Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ! ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΛΕΒΟΥΝ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΑΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ! ΒΙΝΤΕΟ!!!

ΚΙΚΙΛΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ; 

Αποστροφή προκαλεί βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει άνδρες των ΜΑΤ να «κατεδαφίζουν» περίπτερο στα Εξάρχεια μετά την διαδήλωση για το Πολυτεχνείο και να κλέβουν εμφιαλωμένα νερά ξυλοκοπώντας παράλληλα τον υπάλληλο που προσπαθεί να τους σταματήσει.
«Εδώ δουλεύω, είμαι του περιπτέρου, τι κάνετε πάτε καλά;» φωνάζει ο νεαρός την ώρα που ξυλοκοπείται από τους αστυνομικούς οι οποίοι φαίνεται να έχουν μία …ελαστική άποψη περί «καθήκοντος»…
Μόλις σταματάει ο ξυλοδαρμός ρωτάει τους αστυνομικούς «θα κλέψετε τα νερά με τη βία; Τι γίνεται; Τι κάνετε; Θα μας κλέψετε τα νερά με τη βία;».

Στο βίντεο το οποίο έχει υποστεί μοντάζ, φαίνονται και οι αστυνομικοί της ομάδας Δέλτα, εναντίον των οποίων υπάρχουν σωρεία καταγγελιών για βάρβαρες συμπεριφορές, να περιπολούν στην περιοχή των Εξαρχείων με ιλιγγιώδη ταχύτητα ακόμη και σε πεζοδρόμια, ενώ πετούν χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χειρονομούν απειλητικά προς τους περαστικούς.
To περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του υπαλλήλου μπορείτε να το παρακολουθήσετε μετά το 1’50».
paradrasi.gr

2 σχόλια:

  1. Αυτό δεν λέγεται κλοπή. Υπάγεται στο αρθ. 380ΠΚ και τιμωρείται με κάθειρξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εν τέλει,φαίνεται ότι ο υπάλληλος του περιπτέρου,είναι... αναρχοαριστερός και λειτουργούσε ως προβοκάτορας,κατ΄εντολή κάποιου κέντρου ανωμαλίας και σπηλώσεως της ΕΛ.ΑΣ. Κάτι μου λέει,ότι θα γυρίσει 'μπούμεραγκ' το όλο σενάριο όταν ολοκληρωθεί η έρευνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή