Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

… Η περιοχή προοριζόταν, με βάση το Τέμενος που θα κατασκευαστεί, να γίνει η Βάση στην Ελλάδα για τζιχαντιστές, ισλαμιστές και απανταχού αλλοεθνείς, με απώτερο στόχο την ισλαμοποίηση της χώρας και την εξαφάνιση κάθε ελληνικού στοιχείο…
Το 2008 ο Παναθηναϊκός, μέσω του Γιάννης Βαρδινογιάννη, είχε ξεκινήσει την προσπάθεια για την κατασκευή νέου γηπέδου στην περιοχή....

του Βοτανικού. Ωστόσο, όσες κινήσεις και αν έγιναν, το έργο κόλλησε και τελικά διακόπηκε οριστικά… Το τι δικαιολογίες και κολλήματα υπήρξαν και ακούστηκαν δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους…
Ωστόσο να που στις μέρες γίνεται επιτέλους γνωστός ο πραγματικός λόγος που δεν προχώρησε τελικά η κατασκευή του υπερσύγχρονου γηπέδου του Παναθηναϊκού, που θα αναμόρφωνε και θα έδινε ζωή σε μια τελείως υποβαθμισμένη περιοχή των Αθηνών… Οι φωστήρες της πολιτικής μας, σε συνεργασία με τα «μεγάλα αφεντικά» τους, προωθούσαν τον Βοτανικό ως την Βάση για την ισλαμοποίηση της Ελλάδας…
ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ
ceb3ceb7cf80ceb5ceb4cebf-cf80ceb1cebdceb1ceb8ceb7cebdceb1cf8acebacebfcf85
Η σχεδίαση προήλθε από τον Ισπανό αρχιτέκτονα Μανουέλ Σαλγάδο.
Το στάδιο αρχικά θα ονομαζόταν Γήπεδο Βοτανικού και θα είχε χωρητικότητα 45 με 46.000 θέσεις, τοποθετώντας το ως το δεύτερο μεγαλύτερο στάδιο στην Ελλάδα, μετά το Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας που έχει χωρητικότητα 69.618 θέσεων. Ο χώρος θα διέθετε και γήπεδο βόλεϊ όπου θα ήταν η έδρα της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, ενώ θα υπήρχαν και εγκαταστάσεις κολύμβησης, πόλο και τένις, ενώ το 2012 προβλεπόταν να γίνει και ένα γήπεδο μπάσκετ το οποίο θα διέθετε 8.000 θέσεις.
Οι διαστάσεις του γηπέδου είχαν προβλεφθεί στα 105×68 μ. ενώ θα υπήρχαν 1.600 προβολείς. Οι αίθουσες των V.I.P θα είχαν εμβαδόν 4.000 τετραγωνικά μέτρα, ενώ η λεγόμενη Press Area θα καταλάμβανε 500 τ.μ. με πλήρη εξοπλισμό. Οι σουίτες θα ήταν 50 και θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν 600 άτομα συνολικά. Στο πάρκινγκ θα υπήρχε χώρος για αυτοκίνητα 4.000 θέσεων.
Τελικώς το πλάνο για την ανέγερση του γηπέδου ματαιώθηκε μετά από ασυμφωνίες που δημιουργήθηκαν μεταξύ του Παναθηναϊκού και τις Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ένας λόγος που αποτράπηκε η κατασκευή του σταδίου ήταν ότι η περιοχή είχε κηρυχτεί ως υγροβιότοπος, φιλοξενώντας κορμοράνους σε συγκεκριμένη περίοδο!!!!!!, αλλά και λόγω επιπλοκών σχετικά με την ανέγερση εμπορικού κέντρου!!!!!!
ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ…
cf84ceb5cebcceb5cebdcebfcf83-cf83cf84cebfcebd-ceb2cebfcf84ceb1cebdceb9cebacebf
Έρχεται σε πολύ λίγο το Τέμενος. ΝΤΡΟΠΗ – Ψηφίστηκε η τροπολογία για το Ισλαμικό Τέμενος – Από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ και ΚΚΕ
ΑΜΕΣΑ… Μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες, αλλά και η διαμόρφωση του χώρου, ο οποίος θα φιλοξενήσει τους περίπου 500 πρόσφυγες που διαβιούν επι του παρόντος στο Πεδίον του Άρεως.
cebbceb1ceb8cf81cebfcebcceb5cf84ceb1cebdceb1cf83cf84ceb5cf83
Στον Ελαιώνα, σε περίπου 35 στρέμματα από τον χώρο που θα φιλοξενούσε το σχέδιο της περίφημης διπλής ανάπλασης, θα βρουν προσωρινή στέγη 480-500 άτομα, μετανάστες κυρίως από την Συρία μαζί με τις οικογένειές τους.
Ο Δήμος Αθηναίων, η Περιφέρεια Αττικής αλλά και τα εμπλεκόμενα υπουργεία έχουν αποδυθεί τις τελευταίες ημέρες σε έναν αγώνα δρόμου για να καταφέρουν να διαμορφώσουν τον χώρο στο λιγότερο δυνατό χρόνο και να προσφέρουν στους μετανάστες ένα αξιοπρεπές μέρος για να μπορέσουν να ζήσουν έστω και προσωρινά.
Ήδη τις δύο προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ και της ΔΕΗ, ενώ το συνεργείο του Δήμου Αθηναίων προχώρησε σε καθαρισμό και αποψίλωση του εδάφους από ξερά χόρτα, προκειμένου να τοποθετηθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα τα είκοσι κοντέινερ που θα φιλοξενήσουν τους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες από τις πληγείσες από τον πόλεμο χώρες.
Σε εξέλιξη βρίσκονται και οι εργασίες για τους ειδικούς χώρους των τουαλετών, αλλά και του κλιματισμού, απαραίτητη εγκατάσταση ειδικά για τώρα το καλοκαίρι.
Το θέμα της σίτισης των ανθρώπων που θα στεγαστούν στο χώρο του Ελαιώνα αναμένεται να αναλάβουν κοινωνικοί φορείς και ΜΚΟ για τους μετανάστες, με βοήθεια από τον Δήμο Αθηναίων και το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής, ενώ για την παρασκευή των γευμάτων τους το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιηθούν τα μαγειρεία του Δήμου Αθηναίων που τώρα παραμένουν κλειστά.
Να σημειωθεί ότι στον χώρο θα υπάρχει και φύλαξη από ειδικό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. τόσο για την προστασία των προσφύγων, όσο και για την αρμονική συνύπαρξη με τους περιοίκους.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ….
Πηγήhttp://on-news.gr/, (τίτλος: δικός μας)

13 σχόλια:

  1. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΤΑΤΑ . ΕΚΕΙ ΣΤΟΜ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΘΑ ΣΑΣ Γ....... ΜΙΑ ΜΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που είναι οι οπαδοί του Παναθηναικού δεν μιλάει κανείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν ξεσηκώνονται οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που είχε το νόμιμο δικαίωμα να γίνει το γήπεδό τους στον Βοτανικό; Γιατί δεν πολέμησαν τα 131 τσιράκια του σύριζα που σταμάτησαν εσκεμμένα το έργο αυτό συν την διπλή ανάπλαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επικεφαλής των 130 Συριζαίων που δεν ήταν καν κάτοικοι Βοτανικού η αγάμητη Φωτίου. Ουστ καθάρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς δεν ξεχνάμε τι έκανες κάποτε Τσίπρα με τους 131 συριζαίους που σταματήσατε το έργο του γηπέδου του ΠΑΟ με την διπλή ανάπλαση! Και η γελοιότητα ήταν που ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος έκανε και επερώτηση υπέρ του γηπέδου του ΠΑΟ και της διπλής ανάπλασης ενώ η ζημιά είχε γίνει γιατί ήθελαν από τότε του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει το παράνομο τζαμί και το κράτος των λαθρομεταναστών στον Βοτανικό!

    Το ίδιο σχέδιο (όπως και στον Βοτανικό) πήγαν να κάνουν πρόσφατα και στην ΑΕΚ οι συριζαίοι αλλά ο τίγρης ήταν έτοιμος και τους πήρε παραμάζωμα και τους ξεμπρόστιασε αλλά χάθηκε πολύτιμος χρόνος από τις βλακείες των συριζαίων και καθυστέρησαν τα εργα και για το γήπεδο της ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμείς θα αγωνιστούμε να διώξουμε όλους τους λαθρομετανάστες από την Ελλάδα και θα διαλύσουμε την μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όλα τα κόμματα του μνημονιακού τόξου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ-ΚΚΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Βοτανικός θα γίνει ο ΤΑΦΟΣ σας καθάρματσ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν πήρε το έργο τότε (γήπεδο Π.Α.Ο) η ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ Α.Τ.Ε, συμφερόντων οικ. Τσίπρα και γι' αυτό σταμάτησε η κατασκευή του. Τώρα,το ερώτημα είναι...ποιά εταιρία θα αναλάβει να κατασκευάσει το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ; Kάτι μου λέει ό,τι θα είναι γνωστή,μα πολύ γνωστή εταιρία,τόσο γνωστή που το πρώτο γράμμα της αρχίζει από... R !!
    Μεγάλη προδοσία ρε παιδιά,αυτή η υπόθεση με τους λαθροέποικους,μεγαλύτερη και από τα ''στημένα'' μνημόνια. Θέλουν να τελειώσουν την ΕΛΛΑΔΑ μέσα σε πέντε-δέκα χρόνια το πολύ,ενώ αυτή η σταφίδα-πατσαβούρα θα έχει αυτό το μόνιμα ηλίθιο χαμόγελο και θα κυκλοφορεί ελεύθερη και ''ικανοποιημένη''!!
    Δεν είδατε πώς την ''έπεσαν'' στον αστυνομικό,τα παλιόσκυλα του ΣΦΥΡΙΖΑ και οι δήθεν προοδευτικοί του κώλου;
    Αϊ στον διάβολο ρε φασίστες,μπάσταρδα του Στάλιν !!!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 130 Αλήτες ανθέλληνες του ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ ματαίωσαν το γήπεδο του Παναθηναικού στο βοτανικό και φτιάχνουν το μεγαλύτερο τέμενος στην Ευρώπη στην Ακαδημία Πλάτωνος κάτω από την ΑΚΡΟΠΟΛΗ τον ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ της Παλλάδας Αθηνάς . Οι ΤΟΥΡΚΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ έχουν στόχο την Ιστορία τον πολιτισμό και της ΙΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ της Πατρίδας μας με σκοπό να φτιάξουν μια ισλαμική αποικία σκοταδιστών από τα βάθη της Ανατολής . Βάρβαροι καταστρέφουν κάθε τι Ελληνικό . Θα έρθει η ώρα σας σύντροφοι γενίτσαροι ........ θα έρθει ....... Που θα κρυφτείτε ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΕΣ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ . ΑΓΕΛΗ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συριζαίοι δολοφόνοι Ελλήνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ . ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ-ΚΚΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Αλέξης Τσίπρας και όλη η μνημονιακή κυβέρνηση πρέπει να πάνε φυλακή που θα κάνουν τον Βοτανικό παράνομο κράτος λαθρομεταναστών και όλοι οι μνημονιακοί πολιτικάντηδες όλων των κομμάτων του μνημονιακού τόξου που έβαλαν την υπογραφή τους για να γίνει αυτό το αίσχος στον Βοτανικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή