Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Ο ΡΩΜΑΝΙΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΗΡΘΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ!!!

Ταφόπλακα στην απάτη της «σκληρής» διαπραγμάτευσης και στην επίπλαστη εικόνα της «εθνικής αξιοπρέπειας», έθεσε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γ. Ρωμανιάς.

Δια τηλεοπτικής του συνέντευξης, επιβεβαίωσε εκείνο το οποίο η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει από την αρχή των επαφών κυβέρνησης-δανειστών: το επαίσχυντο δηλαδή γεγονός ότι τα μέτρα που ψηφίστηκαν από τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου στη Βουλή των Ελλήνων ήρθαν γραμμένα από το εξωτερικό, δίχως να μεταβάλλει το παραμικρό η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου!

Πρόκειται σαφώς για μια ομολογία-βόμβα από το στόμα υψηλού...
κυβερνητικού παράγοντος, η οποία γκρεμίζει συθέμελα την ρητορική της αριστεράς περί διαφύλαξης της εθνικής αξιοπρέπειας. Τσίπρας και Καμμένος μάλιστα, επένδυσαν σε αυτή τη θέση, επιχειρώντας απεγνωσμένα να διαφοροποιήσουν την υπογραφή του Μνημονίου σε σχέση με τα προηγούμενα, που είχαν υπογράψει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Όπως έλεγε ο Καμμένος: «εμείς διαβάσαμε αυτό που θα ψηφίσουμε, όχι όπως οι προηγούμενοι»!

Καθίσταται σαφές ότι η Αριστερά ακολουθώντας την ψοφοδεξιά, χρεοκόπησε πολιτικά και ηθικά. Επιδιώκει στην χρεοκοπία της να συμπαρασύρει τον Λαό μας και την Πατρίδα. Η Χρυσή Αυγή δεν θα το επιτρέψει: η Εθνική Αντίσταση είναι η απάντηση των Ελλήνων στους εγχώριους και διεθνείς λακέδες που θέλουν την Ελλάδα ένα αισχρό προτεκτοράτο. (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩwww.xryshaygh.com


Στόχος των διεθνών τοκογλύφων ο ορυκτός πλούτος της χώρας


Στόχος των διεθνών τοκογλύφων ο ορυκτός πλούτος της χώρας

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί.

Δεν «μάσησε» τα λόγια του, μιλώντας για το μνημόνιο της Αριστεράς, ο καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Μέρυλαντ και συγγραφέας βιβλίων για την ελληνική ΑΟΖ, Θεόδωρος Καρυώτης. Ο καθηγητής εστίασε στην απαίτηση των δανειστών, η οποία εν τέλει έγινε δεκτή, για «μεταφορά πολύτιμων ελληνικών περιουσιακών στοιχείων αξίας 50 δισ. ευρώ σε ένα εξωτερικό ταμείο όπως το Ινστιτούτο για την Ανάπτυξη (Institution for Growth) στο Λουξεμβούργο, τα οποία θα μπορούν να ιδιωτικοποιηθούν συναρτήσει του χρόνου και να μειώσουν το χρέος.». Η μόνη υποσημειώση σε αυτό, που έγινε και επίκεντρο της δήλωσης Τσίπρα, παρότι ήσσονος σημασίας, είναι ότι το ταμείο αυτό θα εδρεύει στην Ελλάδα.

Ο καθηγητής, σε άρθρο του, ουσιαστικά επιβεβαίωσε αυτό που λέει η Χρυσή Αυγή εδώ και χρόνια«τώρα που βρισκόμαστε στο χείλος της ολικής καταστροφής κινδυνεύουμε να χάσουμε και την ΑΟΖ. Η τρόικα θα έρθει πάλι να μας σώσει παίρνοντας μαζί της αυτή τη φορά και τα θαλάσσια οικόπεδά μας, όπως θα έλεγε και ο Γιάνης Βαρουφάκης, for peanuts. Πολύ φοβούμαι ότι οι εταίροι μας ξύπνησαν και θέλουν να βάλουν στο χέρι και στους υδρογονάνθρακες μια και εμείς τους έχουμε ξεχάσει για τα καλά

Οι «ευρωπαίοι εταίροι» εδώ και χρόνια πραγματοποιούν μία οικονομική επίθεση εναντίον της Ελλάδος με στόχο τα πλούσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων. Θεωρεί άραγε κανείς ότι το μνημόνιο 86 δισ. της Αριστεράς είναι μονάχα απόρροια των πέντε μηνών αποτυχημένης διακυβέρνησης; Προφανώς και όχι! Το ελληνικό χρέος είναι μη βιώσιμο και δεν είναι δυνατή κανενός είδους εξυπηρέτησή του. Αντιθέτως είναι απολύτως λογικό να υπάρξει στην πορεία και ένα τέταρτο μνημόνιο, ακόμα επαχθέστερο, αφού το χρέος θα συνεχίσει να διογκώνεται, ενώ παράλληλα η Ελληνική Οικονομία θα συνεχίσει να συρρικνώνεται.

Το σχέδιο των «εταίρων» μας είναι να υφαρπάξουν έναντι πινακίου φακής οτιδήποτε έχει πραγματική αξία στην Ελλάδα. Είτε μιλάμε για τους υδρογονάνθρακες, είτε μιλάμε για άλλου είδους ορυκτό πλούτο, όπως χρυσό, οι δανειστές θέλουν να αγοράσουν φτηνά. Το σχέδιο τους ιστορικά πηγάζει από τους ιθαγενείς του Νέου Κόσμου, τους οποίους κορόιδευαν οι έποικοι με γυαλιστερές χάντρες. Στην σύγχρονη εκδοχή του αυτό θα περιλαμβάνει έναν εξαθλιωμένο Ελληνικό Λαό, ο οποίος θα αποδεχτεί την πώλησή του στο σκλαβοπάζαρο του καπιταλισμού, με αντάλλαγμα ένα «γενναίο κούρεμα του χρέους».

Από τον οξυδερκή καθηγητή δεν γλίτωσε και ο νέος Καρατζαφέρης, για το οποίο (και τον όψιμο «πατριωτισμό» του είπε: «Πάντως, η πιο προκλητική στάση των δανειστών μας είναι ότι θέλουν να μειωθούν οι στρατιωτικές μας δαπάνες παριστάνοντας ότι δεν γνωρίζουν την ύπαρξη του μεγάλου κινδύνου από ανατολάς για τη Ελλάδα. Επιπλέον, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ αποδέχτηκε μεν την μείωση των στρατιωτικών δαπανών αλλά ζήτησε η μείωση αυτή να αφορά τους εξοπλισμούς και όχι το προσωπικό του Υπουργείου Άμυνας. Η αποδοχή μείωσης εξοπλισμών κι όχι άγγιγμα στο προσωπικό δηλώνει, ξεκάθαρα, παλαιοκομματική πελατειακή νοοτροπία». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου