Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΕΓΙΝΕ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ! Ο ΑΘΛΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ...ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ!

ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΞΗΣ ΜΑΣ
Μετά από οκτώ μήνες επιταγμένοι, οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΔΕΗ δικαιώνονται, καθώς την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός υπέγραψε την...

άρση της επίταξής μας, μετά από εισήγηση του αρμόδιου υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Παράλληλα, με την απόφαση αυτή, λήγει και το καθεστώς επίταξης που ίσχυε για τη χρήση του συνόλου των γραφείων εγκαταστάσεων και μονάδων παραγωγής του ομίλου ΔΕΗ, δηλαδή της μητρικής αλλά και των θυγατρικών δικτύων μεταφοράς (ΑΔΜΗΕ) και διανομής (ΔΕΔΔΗΕ). 
Η ΕΤΕ Ομίλου ΔΕΗ χαιρετίζει αυτή την πράξη της κυβέρνησης, την στιγμή που ήταν αίτημα του συνόλου του συνδικαλιστικού κινήματος στη ΔΕΗ και των εργαζομένων σε αυτή.
Αναμένουμε τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης, όσον αφορά το μέλλον της επιχείρησης μας και την πολιτική της στο χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας, όπου με βάση τις δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού κινούνται στη σωστή κατεύθυνση.
Ως συνδικάτο θα διεκδικούμε πάντα τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, ανεξαρτήτως κυβέρνησης και δεν θα διστάσουμε να συγκρουστούμε μαζί της, όπως έχουμε πράξει και στο παρελθόν.
Περιμένουμε τα λόγια της κυβέρνησης, για την ηλεκτρική ενέργεια, να γίνουν πράξεις.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου