Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ!

Εγκληματική ενέργεια!  Το σοβαρό περιστατικό παρουσιάζει το myxolargos.gr, σημειώθηκε χθες το βράδυ και παρακαλούνται όσοι γνωρίζουν κάτι, να βοηθήσουν ώστε να εντοιπιστεί ο ένοχος. 
Δείτε λοιπόν τι έγινε: Αγνωστοι εχθές το βράδυ γέμισαν παρτέρι στις ρίζες ενός τεράστιου πεύκου με πετρέλαιο και γράσα προκειμένου αυτό να ξεραθεί και να κοπεί. Σοκαρισμένοι οι διαβάτες που καθημερινά περνάνε από το σημείο μάς ειδοποίησαν σε έξαλλη κατάσταση χαρακτηρίζοντας το γεγονός εγκληματική ενέργεια.
Στις 8 το πρωί περαστικοί και μαγαζάτορες άρχισαν να συγκεντρώνονται κοιτάζοντας το υγιέστατο δέντρο να είναι γεμάτο πετρέλαια και γράσα στις ρίζες του.
Προφανής ο σκοπός είτε από κάποιον που ενοχλείται, είτε από κάποιον που πάσχει από ψυχική ασθένεια.
Η ποσότητα του πετρελαίου που έχει ριφθεί είναι τόσο μεγάλη που έχει ξεχυλίσει το παρτέρι και έχει απλωθεί και στο πεζοδρόμιο. Είναι προφανές όμως ότι όλο το βράδυ έχει απορροφηθεί μεγάλη ποσότητα και έχει φτάσει και στις ρίζες του δέντρου.

3 σχόλια:

  1. Αυτό το πεύκο,ήταν το σήμα κατατεθέν της ''Ολυμπιάδος'',του παλαιότερου ζαχαροπλαστείου-καφέ του Χολαργού και της περίφημης ''παραλίας''.Πρόσφερε την σκιά του στους θαμώνες του καταστήματος,για όσα χρόνια λειτουργούσε η ιστορική επιχείρηση,τότε που η Λ.Μεσογείων είχε ελάχιστη κίνηση τροχοφόρων.Οι παλαιοί Χολαργιώτες θα νοσταλγούν εκείνες τις ημέρες!Τώρα,ίσως στέκει ''εμπόδιο''για την καινούργια επιχείρηση που θα ανοίξει(?)στο μέλλον,ίσως ''κόβει'' την πρόσοψη και την ''μαρκίζα''.Σκεφτείτε και αυτό το ενδεχόμενο!!! ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίπλα ακριβώς βρίσκετε η τράπεζα Πειραιώς οπου υπάρχουν δύο κάμερες ασφαλείας, ίσως απο εκεί φαίνεται κάτι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχει καμερες και από τις 2 μεριες συνολο 5 μπορουν να δουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή