκουπιδιάρες, να αλλάζουμε τις λάμπες στα φώτα ,να κλαδεύουμε και να συμμετέχουμε σε κοινές δράσεις.
    Και εμάς ποιός θα μας πληρώνει για τις κοινές μας δράσεις ; Αυτά γίνονται σε χώρες τύπου Νορβηγία και Γαλλία και Σουηδία που το μήνα ο κατώτερος μισθός τους είναι ο χαμένος ανώτερος δικός μας !
    Δηλαδή για πες μου αγαπητέ μου , σε τι θα με μυήσεις ως πολίτη για να εξασφαλίσω και εγώ την εύρρυθμη λειτουργια της πόλης και για να πάρω μέρος σε ανάλογες δραστηριότητες ;
    Για πες μου δηλαδή αν δεν έχω να πληρώσω τη ΔΕΗ ,την ΕΥΔΑΠ, τα ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ μου ,τους ΦΟΡΟΥΣ μου και το φόρο πολυτελείας στο γαμημένο JEEP μου ,που ο Καραμανλής μου είπε να το πάρω χωρίς τέλη γιατί είναι και υβριδικό, χωρίς φόρο πολυτελείας και χωρίς πόθεν έσχες που έτσι και αλλιώς δεν με έπιανε και τώρα θέλω ένα κάρο περίδρομο χρήματα για να έχω μόνο αυτό "συν τα τεκμαρτά παιδιά μου" και πολλά άλλα που σε λίγο μέχρι και σκατόμετρο θα βάλουν στις λεκάνες μας για να πληρώνουμε φόρους ; Πως εγώ με τόσα προβλήματα θα γίνω αυτός που θα λειτουργεί η πόλις εύρρυθμα ;
    Για ποιό μεγάλο πάρκο του Υμηττού μιλάς ;
    Εδώ, δεν υπάρχει γερανός ένα χρόνο για να σηκώσει τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα από τους δρόμους, εδώ βρωμάει και ζέχνει το άλσος πέριξ της εκκλησίας του Τιμίου Σταυρού, εδώ δεν βγάζουν τα σαμαράκια από το δρόμο του Verde και έβγαλαν ένα από ανάγκη μπας και σκοντάψει κανένας καραγκιόζης πολιτικός που ήρθε να παρακολουθήσει τα εγκαίνια για το άγαλμα απέναντι από την πύλη του Αλσους Παπάγου που με το καρότσι μας δεν μπορούμε να μπούμε (παιδικό) .
    Εδώ δεν υπάρχει φωτισμός σε όλο το άλσος πάνω και κάτω από τον Τίμιο Σταυρό και αν περάσει κανείς βράδυ νομίζει ότι θα βγουν για δείπνο οι Δεινόσαυροι.
    Εδώ υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο σχολείο επί της οδού Κλειούς που μπαίνουν και κάνουν sex , κάνουν ενέσεις , παίζουν μπάλα, παίζουν το πουλί τους, κάνουν grafities και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός .
    Για ποιές ενοποιήσεις δάσους ,πάρκου και όλα αυτά τα πολύ ωραία που μας λες θα γίνουν ;
    Δεν έχεις σωστή πληροφόρηση ή περιμένεις να σου πουν τι συμβαίνει στο πεοάστιο μας.
    Εδώ πληρώσαμε 400000 ευρώ για ένα διαμέρισμα και όλη μέρα έρχονται τα φορτηγά και κάνουν μαθήματα φορτηγικής οδήγησης έξω από το verde και το άλσος Παπάγου και την Αγία Σκέπη.
    Για πιο πολλά "ΘΑ" ,ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , σύμφωνα με την μοντέρνα έκφραση .
    Τι λες βρε αγόρι μου ;
    Ζεις εδώ ή στο Montpellier ;
    Μήπως έχεις χάσει επαφή με την πραγματικότητα ;
    Στους κάδους εκτός από ανακυκλώσιμα ,βρίσκεις και πακιστανούς που ψάχνουν και εσύ μας λες ότι θα κάνεις τον ΠαπαγοΧολαργό τουλάχιστον κοιλάδα Vallee Blanche ,d' agosto, chamonix και βάλε .......
    Έχεις καταλάβει ότι δεν υπάρχει δεκάρα ,ότι δεν προσλαμβάνουν δήμοι,επιτυχόντες στα πεντάμηνα του ΟΑΕΔ με 490 ευρώ/μήνα ; Ότι δεν πληρώνονται υπάλληλοι και ότι απολύονται άλλοι ;
    Μας δουλεύεις αγαπητό μου παιδί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ θα πρότεινα να κάνετε ένα πάρκο και να βάλετε και άγρια ζώα μέσα για να κάνουν στον ΠαπάγοΧολαργό σαφάρι οι πολλοί τουρίστες που έρχονται στην Αθήνα ......
    Μιλάμε για πολύ γέλιο ....εμ τέτοια ακούν τα γερόντια και πηγαίνουν πριν το τάφο να ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους μπαγλαμάδες κάθε φορά,δεν αναφέρομαι σε σένα κύριε Χριστόπουλε για να μην παρεξηγηθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στερνή μου γνώση, να σε είχα πρώτα.....Όμορφα τα νιάτα. Ζωηρά. Έντονα. Γεμάτα ιδέες και δύναμη για δράση. Μα κάτι λείπει....κάτι λείπει....γι αυτούς που ξέρουν και καταλαβαίνουν, κάτι λείπει.
    Γνωρίζεις πως λειτουργεί ο Δήμος; Το προσωπικό του; Γνωρϊζεις τί διαδικασίες χρειάζονται για το κάθε θέμα; Η Διοίκηση δεν είναι "λέω ιδέες ανάμεσα στο καφέ του Μονπελιέ και της ιδεο-νομενκλατούρας". Η διοίκηση θέλει να ψηθείς νεαρέ μου, με όλο το σεβασμό στο λέω. Δεν είναι ιδέες: πρέπει κάθε 5 λεπτά να παϊρνεις τη "σωστή";;;; απόφαση, ανάμεσα σε ένα σωρό μπελάδες, εισηγήσεις, καταστάσεις, ανάπηρους πνευματικά ανθρώπους, ανίκανους εργατικά ανθρώπους, ιδιαίτερα ικανούς, κ.ο.κ.
    Όταν ο Πικάσο έκανε τη Γκουέρνικα, για να κάνει ο Πικάσσο την Γκουέρνικα - ένα φαινομενικά "εύκολο" πίνακα - ξέρεις από τι πέρασε; Έχεις δει επί σειρά ετών πως ζωγράφιζε; Δες και ξαναπέρνα από το "ταμείο των απόψεων". Γιατί φίλε μου, η άποψη "κοστίζει".
    Λες για τον Αποστολόπουλο. Για κάποια ίσως έχεις δϊκιο, για άλλα ίσως έχεις άδικο. Αλλά εσύ από που ξέρεις το "branding policy που πρέπει να ακολουθήσει ο Δήμος" κατά τον Αποστολόπουλο ή την απουσία τεκμηριωμένων προτάσεων για την απορρόφηση πόρων από το νέο ΕΣΠΑ του Αποστολόπουλου (το οποίο ΕΣΥ προτάσσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ως εφαλτήριο ανάπτυξης, κλειδί για την επιτυχημένη εγκαθίδρυση της νεανικής επιχειρηματικότητας στο Δήμο μας αλλά και μέσο επαγγελματικής αποκατάστασης για ανέργους ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΤΟ ΠΑΣ, ΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ,.....ΟΥΥΥΥΠΣ!!!).....
    Μετά λες για το Δασκαλόπουλο. Παρότι "αποφεύγεις να σχολιάζεις ανθρώπους με πολυετή ιστορία στην τοπική πολιτική σκηνή, (....ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΛΑ....ΑΡΙΣΤΑ....) "πρέπει να ομολογήσω πως η πολιτική διαδρομή και οι κομματικές επιλογές του κ.Δασκαλόπουλου έχουν προκαλέσει σύγχυση αλλά και απορία. Ως δημότης Παπάγου-Χολαργού δε θα επέλεγα για δήμαρχο κάποιον ο οποίος επιδίδεται με ευκολία σε «ήξεις-αφήξεις», κάποιον για τον οποίο το «ναι» και το «όχι» δεν αποτελούν συνειδητές επιλογές ενδελεχούς μελέτης-αξιολόγησης αλλά αποφάσεις της στιγμής". ΩΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ; ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ "ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ (ΣΤΑΖΕΙ ΑΠΟ "ΣΕΒΑΣΜΟ" Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ), ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ "ΝΑΙ" ΚΑΙ ΤΟ "ΟΧΙ" ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΝΔΕΛΕΧΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ!!!!!

    ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΚΕΧΡΗ!!!!!! Ριγώ......

    Ωραία η διαφήμιση στο πρόσωπό σου. Ωραίο και το μαλλί. Και τα "Μονπελιέ", "Νομική' , "ΣΕΣ", "ΕΣΠΑ", "προτάσεις", "κατάρτιση σοβαρών μελετών", .....Εύχομαι να βρεισ "πελατεία" ως Δικηγόρος. Η πολιτική θέλει και άλλα: σύνεση, υπομονή, γνώση, σεβασμό, ταπεινότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ,ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ.
      ΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ......
      ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !
      ΟΥΤΕ ΤΟ KITZBUHEL ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ......ΑΪΝΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ.

      Διαγραφή
    2. Που να έβαζα εγώ υποψηφιότητα για Δ.Σ.
      Εννέα σελίδες Cv ! (βιογραφικό σημείωμα )
      Θα με ψήφιζαν και τα αδέσποτα ......!!!!

      Διαγραφή
  8. Είναι ωραίο να έχει κανείς καλά όνειρα κύριε Χριστόπουλε αλλά στην Ελλάδα υπάρχει ανοσία σε αυτά . . . Δεν αντιπαρατίθεμαι μαζί σας για να σας πάω κόντρα.
    Δεν σας ξέρω ,δεν με ξέρετε .
    Απλά τα πραγματικά γεγονότα αναφέρω ....
    Καλή σας επιτυχία ,σας εύχομαι να βγείτε δημοτικός σύμβουλος, να το εορτάσετε, να γίνετε και Δημαρχος κάποτε και θα .......θυμηθείτε τα λόγια μου........που είναι μεν αυστηρά αλλά δε αντικατοπτρίζουν την πικρή αλήθεια και πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπάρχει ακόμα το "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ" και η ¨ΜΙΚΡΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ" στο Montpellier ?
    Φαντάζομαι στο La Chistera θα πήγαινες .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δε θα έμπαινα στη διαδικασία να απαντήσω εαν δεν προέκυπτε ζήτημα ηθικής τάξεως.Το σχόλιο:"Ενώ εσύ ....εεεεεε ; βολεμένος πίνεις screwdriver και Irish coffee μετά ,έ ;" δεν είναι δικό μου.Πάντοτε αναρτώ ή τοποθετούμαι δημόσια επώνυμα.Tους ανώνυμους,με τα ανώνυμα σχολιάκια τους,τους αφήνω να βυθίζονται στον κομπλεξισμό και στην ανωνυμία τους.Μιας και ορισμένοι (ή απλά ένας ανώνυμος που παίρνει ψυχοφάρμακα) μου δώσατε αρκετές συμβουλές να σας δώσω και εγώ μία:"Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια".Καληνύχτα σας ανώνυμοι τσάμπα μάγκες.Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να συνειδητοποιήσω πως ο Χολαργός και ο Παπάγος έχουν ανάγκη -περισσότερο από οτιδήποτε άλλο- από ένα ψυχιατρείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αμέ.Κάνε μας και ένα ψυχιατρείο,αφου μας κάνεις όλα τα υπόλοιπα .
      Είσαι και υπεράνω .Βάζεις τα ζητήματα ηθικής τάξεως πάνω από το ζητημα πως θα τα κάνεις όλα αυτά.
      Κύριε Χριστόπουλε, είσαι μικρός και άπειρος.
      Σου ξαναλέω ,είναι πολύ ωραία όλα αυτά τα όνειρα αλλά δεν μας λες με τι χρήματα θα τα κάνεις.
      Δεν ξέρετε εσύ και όσους βάζεις να γράφουν εναντίον μου και εναντίον του κυρίου που επίσης σου έγραψε κάτι ανάλογο τι να πείτε και ξεκινήσατε τον οχετό περί ψυχιατρείων και χαπακίων και τα τοιαύτα !
      ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
      ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ .
      Ευτυχώς που τουλάχιστον συνειδητοποίησες ότι η περιοχή μας χρειάζεται Ψυχιατρείο πάνω από όλα όπως λες !
      Επιβεβαιώνεις το πόσο πολύ σχετικός είσαι με το προάστιο μας και πόσο σωστά τοποθετείς ιεραρχικά τι χρειάζεται ο ΠαπαγοΧολαργός.
      Τελικά δεν μου απάντησες.
      Υπάρχει ακόμα το "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ" και η ¨ΜΙΚΡΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ" στο Montpellier ?
      Φαντάζομαι στο La Chistera θα πήγαινες .....

      Διαγραφή
  11. "'Ομφακες εισίν". Όπως ανέφερες κι εσύ φίλε Χρήστο, αυτό ταιριάζει σε όλους αυτούς που μέσα από μια έκρηξη υστερίας μπροστά σε αυτό που αδυνατούν να πετύχουν, επιδεικνύουν μανιωδώς τα πολλαπλά τους συμπλέγματα. Ένα ψυχιατρείο στο δήμο μας δεν θα απέδιδε (έλλειψη πληρότητας), γιατί αυτός ο νοσηρός τρόπος αντιμετώπισης της ζωής, θέλω να πιστεύω, υιοθετείται από μια μειονότητα "αποπροσανατολισμένων" ανθρώπων. Σε συγχαίρω για την προσπάθειά σου και εύχομαι σε σένα και στην παράταξη καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιά έκρηξη υστερίας , ποιά συμπλέγματα ,τι αδυνατούμε να πετύχουμε !
      Εγώ ο ίδιος του ευχήθηκα καλή επιτυχία αλλά νμα μας πει που θα βρει το ΧΡΗΜΑ .
      Μας έταξε με τα δεκάδες "ΘΑ" και το βιογραφικό του (εγώ έχω 9σελίδες βιογραφικό,ήδη το ανέφερα) ότι θα κάνει το Χολαργό τουλάχιστον Chamonix ή Kitzbuhel.
      Επίσης ο κύριος Χριστόπουλος έγραψε :

      "Δε θα έμπαινα στη διαδικασία να απαντήσω εαν δεν προέκυπτε ζήτημα ηθικής τάξεως.Το σχόλιο:"Ενώ εσύ ....εεεεεε ; βολεμένος πίνεις screwdriver και Irish coffee μετά ,έ ;" δεν είναι δικό μου.Πάντοτε αναρτώ ή τοποθετούμαι δημόσια επώνυμα"

      Του απαντώ .
      Το ζήτημα ηθικής τάξεως (μας κάνει και μαθήματα ηθικής τάξεως ακόμα δεν βγήκε από το αυγό λες και εμείς δεν έχουμε τη μόρφωση ,την κοινωνική μόρφωση και τις αρχές να γνωρίζουμε τους κανόνες της ηθικής τάξεως) , είναι ότι απάντησα στον φιλο σου ή συγγενή σου 11:06, τα περί ύπνου και λοιπές αρλούμπες που με κατηγόρησε.

      Ασφαλώς και γράφεις επώνυμα κύριε Χριστόπουλε αλλιώς δεν θα έπαιρνες μέρος στις εκλογές ως ανώνυμος.
      Εγώ που δεν παίρνω μέρος και ούτε θέλω θα γράφω ανώνυμα εκτός και αν δεν σου αρέσει οπότε τα παράπονα σου στη διεύθυνση του blog .

      ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ .
      ΟΧΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝ "ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ" ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ !!!!
      ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

      ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ;
      ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΕΧΩ ΕΝΝΕΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ,ΕΧΩ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ , ΟΜΙΛΩ ΤΡΕΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ .
      ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ .
      ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ .

      Διαγραφή
    2. Περιφρονώ αυτό που δεν κατορθώνω να πετύχω (όμφακες εισίν) !
      Μάλιστα .
      Τι άλλη αρλούμπα θα διαβάσω δεν γνωρίζω αλλά σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που δεν λαμβανω μέρος στα κοινά ούτε κατά διάνοιαν !
      Σε τέτοιο περιβάλλον όσοι απέχουν συνειδητά είναι σίγουρα κερδισμένοι εκτός και αν συμμετέχουν κάποιοι άλλοι για να ικανοποιήσουν προσωπικές φιλοδοξίες ή άλλα σχέδια που έχουν στο μυαλό τους πέραν του τι μπορούν να κάνουν πραγματικά .
      ΕΓΩ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΚΗ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ.
      ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ .
      ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
      ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ,ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ,ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ.
      ΣΟΥ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΑ ΠΕΝΤΕ (5) ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.
      ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΑ.
      ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ,ΚΑΝΕ ΠΑΡΚΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ,ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΦΑΡΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ,ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΡΑΜ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

      ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ.
      ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΒΓΕΙΣ Δ.Σ.
      ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΕΧΡΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ.
      ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΣ,ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΣΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ,ΣΕ ΚΑΔΟ Ή ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΌ ΤΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ,ΤΡΑΚΑΡΕ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ "ΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΞΙΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ" ;
      ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ , ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΛΥΡΑΚΟΥ !

      ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

      Διαγραφή
  12. ευγε κ. χριστοπουλε μακαρι και ο δημος (βορεια ελλαδα δημοτης) μου να ειχε τετοια νεα και αξιολογα ατομα σαν και εσας! οραμα και προοπτικη με ονειρα και φιλοδοξιες χωρις ''θα΄΄΄και κομπορυμοσυνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς δεν διαβάζεις καλά ή διαβάζεις επιλεκτικά.
      Τα "ΘΑ" , ήταν δεκάδες και η απόδειξη της κομπορυμοσύνης είναι κάτι παραπάνω από διάχυτη ."θα κάνω, θα προσπαθήσω,θα ,θα ,θα ......, έχω σπουδάσει, έχω εξιδεικευτεί, κλπ κλπ κλπ"
      Αυτό στο χωριό σου πως το λές κύριε 1:56 ;
      Δεν το λες κομπορυμοσύνη ;
      Για ξανάδιάβασε καλύτερα τι γράφει ο αγαπητός μας υποψήφιος .

      Διαγραφή
  13. Το ψυχιατρείο χρειάζεται αλλά για άλλους...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το ψυχιατρείο χρειάζεται βασικά για τους ίδιους και μάλιστα ίσως να μην χρειάζεται διότι εκτός από τα τρία βασικά δημόσια ψυχιατρεία έχει η Αθήα 2-3 ιδιωτικά που κάλλιστα θα μπορούσαν να πάνε όπως πάνε και στα ιδιωτικά σχολεία με τα λεφτά του μπαμπά τους .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωραία η ευκαιρία για άγραν (εκλογικής και όχι μόνο) πελατείας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. WOW ! THAT'S INCREDIBLE !

    " BRANDING POLICY "

    AWESOME !

    ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ .

    BRAND POLICIES AND BRAND STRATEGIES APPLIED ON THE MUNICIPALITY OF PAPAGOCHOLARGOS GOV PROCEDURES !!!

    AWESOME , ΞΑΝΑΛΕΩΩΩΩΩΩΩ ΜΙΛΑΜΕΕΕΕΕΕ !!!!!
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΕΤΡΟΜΑΓΟΥΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι πραγματικά στενάχωρη η εμπάθεια και ο αρνητισμός κάποιων μέσα σε αυτή την συζήτηση. Έρχεται ένα νεαρό, μορφωμένο παιδί που αντί του να πίνει το φραπεδάκι του στις καφετέριες όπως κάνουν οι περισσότεροι συνομήλικοι, βρίζοντας και απαξιώνοντας τους πάντες και τα πάντα και συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στην γενικότερη μιζέρια του πολιτικού συστήματος, εκτίθεται επώνυμα και προτείνει κάποιες λύσεις. Αντί λοιπόν να του δώσετε συγχαρητήρια την στάση του και να ευχηθείτε να ακολουθήσουν και άλλοι νέοι το παράδειγμά του τον εγκαλείτε επιδεικνύοντας τα εννιασέλιδα βιογραφικά σας.
    Και για να μπω στην ουσία των προτάσεών του, ο ίδιος, o κ. Χριστόπουλος, αναγνωρίζει το χάσμα επαρκούς χρηματοδότησης της τοπικής αυτοδιοίκησης και προτείνει ως εξεύρεση εναλλακτικής χρηματοδότησης την κατάρτιση σοβαρών μελετών με στόχο την απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων. Έχει κάποιος από εσάς, κύριοι ξερόλες, κάτι άλλο να αντιπροτείνει;
    Και μιλάει για συγκεκριμένες πολιτιστικές δραστηριότητες, για ενοποίηση των δύο κοινοτήτων, για εθελοντισμό. Όλα αυτά δεν χρειάζονται χρήμα αλλά πολιτική βούληση.
    Κύριε Χριστόπουλε συγχαρητήρια. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι νέοι το παράδειγμά σας. Αγνοήστε όλους τους κομπλεξικούς και τους εγκάθετους που το μόνο που καταφέρνουν είναι να σας διαφημίζουν. Συνεχίστε όπως ξεκινήσατε. Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ενα μεγάλο μπράβο και εύγε στον Χρήστο για το ήθος και την αξιοπρέπεια ,για τις γνώσεις του παρά το νεαρόν της ηλικίας του. Οι ειρωνείες καλοδεχούμενες, και τα σχόλια, αλλά πάντα επώνυμες .Οι ανώνυμες απλά δεν λαμβάνονται υποψιν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπεν και εδήλωσεν η κυρία .........
      Κυρία μου εγώ να δεις πόσο σοβαρά υπόψιν σε λαμβάνω ......
      Μπήκατε όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι για υποστήριξη,το καταλάβαμε .....
      Καλή ψήφο σας εύχομαι ......!

      Διαγραφή
  19. Εμείς επιδεικνύουμε τα βιογραφικά μας ή ο ιδιος ο κυριος Χριστόπουλος ;
    Εγώ απλά είπα ότι το δικό μου είναι εννιασέλιδο !
    Ο ίδιος στη συνέντυεξη του μας λέει που σπούδασε,τι εξειδίκευση έχει και όλα τα υπόλοιπα.
    Φραπέ φαντάζομαι ότι πίνει και ο ίδιος αν όχι φραπέ τουλάχιστον κάποιον άλλο φραπέ.
    Ο υπαινιγμός ότι κάθομαι όλη μέρα στη καφετέρια δεν είναι κάτι που με αγγίζει γιατί δεν έχω χρόνο όχι για καφέ αλλά ούτε για κατούρημα.
    Συγχαρητήρια γιατί να του δώσουμε ; Για τα δεκάδες "ΘΑ" που λίγο πολύ μας είπε ότι θα μεταμορφώσει το προάστιο μας σε Βιέννη ,Montpellier και βάλε ;
    Άνθρωπε μου ,ο μπαμπάς του είσαι ή η μαμά του ;
    Τι μας λές τώρα : Για την ενοποίηση όλοι μιλούν, για τον εθελοντισμό τίνος πράγματος ; Αόριστα λέμε κάτι και αυτό είναι ;
    Αν αναγνώριζε το πρόβλημα της επαρκούς χρηματοδότησης δεν θα έλεγε τα "ΘΑ" που είπε.
    Γνωρίζω και εγώ από χρηματοδότηση Ευρωπαϊκών κονδυλίων ,και ;
    Είμαι ξερόλας εγώ ένω ο "μπέμπης" δεν είναι ;Μας δουλεύεις και από πάνω ;
    Να αντιπροτείνω τι ; Ψέματα και υποσχέσεις που ουδεμια σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν ;
    Εδώ έχει πτωχεύσει η χώρα και δεν μπορεί ούτε ανάσες να πάρει .
    Και τέλος ,ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ουδέποτε υπήρξα .
    Δεν σου επιτρέπω να με χαρακτηρίζεις και βούλωσε το σκατόστομα σου μη σου τραβήξω καμιά μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που θα με πεις κομπλεξικό και εγκάθετο , βούρλο ε βούρλο ,όπιος ή όποια και αν είσαι .
    ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ . .
    Είναι άλλο πράγμα η πολιτική αντιπαράθεση και άλλο πράγμα να βρίζεις προσωπικά και ονομαστικά τον άλλον .
    Λες δηλαδή στον κύριο Χριστόπουλο να αγνοήσει τους κομπλεξικούς και τους εγκάθετους.
    Ποιοί είναι οι κομπλεξικοί και ποιοί οι εγκάθετοι ;
    Ούτε μέλος κόμματος είμαι ούτε φίλος κόμματος ούτε τίποτα από αυτά και άρα εγκάθετος δεν είμαι.
    Κομπλεξικός ,επίσης δεν είμαι.Αη ήμουν θα καθόμουν με τα κόμπλεξ μου και δεν θα εγραφα σταράτα αυτά που πιστεύω.
    ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ .
    Θα κάνει λέει σοβαρές μελέτες για την απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων .
    Ξαναλέω ,εδώ δύο τμήματα του ίδιου ορόφου και δεν ξέρουν τι τους γίνεται ,δεν ξέρουν πως να συνενοηθούν.
    Όλοι τον κύριο Χριστόπουλο περιμέναμε σε αυτό το προάστιο να μας σώσει και να μας φέρει τα τούβλα με τα χαρτονομίσματα. .........
    Άσε μας άνθρωπε μου μεσημεριάτικα,έχουμε και δουλειές σοβαρές να κάνουμε ......
    Εντάξει , νέος είναι ωραία, ας έχει μια ευκαιρία αν ψηφιστεί ,και μορφωμένος είναι αλλά τη γνώμη μας θα τη λέμε είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι .
    Και εγώ μορφωμένος είμαι με μεταπτυχιακό παρακαλώ ,τρεις γλώσσες ομιλώ εκτός των ελληνικών , μεσήλικας είμαι και θα μπορούσα να προσφέρω πολλά αλλά σε ένα κατεστραμμένο περιβάλλον αφήνω τους άλλους να το ανορθώσουν !!!!!
    Και μεταξύ μας , όλοι τα ίδια λένε ......οι υποψήφιοι εννοώ.....!
    Ο ένας λέει μια μπούρδα και ο άλλος μια αρλούμπα.
    ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ , ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    Κατάλαβες υποστηριχτή του ¨μπέμπη" ;
    Ακόμα δεν βγήκε από το αυγό και θα μας μετατρέψει σε ΕλβετοαυστριακοΓαλλικό παράδεισο, από Lugano και πάνω .........!!!!!
    Τα Montpellier και τα chamonix και τις γαλλικές,ελβετικές και αυστριακές κοιλάδες τις έχω φάει με το κουτάλι και επειδή ταξιδεύω συχνά,ακόμα τις τρώω αν και τελευταία πηγαίνω σε πρωτεύουσες για τις δουλειές μου......όπως εχω φάει με το κουτάλι τους ανευθυνουπεύθυνους που διοικούν τη χώρα και τον δήμο μας εδώ και δεκαετίες.
    Εργα βιτρίνας και όταν μια λάμπα καίγεται ,δεν έχει να τους δώσει η ΔΕΗ , δεν έχουν λεφτά για λάμπες και κάνουν ένα μήνα για να την αλλάξουν και λέω το πιο απλό πράγμα που μπορεί να κάνει ένας δήμος .

    Τώρα που ο κύριος Χριστόπουλος πηγαίνει , εγώ γυρίζω φιλε μου !
    Και για κάθε κύριο Χριστόπουλο το λέω, με τον άνθρωπο προσωπικά δεν έχω να χωρίσω κάτι ούτε που τον ξέρω .
    Λοιπόν καλή επιτυχία ,να βγει το παιδί δημοτικός σύμβουλος ,να χαρούν και οι γονείς του που τόσα πληρώνουν για να τον σπουδάσουν και όλα καλά.

    ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ .
    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ "ΜΠΕΜΠΗ" ;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και επειδή είναι και της μόδας να κάνουν μερικοί την τρίχα,τριχιά , χρησιμοποιώ τη λέξη "Μπέμπης" μεταφορικά για να υποδηλώσω το νεαρόν της ηλικίας του κυρίου Χριστόπουλου ,την απειρία του και την παρορμητικότητα του και για κανέναν άλλο λόγο.
    Προσπαθώ να σας πω και όσοι το καταλαβαίνουν έχει καλώς , ότι τα πτυχία και η μόρφωση δεν έχουν καμία σχέση με την εφαρμογή τους ως γνωστικά αντικείμενα καθεαυτό στις διαδικασίες και στην χάραξη της πολιτικής της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και της κεντρικής εξουσίας.
    Γενικά στο Δημόσιο αν εφαρμοζόντουσαν επακριβώς αυτά που μαθαίναμε στα ΑΤΕΙ και στα ΑΕΙ τότε θα ήταν φυλακή οι περισσότεροι από τους σημερινούς πολιτικούς, θα είχαμε μια πλούσια χώρα και δεν θα υπήρχε η μιζέρια ως αποτέλεσμα της πτωχεύσεως .
    ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ Ή ΕΝΑ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΣΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ . ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΛΑ -ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ , ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ.

    ΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΓΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ,ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΙΟΤΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ !

    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στο συγκεκριμένο ιστολόγιο δεν πραγματοποιείται έλεγχος σχολίων πριν τη δημοσίευσή τους, με αποτέλεσμα να έχει τη δυνατότητα ο κάθε ανόητος, κομπλεξικός, διαταραγμένος να εκφράζει τις προσβλητικές και κακόβουλες απόψεις τους πάνω σε θέματα που αγνοεί και δεν έχει και τη δυνατότητα να αντιληφθεί. Λάθος. Μάλλον δεν πρόκειται για απόψεις και τοποθετήσεις, αλλά για μια ακατάσχετη γραπτή φλυαρία που "ρυπαίνει" και υποβαθμίζει το μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το ιστολόγιο δεν σου φταίει σε τίποτα.
    Εγώ σου φταίω γιατί σου χαλάω τη πιάτσα ,τη μανέστρα και πολλά άλλα.
    Διαταραγμένος ,κομπλεξικός και ανόητος είναι αυτός που κατηγορεί τον άλλον συνήθως.
    Επομένως διαταραγμένος,κομπλεξικός και ανόητος είναι άλλος και όχι αυτός που θα ήθελε να ακούει ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    Σύμφωνα με αυτό το σκεπτικό σου, διαταραγμένος ,ανόητος και κομπλεξικός είσαι εσύ ο ίδιος/α !
    Δεν θα απαντούσα αλλά δεν ανέχομαι από κανέναν να κατονομάζει κάποιον που δεν συμφωνεί με τις ψηφοθηρικές ανοησίες και αρλούμπες όσων τις εκτοξεύουν πριν από τις εκλογές.
    Ο καιρός που ο κόσμος στο σύνολο του δεν μιλούσε πέρασε.Τώρα θα ακούτε τις αλήθειες που ναι μεν πικραίνουν αλλά δεν παύουν να είναι αλήθειες.
    Τέλος από μένα και ας απαντήσει υβριστικά πάλι κάποιος άλλος ή εσύ .
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΩΣ ΠΡΟΟΔΟ .
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ.
    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΞΥΔΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟ ΕΙΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ .
    ΘΑ ΤΗ " ΦΑΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ " ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όρεξη να ΄χεις να γράφεις τα ίδια και τα ίδια σε κάθε ανάρτηση που βρίσκεται μπροστά σου. Κάτσε και ζήσε με τις αναμνήσεις της διοίκησης Ξύδη πριν από 800 χρόνια και περίμενε έτσι να δεις άσπρη μέρα. Μπορείς να πας και πιο πίσω. Θα έλεγα να ξεκινήσεις από τον Πελοποννησιακό Πόλεμο... Έχεις το ακαταλόγιστο και καλό είναι να μην ασχοληθεί πια κανείς με τις ανοησίες σου. Εσύ ωστόσο γράφε και διάβαζε τις αηδίες σου μόνος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή