Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΗ...ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ!!!

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο που καταδεικνύει ότι η χώρα βρίσκεται στο έλεος των πάσης φύσεως "μεταναστών" εκτυλίχθηκε το περασμένο Σάββατο!
 
Σε μπλόκο όπου οι αστυνομικοί σταμάτησαν ΙΧ που αναφερότα ως...
κλεμμένο μέσα σε αυτό βρισκόταν ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέντ Ασλάμ !
 
Όμως η κατάληξη ήταν εξευτελιστική για την ΕΛ.ΑΣ καθώς ένας απο τους αστυνομικούς συνελήφθη!
 
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν έλεγχο σε αυτοκίνητο που επέβαιναν 5 άτομα, καθώς οι πινακίδες που έφερε, έδειχναν ν” «απασχολεί», καθώς ο ιδιοκτήτης του στην Χαλκίδα είχε δηλώσει απώλεια. 
 
Όπως διαπιστώθηκε το ΙΧ δεν ήταν κλεμμένο. Είχε γίνει κανονική αγοραπωλησία με Πακιστανό υπήκοο, ο οποίος όμως δεν ολοκλήρωσε τη διαδικασία της μεταβίβασης και ο προηγούμενος κάτοχος έκανε δήλωση απώλειας για ν” αποφεύγει τις φορολογικές εισφορές. 
 
Όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, οι υπόλοιποι 4 επιβάτες υπήρξαν συνεργάσιμοι πλην του κ. Ασλάμ, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε στους αστυνομικούς λέγοντας ότι ο έλεγχος είναι στημένος και πως είναι ρατσιστές. 
 
Ακολούθησε προστριβή με έναν αστυνομικό, σε βάρος του οποίου υποβλήθηκε μήνυση για ρατσιστική συμπεριφορά από τον πρόεδρο της Πακιστανών προσφύγων και χρειάστηκε εισαγγελική παραγγελία προκειμένου ο αστυνομικός ν” αφεθεί ελεύθερος, ενώ ο κ. Ασλάμ οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο. 
 
Με κοινή τους ανακοίνωση η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας «η Ενότητα» και η κίνηση ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) καταγγέλλουν ρατσιστικά κίνητρα.  
 
 Η σύλληψη του Τζαβέντ Ασλάμ έγινε σε μπλόκο της ομάδας ΔΙΑΣ. 
 
Τί αναφέρει η καταγγελία: «Οι αστυνομικοί του ΑΤ Αμπελοκήπων επί έξι ώρες πίεζαν τον Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος και μέλος του Συμβουλίου Ένταξης μεταναστών του Δήμου Αθήνας , προκειμένου να μην καταθέσει μήνυση σε βάρος των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, που προσήγαγαν τον ίδιο και άλλα τέσσερα μέλη της Κοινότητας Ελλάδος, περνώντας του χειροπέδες και βρίζοντας τον με χυδαίο και ρατσιστικό τρόπο. Τελικά, στις 5πμ το πρωί, συνελήφθη μετά από μήνυση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ με κατηγορίες για απείθεια και εξύβριση.
 
Μόνο τότε έγινε αποδεκτή η δική του μήνυση. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε για κατάθεση στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ και αναμένεται να περάσει από την εισαγγελία εντός της ημέρας». 
 
Το χρονικό, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ και της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας, είναι το ακόλουθο:
 
«Συγκεκριμένα, το Σάββατο 8 Αυγούστου, γύρω στις 11.30μμ, κλιμάκιο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, φορώντας παραδοσιακές στολές της χώρας τους, επέστρεφε από το Μαραθώνα, όπου περιόδευε ενόψει της μεγάλης ετήσιας εκδήλωσης για την ανεξαρτησία του Πακιστάν, που οργανώνει στις 13-14 Αυγούστου στην Πλατεία Δημαρχείου Αθήνας. 
 
Τότε, ομάδα αστυνομικών της ΔΙΑΣ τους παρακολούθησε από τη Μεσογείων και τους σταμάτησε λίγο μετά τον Άρειο Πάγο στη Λ.Αλεξάνδρας. Ένας αστυνομικός είπε «θα σας ψάξουμε, έχετε κάτι παράνομο στο αυτοκίνητο σας;» «Ψάξτε» ήταν η απάντηση. Χωρίς καμία άλλη κουβέντα, ένας αστυνομικός πέρασε χειροπέδες στον Τζαβέντ Ασλάμ, ο οποίος είπε «είναι ρατσισμός ότι χωρίς λόγο μου περνάτε χειροπέδες»». 
 
Εν ολίγοις η κάθε λογής "μειονότητα" στην Ελλάδα αποτελεί κράτος εν κράτει. Υπάρχει αναφορά για κλεμμένο αυτοκίνητο.Τι έπρεπε να πράξει ο αστυνομικός; Απλά έκανε το καθήκον του να ερευνήσει.
πηγή: pronews.gr (τίτλος: δικός μας)

21 σχόλια:

  1. Αντε γαμ....ρε πάκια,εδώ είναι Ελλάδα ρεεεε! Ξεφτίλα ρέ,για αυτούς τους ΗΡΩΕΣ τους αστυνομικούς,τα ΕΛΛΗΝΌΠΟΥΛΑ που έχουν να αντιμετωπίσουν -εκτός από τους μισθούς πείνας που τους δίνουν τα λαμόγια οι κυλαράδες πολιτικάντηδες - και όλους αυτούς τους λεχρήτες και βρωμιάρηδες,που νομίζουν ότι είναι στο σταύλο τους και μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν...!Τιμή και δόξα στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ που μας προστατεύουν από τα αποβράσματα τους λαθρομετανάστες!!
    Να γίνει έρευνα,να δούμε τι ρόλο παίζει αυτός ο... ισλαμ,ασλαμ, ή όπως διάολο τον λένε,αν είναι και αυτό το όνομά του το πραγματικό,γιατί έχουμε γεμίσει πράκτορες του ισλάμ σ' αυτή την έρμη χώρα.
    Ελληνίδες και Ελληνες,δεχόμαστε ρατσιστική επίθεση από τους εισβολείς που ''μπούκαραν'' στην πατρίδα μας,με την ενθάρυνση των ολετήρων πολιτικάντηδων,γιατί σκεφτείτε...αν αυτά συμβαίνουν στους αστυνομικούς μας,τότε αλλοίμονο σε όποιον Ελληνα πολίτη,''μπλέξει'' με αυτά τα κατακάθια!!
    Ούτε λίγο,ή πολύ, όλοι αυτοί θα μας βιάζουν,θα μας ληστεύουν και θα μας σκοτώνουν και θα μας κάνουν και καταγγελία για ρατσισμό,γιατί δεν είμαστε...''συνεργάσιμοι''. ΡΕ ΑΪ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμμορίες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν κάνουν ότι θέλουν στην Ελλάδα με τις πλάτες του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να τους ενοχλεί κανείς . Το λαθρεμπόριο η πορνεία και τα ναρκωτικά είναι στα χέρια τους και όποιος αστυνομικός τολμήσει να ελέγξει θα την πληρώσει άσχημα . Οι ΑΛΗΤΕΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένοι να διαλύσουν την Ελλάδα
    Εμείς όμως λέμε το εξείς στα φασισταριά της ΑΛΗΤΟΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ . Σε λίγο καιρό ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ δεν θα έχετε μέρος να κρυφτείτε . ΔΙΓΕΝΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ΔΙΓΕΝΗ. Επιβάλλεται να αμυνθούμε,για την Πατρίδα,την Θρησκεία και την Ελληνική Οικογένεια. Τέλος τα αστεία! Η Ιερή και δίκαιη αγανάκτηση που νιώθουμε,πρέπει να μετουσιωθεί σε δράση,αλλιώς θα τελειώσουμε ως Ελληνικό Εθνος!!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ μαζί σου ΑΝΔΡΟΝΙΚΕ . Πρέπει όλοι να βγουν μαζί μας ανοιχτά σε ένα Εθνικό Πατριωτικό Μέτωπο
    Θα έρθουν χειρότερες μέρες με τους αλήτες του ΣΥΡΙΖΑ που εξοντώνουν τον Ελληνισμό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ελεγχθούν και οι Μ.Κ.Ο, ο ύποπτος και σκοτεινός ρόλος τους στην υπόθεση αυτή.Υπάρχουν υποψίες ότι υποδαυλίζουν τις ταραχές και τις εξεγέρσεις,καθώς και τις επιθέσεις κατά των αστυνομικών.
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος θα ΣΩΣΕΙ την Ελλάδα από τους... ΣΩΤΗΡΕΣ της;
    [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι η Πατρίδα μας έχει χαθεί και το πρόβλημα των Λαθρομεταναστών είναι τεράστιο . Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ανθελληνικό μόρφωμα . Σταλινικά σκουπίδια έφτιαξαν αυτό το σίχαμα της αριστεράς βάσει σχεδίου για να καταστρέψουν την Ελλάδα . Συμφωνώ και εγώ σε μια συνάντηση . Ν. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ! ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεκαετίες τώρα η ξενόφερτη αριστερά έχει καταστρέψει τα πάντα σε μια αδιάφορη κοινωνία που έχουν χαθεί οι Αξίες τα Ιδανικά η Δικαιοσύνη και η Αξιοπρέπεια και επιβίωσαν κλέφτες οι απάτριδες και τα σκουπίδια της δημοκρατικής ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΚΚΕ ΠΟΤΑΜΙ ΝΔ ΠΑΣΟΚ και CIA . Η λύση είναι μία . Ένα ισχυρό Εθνικό Πατριωτικό Κίνημα . ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός εκλέγει αυτούς που μας κυβερνούν;Μας αρέσει να ακούμε λόγια-λόγια λόγια ευχάριστα και αν κάποιος μας πει αλήθειες και συμβεί να εκλεγεί ελπίζουμε οτι δεν θα τηρήσει τις υποσχέσεις του.

      Διαγραφή
  10. ΕΛΛΑΣ,δλδ γή των ΕΛ, των ΕΛΛΗΝΩΝ!!! Αυτή είναι η ετοιμολογία της έννοιας ΕΛΛΑΣ. Πρέπει να καταλάβουν οι προδότες που ''προσποιούνται'' ότι κυβερνούν,ότι δεν θέλουμε όλον αυτόν τον συμφερτό που κουβαλούν στην χώρα των Ελλήνων,δεν θέλουμε μετανάστες,παράτυπους,ή πρόσφυγες,ούτε και τους ίδιους που με καταφανή ψεύδη υφαρπάζουν την ψήφο μας.
    ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το σχέδιο για τον αφελληνισμό,είναι σε ''πλήρη ανάπτυξη'',από την πλατεία Ισλάμ (πλ. Κουμουνδούρου)
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η δεξιά της σφαλιάρας και της ντροπής είναι συνένοχη με τους Τουρκόγυφτους του ΣΥΡΙΖΑ για την καταστροφή της Ελλάδας . Το ίδιο και το βρωμερό ΠΑΣΟΚ τους Λήσταρχους που άδιασαν τσ Δημόσια Ταμεία . Η λύση είναι μια κρέμασμα στο Σύνταγμα για τους προδότες . Ε . Π Ανω Χολατγός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από το 1974 οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικοί είχαν αρχίσει να γκρεμίζουν τα θεμέλια του Ελληνικού Έθνουε με μισ σειρά από ταπεινωτικές ενέργειες προδοσίας εις βάρος της Πατρίδας μας . Η σημερινή ΚΑΤΟΧΙΚΗ κυβέρνηση 4 ΡΑΙΧ ΣΥΡΙΖΑ είναι αποτέλεσμα ενός ελεεινού σχεδίου ξένων συμφερόντων γισ την διάλυση της Πατρίδας μας . Τα καθάρματα της αριστεράς θέλουν 10 εκατ. ασιάτες ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ στην χώρα μας για να μπορέσουν εύκολα να καταφέρουν ότι δεν κατάφεραν οι Γερμανοί ΝΑΖΙ . ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ στην Ιστορία της Ελλάδας . Οι αριστεροί αρουραίοι των υπονόμων τρωκτικά κσι άρπαγες του Δημοσίου Χρήματος σύντομα θα δικαστούν για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ . Τα Στίφη των ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ είναι η μεγαλύτερη απειλή γισ την Πατρίδα μας . ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΑΡΚΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δυστυχώς,δεν έχουν καταλάβει πόσο επικίνδυνη είναι η ''επέλαση'' των βαρβάρων ασιατών,ακόμα και από τα στημένα μνημόνια.Θέλουν να αντικαταστήσουν τους ''απείθαρχους'' Ελληνες με αυτόν τον συμφερτό,για να τους έρθουν και ποιό οικονομικά τα εργατικά χέρια,αλλά όχι μόνο,γιατί ποιος από αυτούς τους λεχρίτες,θα νοιάζεται για την γή μας που θα καταστρέφεται;
    Eχουν πέσει στη χώρα,σαν τις πεινασμένες ακρίδες στα σπαρτά!
    Οι Έλληνες δεν υπέκυψαν στα 400 χρόνια δουλείας,το ξέρουν αυτό πολύ καλά.
    Αυτό που δεν ξέρουν είναι αυτό, αν ''ξυπνήσει'' ο ΕΛΛΗΝΑΣ που έχουμε μέσα μας,θα τους πάρει ο διάολος τον πατέρα και το μ...νί που τους τίναζε...!
    ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κάθε μέρα που περνά ο ανθέλληνας Τσίπρας βυθίζει την χώρσ στο σκοτάδι και η ΝΔ δεν τον ανατρέπει ενώ άνετα μπορεί να τον ρίξει τον απατεώνα . Ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδίαζε από παλιά να κάνει το Τζαμί στον Βοτανικό και να φέρει χιλιάδες ισλαμιστές σε αυτή την περιοχή ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ . Αυτή η κυβέρνηση είναι μια ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ της αριστεράς της ΑΛΗΤΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ των ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ . Με λίγα λόγια ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ορδές πεινασμένων και εγκληματικών στοιχείων κατακλύζουν την χώρα από παντού,με την ανοχή των αρχών.Να κλείσουν τα σύνορα τώρα, ''χθές'' θα έλεγα.
    Οποιος δουλέμπορος συλλαμβάνεται,με αυτόφορη διαδικασία να καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη.
    Να εκδοθεί οδηγία που να αποσαφηνίζει ξεκάθαρα ότι όποιος διέρχεται τα σύνορα χωρίς νόμιμα έγγραφα,είτε δουλέμπορος είναι,είτε λαθρομετανάστης,να θεωρείται ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ και ως τέτοιος να αντιμετωπιστεί από τις αρχές του κράτους,ακόμα και με πυροβολισμό. Δεχόμαστε επίθεση από ξένα προς εμας έθν και πρέπει να υπερασπίσουμε τον τοπικό πληθυσμό,τα σύνορα και την χώρα!
    Ο ''πόλεμος'' είναι και βιολογικός,διότι υπάρχει διασπορά σοβαρών μολυσματικών ασθενειών.
    Οι υπάλληλοί μας, -δηλαδή η κυβέρνηση,το πολιτικό προσωπικό- εφ, όσον δεν λαμβάνουν τα αναγκαία μέτρα καταστολής του φαινομένου,θα πρέπει να θεωρηθούν υπεύθυνοι και να προσαχθούν στην δικαιοσύνη,εν ονόματι του Ελληνικού λαού,με την κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας!!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι λαθρομετανάστες δεν έχουν κανένα δικαίωμα,να πάψουν να επικαλούνται και να εκμεταλεύονται ''κάποιοι'' τα ανθρωπιστικά μας αντανακλαστικά.Να απελαθούν.
    Ένας Ελληνας, Χ.Ο. στο θρήσκευμα και εργοδότης των φερόμενων ως βουλευτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΛΑΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ . ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΡΑ . ΖΗΤΩ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γριά πουτάνα πατσαβούρα,πρώτα εσένα πρέπει να πυροβολήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή