Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ SMART ΣΚΟΤΩΣΕ 3 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ Π.ΡΑΛΛΗ!

Συγκλονιστικές εικόνες από κάμερα ασφαλείας στην Πέτρου Ράλλη. Ελεύθερος ο οδηγός του Smart. Τι υποστήριξε στην απολογία του 
Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη, που είχε ως αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο τρεις άνθρωποι.
Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός Mega με πλάνα από κάμερα ασφαλείας, είναι συγκλονιστικό, καθώς δείχνει ένα ζευγάρι να περπατά, λίγο πριν η γυναίκα χτυπηθεί από το Smart, που οδηγούσε ένας 27χρονος αλβανικής καταγωγής.
Ο νεαρός οδηγός, απολογήθηκε στον 4ο τακτικό ανακριτή, ο οποίος τον επισκέφθηκε στο Τζάνειο, όπου νοσηλεύεται. Ο 27χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Μεταξύ αυτών, υποχρεώθηκε να παραδώσει το διαβατήριο του και του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ υποχρεούται να εμφανίζεται στο Α.Τ. της περιοχής του 2 φορές το μήνα.
Μετά την απολογία του προέκυψε διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα, με τη μια πλευρά να ζητεί την προφυλάκισή του, και την άλλη να προτείνει να παραμείνει ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε Α.Τ. της περιοχής του 2 φορές το μήνα, και της αφαίρεσης διαβατηρίου.
Τη διαφωνία θα λύσει το δικαστικό συμβούλιο και μέχρι τότε ο κατηγορούμενος θα παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό.
Ο 27χρονος υποστήριξε στην απολογία του ότι είναι επιληπτικός από τα 16 του χρόνια και πως έχει υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε ενώ ήταν συνεπιβάτης μηχανής. Προσκόμισε μάλιστα βεβαίωση από νοσοκομείο.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου