Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ: 3η ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ! ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΡΙΟ! ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΥΠΟΥ.

Μια ακόμη ελληνική επιτυχία στον αθλητισμό η οποία μας κάνει περήφανους! Η εθνική ομάδα πόλο ανδρών νίκησε την Ιταλία (11-9 στα πέναλτι) και κατέκτησε την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθην στο Καζάν. Η τεράστια επιτυχία της εθνικής μας της...

εξασφάλισε ταυτόχρονα τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σταύρος Κοντονής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, αποτελεί τεράστια επιτυχία των διεθνών μας και των προπονητών τους. Σε δύσκολους πραγματικά καιρούς για την χώρα, με τα κονδύλια προς τον ελληνικό αθλητισμό να είναι κατά πολύ περιορισμένα, και με τα προβλήματα στις εγκαταστάσεις να έχουν διογκωθεί εξαιτίας της αδιαφορίας των προηγούμενων κυβερνήσεων, η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών πέτυχε στην πραγματικότητα έναν άθλο εξασφαλίζοντας και τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Το ελληνικό πόλο έχει δημιουργήσει τη δική του σχολή και σε κάθε μεγάλη διοργάνωση καταφέρνει να διακρίνεται τόσο σε επίπεδο ανδρών όσο και γυναικών. Από την πλευρά της η Πολιτεία θα ακούσει τα προβλήματα αυτών των παιδιών και να βοηθήσει στο μέτρο των δυνατοτήτων της. Θερμά συγχαρητήρια»
Ο κ. Κοντονής είχε επικοινωνία και με τον πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Δημήτρη Διαθεσόπουλο, καθώς και με τον προπονητή της Εθνικής ομάδας Θοδωρή Βλάχο. Ο Υφυπουργός θα δεχθεί στο γραφείο του τα μέλη της Εθνικής ομάδας πόλο, σε ραντεβού που θα οριστικοποιηθεί μόλις η ομάδα επιστρέψει στην Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου