Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΛΟΦΑ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ-ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΤΟΥ ΣΑΙΝ ΝΤΕΝΙΖ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Έρχεται λοιπόν μια νέα περίπτωση να επιβεβαιώσει 100% παραμύθι στην τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι:
τα διεθνή Μέσα «οργίασαν» την προηγούμενη εβδομάδα ότι στο διαμέρισμα του Σεν Ντενίς, όπου πραγματοποιήθηκε τεράστια…


...αντιτρομοκρατική επιχείρηση, ανατινάχθηκε μια γυναίκα, η οποία έγινε η πρώτη γυναίκα καμικάζι που ανατινάχθηκε σε ευρωπαϊκό έδαφος.
Ωστόσο, η πρώτη ανατροπή στην υπόθεση δεν άργησε να έρθει, καθώς η γαλλική αστυνομία ανακοίνωση ότι μέσα στο διαμέρισμα – γιάφκα ανατινάχθηκε τελικά άνδρας και όχι η 26χρονη Hasna Ait Boulahcen, ξαδέρφη του φερόμενου ως «εγκεφάλου» του μακελειού.
Μάλιστα, στο διαδίκτυο ανέβηκαν και φωτογραφίες που έδειχναν την Hasna Ait Boulahcen γυμνή στην μπανιέρα, αλλά και φωτογραφίες από την παλιά της ζωή…
Ωστόσο, οι φωτογραφίες αυτές ανήκουν σε λάθος άνθρωπο… Η Nabila, όπως ονομάζεται, η γυναίκα που απεικονίζεται στις φωτογραφίες ζει στο Μαρόκο και έδωσε συνέντευξη στο Al Jazeera για το απίστευτο μπέρδεμα που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, χωρίς να έχουν κανένα στοιχείο.
«Οι φωτογραφίες μου πουλήθηκαν σε έναν δημοσιογράφο που τις δημοσίευσε. Του τις πούλησε ένας φίλος που είχα, όσο ζούσα στη Γαλλία. Έχω να δω πολύ καιρό την οικογένειά μου και νόμιζαν ότι είμαι νεκρή. Ο δημοσιογράφος δεν έκανε έρευνα και δημοσίευσε ό, τι του έδωσαν», υποστήριξε η Nabila.
Δείτε το βίντεο:

πληροφορίες από paradrasi.gr

1 σχόλιο:

  1. Για γέλια είναι οι μπούληδες ψευτοεπαναστάτες των Βορείων Προαστείων . Οι συνιατώσες του ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να κάνουν την Ελλάδα Παρίσι και να κάψουν . Επαναστάτες του Κωλ........ και εκ του ασφαλούς λεηλατούν την Αθήνα και απειλούν τους πάντες τα πουσταριά της Γ........ αριστεράς . Όλοι αυτοί οι αλήτες είναι υπό την προστασία του σιωνιστή Σόρος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή