Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ! ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!

Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η γυναίκα που δείχνει τι θα πει να φοράς παντελόνια. Η γυναίκα που δείχνει στους άνδρες τι θα πει να είσαι...


άνδρας. Τσίπρας και Καμμένος κατέβασαν τα βρακιά τους στους τοκογλύφους έγιναν νενέκοι και μαζί με αυτούς οι βουλευτές που έπεσαν στα τέσσερα ψηφίζοντας (κατόπιν εκβιασμού) ό,τι τους υπέδειξαν οι δανειστές. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου όμως κόντρα σε όλους και σε όλα σήκωσε ανάστημα και είπε ΟΧΙ! Αυτό που είπαν και οι Έλληνες του 61,5% είπε και η Ζωή, συντασσόμενη με την επιθυμία του λαού. Όλοι οι υποτελείς στους δανειστές βουλευτές έχουν χυμήξει να την κατασπαράξουν. Η Ζωή στέκει αγέρωχη και σηκώνει το λάβαρο της αντίστασης! 
Μπράβο της, τής βγάζουμε το καπέλο!  

1 σχόλιο:

  1. Αυτή είναι η αλήθεια και ας μην αρέσει στον μνημονιακό Τσιπροόκ και σε όλα τα μνημονιακά συριζοόρκ: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ως γυναίκα φορά παντελόνια και έδειξε πόσο άντρας είναι απεναντί σας συριζοόρκια υπερσπιστές του Μνημονίου 3 και των λαθρομεταναστών. Καλά να πάθετε άχρηστοι μνημονιακοί συριζοόρκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή