Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΙΝΑ ΟΡΦΑΝΟΥ ΑΛΛΑ ΕΊΝΑΙ...ΑΝΔΡΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΕΙ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!

Η φωτογραφία της Μίνας Ορφανού πριν μεταμορφωθεί σε γυναίκα κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου….




Η Μίνα ποζάρει ως άντρας μπροστά από δύο άλλους και με μια…τραvσέξουαλ στην παρέα της.
Η Μίνα Ορφανού είναι το παλικάρι με το λευκό φανελάκι που βρίσκεται μπροστά από όλους τους υπόλοιπους. Η αλλαγή είναι εντυπωσιακή.
Η Μίνα Ορφανού είχε κερδίσει το πρώτο βραβείο γυναικείου ρόλου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για την ερμηνεία της στην ταινία «Στρέλλα», ενώ δοκιμάστηκε και στο θέατρο. Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο νέο σίριαλ του Mega «Βασιλιάδες», στο οποίο υποδύεται τη Λίζα Βασιλιά. Στην ουσία υποδύεται ένα κομμάτι της ζωής της, την αδελφή του Μάρκου, που γεννήθηκε Λάμπης και ανακάλυψε νωρίς ότι είναι μια γυναίκα παγιδευμένη σε αντρικό σώμα.
Η Μίνα Ορφανού πάντως, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της: «Η μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή μου ήταν που έγινα μια όμορφη γυναίκα. Όλα τα άλλα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, έρχονται. Το χάρισμα της φύσης δεν εξαγοράζεται όμως. Οπότε, το ότι πήγα κόντρα στην αρχική φύση και το αποτέλεσμα είναι όμορφο με κάνει να πιστεύω ότι αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μου. Είμαι 28 ετών, έχω ήδη ζήσει τρεις ζωές, του παιδιού, του γκέι, της τρανσέξουαλ, και τώρα ζω την τέταρτη, τη ζωή της γυναίκας – αυτή η τελευταία είναι η πιο όμορφη» έχει πει, μεταξύ άλλων.
fimes.gr, gossip-tv.gr (τίτλος: δικός μας)
1

1 σχόλιο:

  1. Ο καθένας ας κάνει αυτό που τον γεμίζει ευτυχία, εφόσον δεν βλάπτει τους συνανθρώπους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή