Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΦΕΡΝΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΣΙΓΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΜΠΑΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ!!!

Οι πρόσφυγες ενοχλούνται από τις καμπάνες και η κυβέρνηση...

προτίθεται να καταθέσει νόμο στην βουλή για την κωδωνοκρουσία. Ο νέος νόμος θα πατήσει επάνω στον Ν. 1650/86 προβλέπει τὴν προστασία του περιβάλλοντος και συγκεκριμένα ορίζει (ἄρθρο 2) ὅτι ὡς ρύπανση του περιβάλλοντος θεωρείται καὶ ο θόρυβος, εφ’ όσον ὅμως ἔχει τοιαύτη ἔνταση ὥστε νὰ προκαλεί αρνητικὲς ἐπιπτώσεις στὴν υγεία, με κάποιες τροποποιήσεις.
 Ολα δείχνουν οτι τα πάντα αλλάζουν στην ελλάδα,ακόμη και σε πολιτιστικό επίπεδο,λόγο των διαφορετικών εθνικοτήτων που πρόκειται να μείνουν μόνιμα στην ελλάδα. Παρόμοιο μέτρο είχε παρθεί στην Σοβιετική ένωση το 1923 επί Λένιν.
pame.gr

4 σχόλια:

  1. Ό,τι είναι Ελληνικό και Εθνικό πηγαίνει στο πυρ το εξώτερον.
    Ό,τι είναι εισαγόμενο είναι αρεστό και σεβαστό.
    Η Παγκοσμιοποίηση ανατρέπει την λογική των ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κάνει αφού κοιμούνται όλοι και η Χρυσή Αυγή ακόμα καλά κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλέξη Τσίπρα και όλοι της μνημοναικής κυβέρνησης πρέπει να καταλάβετε ότι εδώ και πολύ καιρό δεν είστε εξουσία, δεν υπάρχετε πια ως κυβέρνηση.

    Οι καμπάνες στις χριστιανικές ορθόδοξες ελληνικές εκκλησίες θα χτυπούν για πάντα ακόμα όταν θα πέσετε όλοι σας από την μνημονική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όταν διαλυθούν όλα τα μνημονιακά κόμματα, όταν απελαθούν οι λαθρομετανάστες-τζιχαντιστές, όταν διαλυθούν όλα τα μνημονιακά αποβράσματα οι καμπάνες θα χτυπούν χαρμόσυνα που θα πάτε όλοι σας στον αγύριστο!

    Τι δεν καταλαβαίνεις Αλέξη Τσίπρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γιατί ΟΡΕ δεν τους πηδάμε ΟΛΟΥΣ αυτούςτους ανθέλληνες της Γ....... ξενόφερτης αριστεράς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή