Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΛΑΝΤ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΟΥ! ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΡΕ, ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!

Μερικοί έχουν της τσου@@@ύς τους τον χαβά! Ο Ολάντ λέει να σεβαστούμε την προσωπική του ζωή! Να σεβαστούμε δηαδή τις γκόμενές του, το χαρέμι του, τον ερωτύλο άνδρα, τι να σεβαστούμε ρε; Εδώ ο ίδιος δεν σέβεται την γυναίκα του και γκομενίζει σαν 20χρονος, μοιράζοντας το κέρατο της ζωής του δεξιά κι αριστερά! Έχει γίνει καταγέλαστος σε όλο τον κόσμο και λέει να τον σεβαστούμε! Αυτός που δεν μπορεί να κοντρολάρει τον εαυτό του, αυτός που τον κυβερνά το...κάτω κεφάλι, θέλει να διευθύνει τις τύχες όλου του γαλλικού λαού!
Γι' αυτό και η Γαλλία είναι βέβαιον ότι θα πάει κατά διαόλου! Όταν ένας Πρόεδρος γκομενίζει αντί να κοιτάξει να συμμαζέψει τα της χώρας του, αυτός που δεν ασχολείται με τα του οίκου του, ζητά από τον κόσμο να μην ασχολείται με το σπίτι του! Το οποίο σπίτι του έχει διαλύσει και την γυναίκα του την έστειλε στο τρελάδικο ενώ πήρε και χάπια για ν' αυτοκτονήσει!! 
Το γύρο του κόσμου μέσω του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες φωτογραφία που απεικονίζει τον Γάλλο πρόεδρο και με τις... τρεις γυναίκες της ζωής του: Την πρώην συντροφό του και μητέρα των παιδιών του Σεγκολέν Ρουαγιάλ, την επίσημη τωρινή συντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ και τον κρυφή ερωμένη του Ζουλί Γκαγιέ. Το στιγμιότυπο αυτό προέρχεται από την προεκλογική εκστρατεία του Ολάντ το 2012 και ο φωτογραφικός φακός κατόρθωσε σε ένα καρέ να απαθανατίσει τον Ολάντ και με τις τρεις γυναίκες του. Την Σεγκολέν Ρουαγιάλ που κάθεται μερικές θέσεις πιο δεξιά του νυν Γάλλου προέδρου, την Τριερβελέρ που στέκεται μπροστά από τον Ολάντ και έχει σκύψει προς το μέρος του ψιθυρίζοντάς του κάτι και η Ζουλί Γκαγιέ που τους «καρφώνει» με το βλέμμα της και κάθεται δυο σειρές πιο πίσω.

Πήρε χάπια η Τριερβελέρ
Όπως αναφέρει το iefimerida.gr  η Βαλερί Τριερβελέρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όχι γιατί απλά υποφέρει από κατάθλιψη αλλά γιατί μόλις έμαθε για την απιστία του συντρόφου της πήρε μια χούφτα χάπια.

Εντωμεταξύ ο Φρανσουά Ολάντ δεν την έχει επισκεφθεί ακόμη στο νοσοκομείο παρά περιορίστηκε στο να της στείλει λουλούδια και σοκολατάκια.

Δημοσιογράφος, πάντως, που μίλησε με την Τριερβελέρ αποκάλυψε στο RTL ότι «ήταν οι γιατροί που απαγόρευσαν στον Γάλλο πρόεδρο να την επισκεφθεί. Είναι πάγια πρακτική σε περιπτώσεις ψυχολογικής πίεσης. Ο ασθενής βρίσκεται σε περιορισμό και μια απόσταση από την καθημερινότητα για να γίνει καλύτερα».












Παράλληλα, το περιοδικό Closer δημοσιεύει σήμερα μια φωτογραφία της Ζουλί Γκαγιέ στην οποία απεικονίζεται να συνομιλεί με τον γιο του Φρανσουά Ολάντ και της Σεγκολέν Ρουαγιάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου