Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΤΙΓΚΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ...

Ο Κώστας Τίγκας μπορεί να μην εξελέγη Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, ωστόσο σήμερα ανέλαβε ένα σημαντικό πόστο στον Δήμο!
Δείτε...



Δεν πρόκειται για τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού ούτε ο Ηλίας Αποστολόπουλος αποφάσισε να τον αξιοποιήσει στον δήμο. Αυτό το έκανε ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου ο οποίος μόλις σήμερα ανέθεσε στον Κώστα Τίγκα τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα του δήμου Πεντέλης. Ό,τι δηλαδή είναι ο Κώστας Τσοχαλής γι τον δήμο Παπάγου-Χολαργού, είναι ο Κώστας Τίγκας για τον Δ/δήμο Πεντέλης. Καλορίζικος! 

4 σχόλια:

  1. Τι σχέση έχει ο Τίγκας με την Πεντέλη μόνο εσύ ξέρεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσυ σαν... μαχιμος ρεπορτερ, "εκπληκτικο", "φοβεγο" και "τγομεγο" ειχες μονο να μας πεις?? απορια για το πώς ενας εκλεγμενος δημοτικος συμβουλος του παπαγου-χολαργου τοποθετειται γενικος γραμματεας σε ασχετο δημο, δεν σου δημιουργηθηκε καν?? αρκει και μονο να γλειψεις τον τιγκα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παραπάνω σχόλιο το σβήσαμε για τους εξής λόγους: Επειδή διαπιστώσαμε ότι τα ποσά που γράφει ο ανώνυμος δεν ανταποκρίνονται διόλου στην πραγματικότητα, με συνέπεια να διατρέχουμε τον κίνδυνο να μηνυθούμε για διασπορά ψευδών ειδήσεων και για δυσφήμιση. Αν ο ανώνυμος έχει το σθένος να γράψει όσα γράφει επωνύμως, τότε θα ξαναδημοσιεύσουμε το σχόλιό του. Να τρέχει αυτός στα δικαστήρια και όχι εμείς. Κατά τα άλλα, αφήνουμε το σχόλιο του άλλου ανώνυμου-είρωνα. Ρε τσίφτη, πού έχεις δει αυτή η εφημερίδα να γλείφει; Απέναντι στο πολιτικό σύστημα είναι και λεει τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη. Όποιος κάνει κουτσουκέλα, η εφημερίδα αυτή δεν του χαρίζεται. Γι' αυτό έχουμε σταλεί δεκάδες φορές στα δικαστήρια. Και ο Τίγκας αν κάνει κουτσουκέλα θα τ' ακούσει. Όπως τα έχουν ακούσει και άλλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή