Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ, ΑΦΓΑΝΟΙ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΙΡΑΝΟΙ, ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΙ! ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ! ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ!!

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΙΩΤΕΣ! 2.000 ΛΑΘΡΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΙΟ!
Τα στοιχεία που συγκεντρώνονται από την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (αλλά και την αντίστοιχη του Νοτίου Αιγαίου) είναι συγκλονιστικά! Η συντριπτική πλειοψηφία όσων εισβάλλουν στη χώρα μας δεν προέρχονται από χώρες όπου υπάρχει πόλεμος. Ελάχιστοι είναι οι πρόσφυγες από τη Συρία. Πάνω από το 80% των λάθρων είναι....


Μαροκινοί, Αφγανοί, Πακιστανοί, Μπαγκλαντεσιανοί και Ιρανοί! Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε να κάνουμε με βίαιο εποικισμό της Ελλάδος από λαθρομετανάστες οι οποίοι δεν είναι πρόσφυγες, αλλά έρχονται για να μείνουν στην Ελλάδα και σε ένα μικρό βάθος χρόνου να εξοντώσουν το ελληνικό έθνος! Όταν δε αναλογιστεί κανείς ότι ΟΛΟΙ οι λαθρομετανάστες είναι από 25-40 ετών, μπορεί να καταλάβει ότι σε λίγα χρόνια θα έχουν ξεπεράσει τον πληθυσμό των Ελλήνων!
Πρόκειται για σχέδιο θανάτου και εξολόθρευσης του ελληνικού γένους για το οποίο δεν μιλάει κανείς. 
Αποτελεί ψεύδος ότι είναι πρόσφυγες. Και αυτά δεν τα λέει κανένα μεγάλο κανάλι. όλοι μιλάνε για πρόσφυγες, ενώ τα στοιχεία από την Περιφέρεια Αιγαίου είναι εντελώς διαφορετικά. Προχθές μόνο στη Χίο εισέβαλαν 2.000 λαθρομετανάστες από τους οποίου η συντριπτική πελιοψηφία ήταν Μαροκινοί!!! 
Συνέλληνες, η χώρα και το έθνος μας χάνεται! Πότε θα το καταλάβουμε;;;

1 σχόλιο:

  1. Γιατί δεν πηγαίνουν στις κοντινές τους χώρες μερικές από τις οποίες είναι
    ή πλούσιες ή ομόδοξες;;; Αυτό δεν σας προβληματίζει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή