Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ Η ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ; ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ

  • Δημοσιογράφος-παρουσιάστρια
  • Γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου του 1951 στην Αθήνα και έλκει την καταγωγή της από τη Λάρισα.
  • Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλίνων και σπούδασε στο Οικονομικό της Νομικής.
  • Το 1975 παράλληλα με τις σπουδές, ξεκίνησε να εργάζεται στην εφημερίδα Ριζοσπάστης.  Συνέχισε στις εφημερίδες Ελευθεροτυπία, Το Βήμα, Ελεύθερος Τύπος και Έθνος.
  • Το 1989 παρουσίασε τις πρώτες πολιτικές εκπομπές στην κρατική τηλεόραση μαζί με την Έλλη Στάη. Έχει επίσης, παρουσιάσει ενημερωτικές εκπομπές στους τηλεοπτικούς σταθμούς Αντ1, Star και Mega. Ακολούθως, εργάστηκε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Flash, ANT1 radio και Αθήνα 984 παρουσιάζοντας σε όλες το μεσημεριανό μαγκαζίνο.
  • Από τον Ιούνιο του 2005, μετά την αποχώρηση της Μάρας Ζαχαρέα, παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων  του Mega μέχρι σήμερα.
  • Ο πρώτος της γάμος ήταν  με τον δημοσιογράφο Θοδωρή Καλούδη, ο δεύτερος με τον διευθυντή ειδήσεων του Mega Χρήστο Παναγιωτόπουλο και έχουν ένα γιο, τον Αλέξανδρο. Ο τρίτος της σύζυγός είναι ο Νίκος Νικητέας, χειρουργός της Β’ Χειρουργικής Κλινικής του Λαϊκού Νοσοκομείου και επίκουρος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
  • fthis.gr

7 σχόλια:

  1. ΤΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΗ ΓΡΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ .
    ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω έχει κάνει γάμο και με τον Γουλανδρή !!!!

      Διαγραφή
    2. Μιληστε πιο κοσμια,δειχνετε την λαικξ καταγωγη σας

      Διαγραφή
  2. Βρείτε μου κάποια σε τηλεοπτικό σταθμό της Ευρώπης,της Ρωσίας και των Η.Π.Α. που να είναι 8 χρόνια παρουσιάστρια σε κεντρικό δελτίο "ειδήσεων" και ετών 62 στα 63 και μετά ελάτε να μου πείτε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Claire Chazal στη Γαλλία. Με τη διαφορά ότι η εν λόγω κυρία είναι όντως δημοσιογράφος κι όχι πληρωμένο παπαγαλάκι. Δεν είναι η ηλικία το πρόβλημα.

      Διαγραφή
  3. ANNE SINCLAIR, PROHN KYRIA STRAUSS-KHAN! 60-ARA KAI EKEINH DOYLEYEI OS KALOPLHROMENH DHMOSIOGRAFOS SE GALLIA KAI AMERIKH! MORFOMENH APO YPERBOLIKA PLOUSIA OIKOGENEIA!EKIENH DEN EXEI ANAGH NA FORAEI STO LAIMO VAN KLEEF& ARPELS ALYSIDES 20 000 EYRO H MIA,OPOS TO KANEI H NEOPLOUTH TREMH!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραια διαλεκτο,δειχνετε την λαικη καταγωγω σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή