Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ...ΕΞΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!

Η καθ'όλα πατριωτική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα κατά τις προγραμματικές του δηλώσεις στην Βουλή, είχε και ένα μελανό σημείο το οποίο έκανε...


ΈΞΑΛΛΟ τον Πάνο Καμμένο και εφόσον ο πρωθυπουργός επιμείνει σε αυτό, η κυβέρνηση θα πέσει! Πρόκειται για την θέση του Τσίπρα για το Σκοπιανό. Παρά το ότι είπε ότι την ιστορία μας δεν την διαπραγματευόμαστε, δήλωσε ότι για το όνομα των Σκοπίων, υποστηρίζουμε μία σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις. Το ότι η ονομασία των Σκοπίων θα περιλαμβάνει το όνομα της Μακεδονίας κάνει τον Πάνο Καμμένο έξαλλο, μιας καιτο κόμμα του είναι αντίθετο «με οποιαδήποτε χρήση του όρου «Μακεδονία»

3 σχόλια:

  1. Μόνο αυτό είναι;
    Οι αθρόες ''ελληνοποιήσεις'' των παιδιών των λαθρομεταναστών;
    Η λύση του κυπριακού στα πλαίσια του σχεδίου Ανάν για ''διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία'';
    Τι να λέμε αριστεροί είναι οι άνθρωποι.
    Σε ποιο ''πατριωτικό'' λόγο αναφέρεστε; εφόσον οι αριστεροί είναι εξ'ορισμού διεθνιστές.
    Όσο για τον τυχοδιώκτη ψευτοδεξιό Τσιπροκαμμένο...κανένα σχόλιο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο μόνο που θα μείνει ''πιστός'' θα είναι ''στη κρυφή ατζέντα'' των γεωπολιτικών,τα εθνικά θέματα.Στα της οικονομίας δεν θα αλλάξει τίποτα,γιατί δεν το θέλει (εξ' αχρειωμένος λαός,καταπίνει πιό εύκολα την προδοσία,δίνοντάς του ψίχουλα) και γιατί έτσι θέλουν και τα ''αφεντικά'' του.Γι' αυτό έχει λυσάξει και ο Σαμαράς...επειδή ο τυπάκος βρήκε ισχυρότερο αφεντικό,από την Μέρκελ.Τώρα αρχίζει...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ ψήφισα Πάνο Καμμένο με όλη μου την ελληνική ψυχή για να μην αφήσει τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει πράγματα που δεν αρέσουν στους Έλληνες, να ξηλώσει την ΕΠΟ και το ψεύτικο σήμα που έχει η εθνική ομάδα που είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή