Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΚΗΔΕΙΑ ΝΕΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΆΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

Η οικονομική κρίση έχει φέρει και τη διάλυση των νοσοκομείων. Οι γιατροί πασχίζουν να κάνουν τη δουλειά τους, αλλά οι κυβερνήσεις των τελευταίων 5 ετών τούς έχουν εγκαταλείψει στην τύχη τους! Ούτε....


φάρμακα υπάρχουν, ακόμη ούτε καλά-καλά γάζες. Η χώρα έχει πλέον μετατραπεί σε τριτοκοσμική. Η οικτρή εικόνα των νοσοκομείων επιβεβαιώνει τη δραματική πραγματικότητα. 
Δυστυχώς, αυτό το φαινόμενο που επιδεινώνεται, μαζί με λάθη που σημειώνονται στα νοσοκομεία της χώρας, αλλά και ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις στέλνουν στο άλλο κόσμο νέους ανθρώπους.
Στο κοιμητήριο Παπάγου γίνεται κηδεία 30χρονου κοριτσιού το οποίο προ ημερών μπήκε στο νοσοκομείο για κάποιο πρόβλημα υγείας, αλλά η ένεση (μάλλον πενικιλίνης) που της έκαναν προκάλεσε αλλεργία και σειρά πολλαπλών άλλων επιπλοκών, με συνέπεια η νεαρή γυναίκα να καταλήξει! 
Παρόμοια περιστατικά (ένα στον Χολαργό) είχαμε πριν από λίγο διάστημα, με ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις οι οποίες έστειλαν στον άλλο κόσμο δύο ακόμη νέους συνανθρώπους μας! 
Δεν πάει άλλο. Είναι δυνατόν το τίμημα της παραμονής της χώρας μας στο ευρώ να σκοτώνει και νέους ανθρώπους μέσα στα νοσοκομεία;   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου