Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΕΙ!!!

Απίστευτες, πρωτοφανείς σκηνές διαδραματίσθηκαν σήμερα μετά το πέρας της σχολικής ημέρας, στο Α' Λύκειο Χολαργού! Δυο μαθητές, ο ένας της Α' Λυκείου και ο άλλος της Γ' Λυκείου είχαν αρχίσει από το πρωί....


να διαπληκτίζονται. Η μεταξύ τους ένταση έφτασε σε τέτοιο σημείο, ώστε έδωσαν ραντεβού στο δασάκι, αμέσως μετά το τέλος των διδακτικών ωρών, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν εκεί τις διαφορές τους με ξύλο! Μάλιστα, το ραντεβού αυτό είχαν φροντίσει να το μάθουν και πολλοί άλλοι συμμαθητές τους οι οποίοι συναντήθηκαν όλοι μαζί για να παρακολουθήσουν ως θεατές το ξύλο!! 
Στοιχήματα δεν έπεσαν, όπως γίνονται σε παρόμοιες ταινίες, έγινε όμως της κακομοίρας, όπως βλέπουμε σε ελληνικές ταινίες! Οι δυο μαθητές άρχισαν το άγιο ξύλο. Γροθιές και κλωτσιές εκατέρωθεν, με τους συμμαθητές του να παρακολουθούν εκστασιασμένοι. Κάποια στιγμή κι ενώ είχαν κυλιστεί στο χώμα, ο μαθητής της Γ Λυκείου έδειχνε να επικρατεί, "σφυροκοπώντας" με αγκωνιές στην πλάτη τον μαθητή της Α' Λυκείου. Σε εκείνο το σημείο, ένας φίλος και συμμαθητής του μαθητή της Α' Λυκείου όρμηξε και κλώτσησε με δύναμη τον μαθητής της Γ' Λυκείου!
Α΄πό εκείνο το σημείο και μετά έγινε χαμός. Όρμηξαν άλλοι μαθητές στον της Α' Λυκείου, μαζί και άλλοι, με αποτέλεσμα να γίνει ένα μπουλο΄πυκι από 10-15 μαθητές όπου ο ένας χτυπούσε με λύσσα τον άλλον! 
Κραυγές, φωνές και βρισίδια συνόδευνα το άγιο ξύλο, για το οποίο ενημερώθηκε εκείνη την ώρα καθηγητής του Λυκείου (σύμφωνα με πληροφορίες μας διδάσκει το μάθημα της Φυσικής) ο οποίος εγκατέλειψε το Λύκειο και κατευθύνθηκε στο δασάκι (στο πίσω μέρος του Λυκείου) προκειμένου να επέμβη! Έπιασε έναν μαθητή, αλλά κάποιοι μαθητές πάνω στην έξαλλη κα΄τασταση στην οποία βρίσκονταν λίγο ήθελαν να γρονθοκοπήσουν και τον καθηγητή τους! Μόλις όμως αντιλήφθηκαν το τι κακό γινόταν και ότι θα έτρωγε νξύλο και ο καθηγητής τους, κόπασαν..
Απίστευτα πράγματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου