Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ"!

Ανοίκεια επίθεση άσκησε πριν από λίγο ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού Δ. Νικολάου, στον χώρο εργασίας του Μάκη Βραχιολίδη. Παρά το ότι απαίτησε (απειλητικά) να αφαιρεθεί το όνομα του από δημοσκοπική ανάρτηση (κάτι που έγινε άμεσα), παρά το ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση είχε σχόλιο δικό μας ευνοϊκό για τον ίδιο (ότι δηλαδή αν και δεν έχει ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του εν τούτοις  διατηρεί την δυναμική του στο εκλογικό σώμα) εμφανίστηκε στον χώρο εργασίας του Μάκη Βραχιολίδη μαζί με ηλικιωμένο κύριο, έχοντας απειλητικές διαθέσεις. Αφού παρουσίασε ως γείτονά του, τον ηλικιωμένο (Τρ...) είπε το επίθετό του, άρχισε μία φραστική επίθεση με ύβρεις οι οποίες θύμιζαν τον Νικολάου προηγούμενων ετών. Χαρακτήρισε τον εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" πολιτικό αλήτη (χαρακτηρισμό που επανέλαβε 2-3 φορές) και είπε ότι "το όνομά μου δεν θα το ξαναπιάσεις στο στόμα σου. Θα σε στείλω στα δικαστήρια. Αφού έχεις ήδη μπλέξει με τα σκατά, τώρα θα μπλέξεις και με τα δικά μου, καλά σκατά  και δεν θα ξεμπλέκεις με τίποτε"
Ο εκδότης του 'Ανεξάρτητου Παρατηρητή", του ζήτησε να σταματήσει διότι βρισκόταν σε επαγγελματικό χώρο και έπρεπε να τον σεβαστεί. Του αντέτεινε δε, "αν θέλεις να με ξαναπάς στο δικαστήριο, ξαναπήγαινέ με Δήμαρχε. Ούτως ή άλλως 5 φορές με έσειρες σε δίκες και με διέλυσες οικονομικά. Σε παρακαλώ όμως σταμάτησε, εδώ είναι χώρος εργασίας"
Ο κ. Νικολάου συνέχισε λέγοντας "κι εσύ με ρήμαξες. Μου πήρες 25.000 ευρώ"!
--Εγώ Δήμαρχε, σου πήρα λεφτά; Ξέρεις τι λες;

--Όχι εσύ, ο πατέρας σου μου πήρε, είπε ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού και εξερχόμενος του χώρου εργασίας, εν μέσω της Λ. Μεσογείων άρχσε να φωνάζει: "Είσαι παλιάνθρωπος, παλιάνθρωπε, μην ξαναπιάσεις τ'όνομά μου στο στόμα σου"
Όλα αυτά έγιναν παρόντος του ...μάρτυρά του! 

Ευχαριστούμε τον κ. Νικολάου, που για μια ακόμη φορά έδειξε τα συναισθήματά του για τον Βραχιολίδη. 
Όπως κι εμείς σεβαστήκαμε την επιθυμία του να μην ασχοληθούμε με τ'όνομά του και δεν θ΄ασχοληθούμε ποτέ ξανά, ας σεβαστεί κι εκείνος την δική μας. Ας μείνει μακρυά μας. Καλύτερα για όλους...   

14 σχόλια:

  1. Και λίγα σου είπε. Καλά θα κάνεις, μάλιστα, να μεταναστεύσεις έγκαιρα, γιατί από 1η Σεπτεμβρίου (αν υπάρχεις μέχρι τότε και δεν σ' έχει κλείσει ήδη μέσα η Τσαρμποπούλου), για σένα και τα φιλαράκια σου δεν θα υπάρχει Χολαργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΤΑΙΣ Κ ΣΥ ΟΜΩΣ ΔΗΜΑΡΧΕ , ΓΙΑΤΙ ΑΝ Κ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΔΕΛΛΕΣ ΕΔΩ Κ ΚΑΙΡΟ , ΤΙΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΕΣ ΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ Κ ΑΙΤΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣ Κ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΣΟΥ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Νικολάου έχασε το 2010 από έναν σαφώς κατώτερό του, επειδή τσακωνόταν με τους δημοσιογράφους. Αν ξαναχάσει και τώρα, αυτό θα οφείλεται στον ίδιο λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, γι' αυτό αυτός που στηριζόταν μέχρι την πρώτη Κυριακή από τους... δημοσιογράφους, ήρθε ΤΡΙΤΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Οπως είναι γνωστό, "οι δημοσιογράφοι ρίχνουν κυβερνήσεις". Το αντίστροφο δεν έχει επικρατήσει σαν δόκιμη έκφραση ή σαν "σλόγκαν" ή σαν "έκφραση αναφοράς".
      Πέραν αυτού, από πού συνάγεται οτι ο "ΤΡΙΤΟΣ" στηριζόταν από τους δημοσιογράφους ;

      Διαγραφή
    3. Είπε κανείς ότι οι δημοσιογράφοι δεν ρίχνουν κυβερνήσεις; Οι δημοσιογράφοι, όμως, όχι οι κατά φαντασίαν δημοσιογράφοι και επαγγελματίες συκοφάντες, που ζουν από αυτό το πράγμα. Επίσης, τι από πού συνεπάγεται ότι ο ΤΡΙΤΟΣ στηριζόταν από τους... δημοσιογράφους; Ξέχασες κιόλας τα πρωτοσέλιδα που τον έπαιζαν ως τον καλύτερο και τον πιο... σίγουρο για τη δεύτερη Κυριακή; Όσο για τον παλίκαρο του παρόντος blog, τη στήριξή του στον ΤΡΙΤΟ (του 2010) και ΔΕΥΤΕΡΟ (του 2006 και του 2002), την είχε δηλώσει δημόσια, τόσο το 2010, όσο και το 2006.

      Διαγραφή
    4. Δηλαδή φίλε οι δημοσιογράφοι βγάζουν δημάρχους Να δούμε αν βγάλει και τον Τίγκα

      Διαγραφή
    5. 1. Γράφοντας "το αντίστροφο δεν έχει επικρατήσει σαν ...κλπ" εννοούμε "οι δημοσιογράφοι ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ κυβερνήσεις". Δηλ., έστω κι' αν προσπαθούσε ο ιδιοκτήτης του παρόντος blog, δεν ήταν αρκετό για να ανεβάσει "κυβέρνηση" - Δήμαρχο
      2. Εγώ είπα τί μπορούν να κάνουν οι δημοσιογράφοι. Δεν γνωρίζω αν "Είπε κανείς οτι οι δημοσιογράφοι δεν ρίχνουν κυβερνήσεις"
      3. Επειδή δεν εμπιστεύομαι τη μνήμη μου, πολύ δε περισσότερο δεν εμπιστεύομαι τη μνήμη των άλλων, ανέτρεξα στους "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ" από το Δεκέμβριο του '09 μέχρι το Νοέμβριο του '10 και είδα οτι ο ιδιοκτήτης τους τάσσεται αναφανδόν & μονότονα - και καλά κάνει - υπέρ του κ. Τίγκα με συνεχή πρωτοσέλιδα και οπισθοσέλιδα. Μόνον όταν ο τελευταίος αποσύρεται, δηλ. ~1 μήνα προ των εκλογών, εκφράζει την προτίμησή του στον Δεμερτζή και προβλέπει 2ο τον Ξύδη. Φυσικά, είναι γνωστό οτι είχε αντιπαράθεση και με τον Ξύδη εξ αιτίας της περίφημης Ναυαρχίδας, με την οποία εγέλασε κάθε πικραμένος και, τελικά απεφάνθη το Εφετείο οτι καλώς χωρίστηκε στα εξ ων συνετέθη !!! Συνεπώς για τον δημοσιογράφο ήταν μονόδρομος να στραφεί προς τον Δεμερτζή, αφού ήταν στα μαχαίρια με τους άλλους δύο. Παρ' όλον τούτο, επιβεβαιώθηκε οτι "οι δημοσιογράφοι ΔΕΝ ανεβάζουν κυβερνήσεις". Μόνον ρίχνουν ..
      Σε ό,τι αφορά τις εκλογές του '02 και του '06, δεν έχω τις εφημερίδες της εποχής και δεν εμπιστεύομαι κανενός τη μνήμη, παρά μόνο τα γραπτά
      4. Εγώ έγραψα "συνάγεται", όχι "συνεπάγεται"
      5. Η ερωτηματική αντωνυμία " τί " τονίζεται, προς διάκριση από την αόριστη " τι ".
      Τα θέματα τέθηκαν με φθίνουσα σειρά αξιολόγησης. Δηλ. το υπ' αρ. - 1 - ήταν το σημαντικώτερο, ενώ το υπ' αρ. - 5 - το πιό ασήμαντο.

      Διαγραφή
    6. "Καλά" μπορεί να έκανε που "τάχθηκε αναφανδόν & μονότονα" υπέρ του κ. Τίγκα (αλήθεια, αυτή είναι η δουλειά ενός... ανεξάρτητου και... διπλωματικού "δημοσιογράφου";), καλά δεν έκανε, όμως, για τον κ. Τίγκα, με τον κακομοίρη το Στρατηγό, όχι απλά να χάνει, αλλά να μην κατεβαίνει καν για Δήμαρχος.
      Όσο για τη μετέπειτα "προτίμηση" στον κ. Δεμερτζή, αυτή ήταν από μόνη της ικανή για να οδηγήσει τον αγαπητό Χολαργιώτη γιατρό στην τρίτη θέση και εκτός δεύτερου γύρου.
      Και εις ανώτερα, λοιπόν.

      Διαγραφή
    7. Πριν από ~20 ώρες έγραψα επί λέξει : "Ο Νικολάου έχασε το 2010 από έναν σαφώς κατώτερό του, επειδή τσακωνόταν με τους δημοσιογράφους. Αν ξαναχάσει και τώρα, αυτό θα οφείλεται στον ίδιο λόγο."
      Ηδη η συζήτηση κοντεύει να φτάσει στο τί είδε ο Νηλ Αρμστρονγκ όταν κατέβηκε από τη σεληνάκατο και περπάτησε στο φεγγάρι
      Γι' αυτό, επανέρχομαι στο αρχικό σχόλιο και τονίζω τη 2η πρόταση.
      Αν ο Νικολάου κατέβει για Δήμαρχος και συνεχίσει να τσακώνεται με τους δημοσιογράφους, θα χάσει, ακόμα κι' αν αντίπαλός του είναι ο Ακης ...

      Διαγραφή
    8. Μάλιστα. Δηλαδή, ο Κουγιουμτζόπουλος των 3.000 (ηλεκτρονικών) φύλλων, ο Βραχιολίδης των 500 φύλλων, ο Δεληγιάννης των 300 φύλλων και ο Καραμανέας των 100 φύλλων (και αν), θα ευθύνονται για το αν θα βγει ή όχι ο Νικολάου και ο κάθε Νικολάου, σε ένα Δήμο 80.000 κατοίκων. Πόσω μάλλον, όταν οποιονδήποτε έχουν στηρίξει όλοι αυτοί στο παρελθόν, έχει πάει άκλαυτος. Για να επιστρέψουμε στη γη δηλαδή, όχι τίποτε άλλο. Επίσης, αν είναι ο Νικολάου και ο κάθε Νικολάου να εκλεγεί λόγω ή εξ' αιτίας των... δημοσιογράφων, χίλιες φορές... Άκης αγαπητέ.

      Διαγραφή
    9. Κατ' αρχήν, οι εγγεγραμμένοι στους εκλ. καταλόγους Χολαργού-Παπάγου είναι ~37.000 (στις εθνικές εκλογές του '09 ήταν 35.940 και σ' αυτές του '12 36.735).
      Επαναλαμβάνω : Αν ο Νικολάου κατέβει και δεν βγει, θα ευθύνεται ο ίδιος, ένεκα του οτι τσακώνεται με τους δημοσιογράφους.
      Ο Νικολάου έκανε σε 8 χρόνια στο Χολαργό πολλαπλάσιο έργο απ' όσο έκανε ο αντίστοιχος στου Παπάγου χαρατσώνοντας παράλληλα τους κατοίκους επί 16 ...αξέχαστα (!) χρόνια. Εν τούτοις, έχασε. Εγώ δεν βρίσκω άλλη εξήγηση από αυτό που λέω. Αλλά, όπως είχε πει ο Χαρ. Τρικούπης πριν από 118 χρόνια "Την λαϊκήν βούλησιν, έστω και εσφαλμένην, δεν αντικατέστησε μέχρι σήμερα ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"` και συμπλήρωσε : "Ανθ' ημών ..Γουλιμής"
      Ας ψηφίσουν, λοιπόν, "Γουλιμή" ή Ακη οι Χολαργιώτες-Παπαγιώτες, αν ο Νικολάου προτιμάει να τσακώνεται με τους δημοσιογράφους αντί να σκέπτεται πώς θα φτιάξει μια ακόμη "Περικλέους" - κόσμημα του Χολαργού - ή μια ακόμα "Φανερωμένης" ή ένα χρήσιμο κτίριο σαν αυτό της Αγαμέμνονος κλπ
      Ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη, πάντως, η πρόταση για υποψηφιότητα ...Ακη στον Χολαργό-Παπάγο. Εγώ θα αντιπρότεινα Χρήστο Παπαδόπουλο, που διετέλεσε και Δήμαρχος Ν. Χαλκηδόνας !!!

      Διαγραφή
  4. καλά μωρή αδερφή του κλειτοριδοσκόπιου τι πετάγεσαι; το γαμω site σας που το διαβάζουν οι άπλυτοι και παραγκωνισμένοι από τον Χολαργό περιθωριακοί τύποι λες ότι απαρτίζετε από δημοσιογράφους; Τόσο καιρό ακούω τον έναν και τον άλλον κεφτέ να τα βάζει με δημοσιογράφους του Χολαργού και να το παίζει δημοτικός παράγοντας... σε λίγο καιρό που θα αποκαλύψω την ταυτότητα μου θα μάθετε και ποιους παρακολουθώ καθώς και μέλη των οικογενειών τους και να δείτε ποιοι θα μεταναστεύσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟ 2010 ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙ.
    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΞΥΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή