Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ! ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ 120 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ!

Τέσσερις μήνες πριν ο πατέρας με την μόλις 6 ετών κόρη επέβαιναν σε μηχανάκι και μετά από τροχαίο ο πατέρας κατέληξε. Ευτυχώς η μικρούλα ειναι καλά στην υγεία της. Το μόνο εισοδημα της μητέρας είναι το επίδομα παιδιών που ανέρχεται στα 120 ευρώ το τρίμηνο. Ζούνε κάτω...

απο το όριο της φτώχειας καθως η μητέρα δεν εργάζεται και δεν έχει συγγενείς για να την στηρίξουν, ώστε να της κρατήσουν την μικρή για να εργαστεί. Η μητέρα μολις τελειώσει το νηπιαγωγείο θα βαλει το παιδάκι σε κατασκήνωση ώστε να βρει δουλειά.Επιβιώνουν κατω απο δύσκολες συνθήκες και πρέπει να τις βοηθήσουμε ώστε να σταθούν στα ποδιά τους, χρωστάνε τα ενοίκια τεσσάρων μηνών, κοινόχρηστα , ΔΕΗ και νερό.Η οικογένεια ζει στο Γαλάτσι Αττικής.
Τι χρειάζονται άμεσα:
Νομική βοήθεια σχετικά με τo ατύχημα, ρούχα, παπούτσια Νο 30 για την μικρή, ένα κρεβάτι για την μητέρα (κοιμάται στο πάτωμα), γάλατα, τροφιμα,λαδι,απορρυπαντικα, ενα τραπέζι μικρό, ενα φουρνάκι με ματιά γιατι μονό μια συσκευή με ματια εχουν και μονο τηγανητά και βραστα μπορούν να κανουν,εναν αποκωδικοποιητη για να παρακολουθει η μικρη παιδικα, εναν οδοντίατρο για την μητέρα, μια τρίωρη ή τετράωρη πρωινή δουλειά στο Γαλάτσι για τις ώρες που η μικρή είναι στο σχολείο. Η μητέρα εργαζόταν για χρόνια στην Γερμανία και γνωρίζει αρκετά καλά την γλώσσα.
Τα λόγια της μικρής: Να μου φέρετε πολυ φαγητό και ενα μαγιό για να πάρω στην κατασκήνωση
Για πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε με μήνυμα από την σελίδα που απευθύνει την έκκληση:
ellinonoikogeneia1.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου