Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...

ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ!
Ο θρύλος Μίμης Πλέσσας, μαζί με την καθηγήτρια Μουσικής Δήμτρα Καραμπεροπούλου και στο πίσω κάθισμα η Μαρία Βραχιολίδη, κόρη του Μάκη (εκδότη του Ανεξάτητου Παρατηρητή) η οποία και τραγούδησε





Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Χολαγού μουσική εκδήλωση προς τιμήν του Μίμη Πλέσσα και με αφορμή το βιβλίο του Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΝΤΟ. Πρωταγωνιστές ήταν επίσης το Εθνικό Ωδείο και το βιβλιοπωλείο Monogram.
Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, ένα από τους θρύλους της,..


εποχής μας, έπαιξε και ένα από τα εκπληκτικά του τραγούδια, καταχειροκροτούμενος (κάτω φωτό) από το κοινό που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Βαλυράκης, Θανάσης Αυγουρόπουλος, η Μαρία Μουντάκη (η οποία αναλαμβάνει οσονούπω νέα Αντιδήμαρχος), η Μιμή Ρουφογάλλη (μάλλον και αυτή αναλαμβάνει νέα Αντιδήμαρχος), ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Μιχάλης Τράκας, Αντιδήμαρχος κ. Παρίση και πολλοί-πολλοί άλλοι 9κάτω φωτό).

Εκεί ήταν και οι μαθητές/μαθήτριες του εθνικού ωδείου για να τραγουδήσουν πολλές και δύσκολες μελωδίες υπό τη διεύθυνση της δασκάλας τους Δήμητρας Καραμπεροπούλου η οποία έπαιζε στο πιάνο και το ακορντεόν. 



Ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος με την εκλεκτή του σύζυγο και τον γιο τους. 

Η Μαρία Βραχιολίδη, κόρη του Μάκη, ενώ τραγουδάει

Μια ακόμη γλυκιά τραγουδίστια του Εθνικού Ωδείου που κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου

Η Δήμητρα Καραμπεροπούλου, καθηγήτρια μουσικής, παίζοντας ακορντεόν, με τους μικρούς μαθητές/μαθήτριες της σχολής στο τραγούδι


4 σχόλια:

  1. Με συγχωρείτε... από πότε η Μαρία Βραχιολίδη έγινε και.. μαία; Εξ όσων γνωρίζω το κορίτσι σπουδάζε ιΡωσσική φιλολογία στου Πανεπιστήμιο Αθηνών...κι όχι μαιευτική! Σε άλλες εποχές οι μαίες ήσαν περιζήτητες... αλλά όχι και σήγμερα με την υπογεννητικότητα που μαστίσει την Ελλάδα1 Τί συμβαίνει λοιπόν με την ...μαία Βραχιολίδη; Αναμένουμε ξεκάθαρες εθνικές απαντήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τυπογραφικό λάθος, Μα(ρ)ία ήθελε να γράψει και δεν έβαλε το 'ρ'. Τόσο απλό είναι, αλλά που να βάλεις και το ακατοίκητο να δουλέψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα μια και δουλεύει το ακατοίκητό σου... συνήγορε ..γιατί δεν διορθώνεται το λάθος;Σαϊνι μου ...κατοικημένε! Ούτε καν τα ευκαιριακά σκαμπρόζικα νογάς... κι ομιλείς Ταλαίπωρε περί...ακατοίκητων! Φτου σου να μη σε βασκάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλησπερα υπάρχει κάποιο βιντεο απο την δεσποινις Μαρια Βραχιολιδου να τραγουδαει ? Θα θέλαμε πάρα πολύ να την θαυμασουμε ,ακουσα τα καλύτερα για εκεινη τη παρουσια .Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή