Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΤΣΟΥΝΑΜΙ 30 ΔΙΣ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ, ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ, ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η...ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

Τσουνάμι 30 δισ. σε φόρους, χαράτσια, παρακρατήσεις  

Είναι οι πιο στυγνοί τύραννοι που γνώρισε ποτέ ο τόπος, από καταβολής του ελληνικού έθνους! Τσίπρας-Καμμένος: εγκληματίες και εθνοπροδότες που εκτελούν σχέδιο υπέρ των εχθρών της χώρας για να ρημάξουν τα ελληνικά νοικοκυριά και να αποτελειώσουν τη μεσαία τάξη. Αυτή είναι η...ανάπτυξη που λένε ότι έρχεται. Είναι η ανάπτυξη που θέλουν οι τοκογλύφοι για την εξομείωση των Ελλήνων με τους λαθρομεταμάστες. Είναι η κινεζοποίηση της Ελλάδος! 
Σε 6 μήνες καλούνται να ελληνικά νοικοκυριά να πληρώσουν 30 δις ευρώ...

σε φόρους, χαράτσια και παρακρατήσεις. Θα πάνε όλα στις τσέπες των τοκογλύφων. 
Το ρεπορτάζ που ακολουθεί για το θέμα είναι από το thetoc.gr:
Από Ιούλιο έως και το Δεκέμβριο δηλαδή στο β΄ εξάμηνο του 2016, οι έλληνες καλούνται να πληρώσουν φόρους και χαράτσια που φτάνουν τα 30 δισ. ευρώ, προκειμένου η οικονομία να μείνει στις ράγες και να μην ενεργοποιηθεί ο περίφημος δημοσιονομικός κόφτης που έχει ψηφιστεί από την κυβέρνηση. 
Ο Ιούλιος θα είναι φορολογικά «διαβολομήνας» καθώς θα πρέπει να καταβληθούν σε φόρους πάνω  από 6 δισ. ευρώ. Από Αύγουστο και μέχρι τέλος του έτους θα πρέπει να καταβάλλονται μηνιαίως φόροι και χαράτσια ύψους 4 δισ. ευρώ. 
Μέχρι να βάλουν το χέρι στην τσέπη για την καταβολή της πρώτης δόσης στην εφορία μισθωτοί και συνταξιούχοι θα έχουν ήδη νιώσει τα «επίχειρα» των μέτρων που ψηφίστηκαν στη Βουλή στα τέλη Μαϊου και μπαίνουν σε εφαρμογή από τώρα. 
Λόγω της αυξημένης παρακράτησης για τον φόρο εισοδήματος και της αλλαγής στον υπολογισμό της ειδικής εισφοράς οι μισθοί και οι συντάξεις που θα καταβληθούν στα τέλη του μηνός θα είναι περαιτέρω κουτσουρεμένες. Και έπεται συνέχεια την άνοιξη του 2017 όταν θα έρθει το δεύτερο κύμα. Κι αυτό γιατί η κυβέρνηση συμφώνησε να μην γίνει  γίνει αναδρομική παρακράτηση για τους μισθούς και συντάξεις που καταβλήθηκαν προ του Ιουνίου αλλά τα ποσά θα συμψηφιστούν κατά την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων την προσεχή χρονιά.
Τις μεγαλύτερες επιβαρύνσεις θα υποστούν μισθωτοί και συνταξιούχοι χωρίς παιδιά και ετήσιο εισόδημά τους κυμαίνεται από 8.636 ευρώ και άνω, όσοι έχουν ένα παιδί και εισόδημα από 8.863 ευρώ και άνω και όσοι έχουν δύο παιδιά και εισόδημα από 9.091 ευρώ και άνω.
Το χρονολόγιο των φόρων 
Ο φόρος εισοδήματος που θα πρέπει να καταβληθεί έως το τέλος του χρόνου ανέρχεται στα 3 δισ ενώ το ύψος του ΕΝΦΙΑ που θα καταβληθεί ανέρχεται στα 2.66 δισ. ευρώ. 
- 29 Ιουλίου: Πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος  
- 30 Σεπτεμβρίου: Καταβολή της πρώτης δόσης του νέου Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ). Την ίδια μέρα λήγει και η προθεσμία για την δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος.
- 27 Οκτωβρίου: Καταβολή της δεύτερης δόσης του ΕΝΦΙΑ.
- 30 Νοεμβρίου: Καταβολή της τρίτης δόσης του ΕΝΦΙΑ.Και τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος.
- 30 Δεκεμβρίου: Καταβολή της τέταρτης δόσης του ΕΝΦΙΑ
Την ίδια μέρα λήγει και η προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας των ΙΧ τα οποία ενδεχομένως να έχουν αλλάξει σε σχέση με τα φετινά.
 Επιπλέον αυτών θα πρέπει οι φορολογούμενοι να καταβάλουν και όσα «χρωστούν» από προηγούμενα χρόνια και έχουν προχωρήσει σε διακανονισμό με την εφορία.  

2 σχόλια:

  1. Ενώ αν ήταν οι άλλοι, δεν θα μας φορολογούσαν, ε;
    χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οι προηγούμενοι και τώρα οι αληταράδες συριζαίοι σε πηδάνε και εσύ γελάς . Χα χα χα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή