Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: 1. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, 2. ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!! ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ!

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαζήσης αποστέλλει ανοιχτή επιστολή-καταπέλτη προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Βαρουφάκη, με αφορμή την...κωλοτούμπα που έκανε ο τελευταίος, παραιτώντας την Ελλάδα από τη διαγραφή χέους, αναγνωρίζοντάς το και ζητώντας επιμήκυνση της αποπληρωμής του! 
Η συνέντευξη του κ. Βαρουφάκη ήταν κόλαφος για την Ελλάδα. Ταυτόχρονα, η κωλοτούμπα της κυβέρνησης Τσίπρα έχει και τα παρεπόμενά της...
Διαβάστε την επιστολή του Γιάννη Παπαζήση στα περισσότερα...
 
Αμέσως μετά την ψευτομαγκιά ήρθε και η κωλοτούμπα: Αντί να βγάλουν παράνομα τα μνημόνια και να βάλουν φυλακή όσους τα ψήφισαν, αντί να βάλει τους δήθεν Έλληνες τραπεζίτες να πληρώσουν τα 233 δις που πήραν οι δοσίλογοι και  τα φόρτωσαν σε μας είπε ότι έχει εμπιστοσύνη στην Γερμανία και ότι θα μιλήσουμε με τα αφεντικά και όχι με τους υπαλλήλους, αναγνωρίζοντας έτσι ότι εμείς, ο ελληνικός λαός χρωστάμε αυτά που πήραν οι δηθελληνες τραπεζίτες. Σβήστε το χρέος αν τολμάτε, ακυρώνοντας τα μνημόνια όπως έκανε ο Μεταξάς το 1938 που έσβησε το χρέος της Ελλάδος, και μετά πάτε την Γερμανία στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης για όσα μας χρωστάει και πάρτε τους και τα σώβρακα.
Έχετε τον ανδρισμό να το κάνετε αυτό κύριε Βαρουφάκη;;;;;  Αφήστε λοιπόν τους ψευτολεονταρισμούς τους πρωινούς, όταν ξέρετε ότι την ίδια μέρα θα κάνετε κωλοτούμπα αν χρειαστεί η αν σας ζητηθεί! Αυτό για να μην νομίζετε ότι θα γίνονται γνωστές μόνο οι ψευτομαγκιές σας, ενώ οι κωλοτούμπες σας θα μένουν στο σκοτάδι! Ξέρετε πολύ καλά κύριε Βαρουφάκη οτι οι προϋπολογισμοί μας είναι θετικοί και ότι η Ελλάς αν δεν ήταν δέσμια των μνημονίων δεν θα τους είχε καμιά ανάγκη, αρα αν δεν σβήσετε τα μνημόνια είστε δέσμιός τους διότι τα χρήματα απο τα έσοδα του κράτους αναγκάζεστε να τα δώσετε στις υποχρεώσεις του μνημονίου, οπότε πρέπει να ξαναδανειστείτε από αυτούς χρήματα για να τους πληρώσετε ό,τι τους χρωστάμε άδικα!

Οπότε δεν ωφελούν οι λεονταρισμοί αλλά οι νόμοι να τηρηθούν, να ακυρώσετε τα αντισυνταγματικά ψηφισμένα μνημόνια για να μην τους έχετε καμιά ανάγκη. 
Γιάννης Παπαζήσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου