Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2012, ΑΛΛΑ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ!

ΑΦΟΥ ΚΑΠΑΡΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!

Θυμάστε το περίφημο non paper του Πάνου Καμμένου προς τον τότε πρόεδρο Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, όταν μετά τις πρώτες εκλογές του Μαϊου 2012,  ο τελευταίος κατέβαλε προσπάθειες για δημιουργία κυβέρνησης συνεργασίας (ή προσωπικοτήτων); 
Τότε λοιπόν, ο Πάνος Καμμένος έστειλε ένα non paper στην Προεδρία της Δημοκρατίας, με....


διάφορα σενάρια, ανάμεσα στα οποία οποία ήταν και αυτό της κρίσεως σε επίπεδο εθνικής ασφάλειας. Σε αυτό το σενάριο, ανάμεσα στα άλλα, ο Πάνος Καμμένος ζητούσε και το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης! Τότε, τον Μάιο του 2012! Είμαστε βέβαιοι ότι αν του είχαν απαντήσει καταφατικά και του έδιναν το ΥΠΕΘΑ, ο Πάνος Καμμένος θα είχε υπογράψει από τότε τα Μνημόνια του θανάτου! Τα υπογράφει όμως τώρα, που έχει καπαρώσει την καρέκλα του ΥΠΕΘΑ, με τον Τσίπρα πρωθυπουργό! 
Για τον Καμμένο, τον δήθεν πατριώτη, αλλά πάνω απ'όλα παρτάκια και...καρεκλάκια, ήταν θέμα χρόνου. Χρησιμοποίησε τις πατριωτικές κορώνες και τις ρητορικές πομφόλυγες του στυλ "δεν συνεργάζομαι ούτε νεκρός με όποιον έχει ψηφίσει Μνημόνια", μόνο για να εξαπατήσει τον λαό! Τα κατάφερε και τώρα ποιος τον κουνάει! 

Τότε είχαμε κάνει και ρεπορτάζ στην "Ελεύθερη Ώρα" για το non paper του Πάνου Καμμένου, με τίτλο: "Πολιτικές απάτες στο Προεδρικό Μέγαρο". 
Διαβάστε εδώ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας. 
Απλά, μόνο να σας θυμίσουμε ότι τότε, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, στην προσπάθειά του να μην πάρει χαμπάρι ο λαός τη λαμογιά του να συνεργαστεί με μνημονιακούς, πέταξε το μπαλάκι της ευθύνης στον Παπούλια, κατηγορώντας ουσιαστικά την προεδρία της Δημοκρατίας για...προβοκάτσια εναντίον του! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου