Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΧΤΥΠΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΕΙ! ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ! ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣ!!!

Μόλις πριν από λίγα λεπτά ομάδα της ΔΙΑΣ συνέλαβε λαθρομετανάστη Αφγανικής καταγωγής ο οποίος κρατούσε ένα παιδί! Περαστικοί είδαν ότι...


δεν πρέπει να ήταν δικό του το παιδί, μια και αυτό ήταν ξανθό! Όταν τον πλησίασε μια γυναίκα και του είπε γιατί κρατά το παιδί, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Αφγανός τη χτύπησε και άρχισε να τρέχει. Αμέσως ειδοποίησαν την ομάδα ΔΙΑΣ η οποία έφτασε σε χρόνο ρεκόρ και συνέλαβε τον Αφγανό. 
Αυτή την ώρα βρίσκεται κοντά στην πλατεία Παλαμά στον Χολαργό και, όπως μα πληροφορούν, παραδέχτηκε ότι το παιδί δεν είναι δικό του!!!

8 σχόλια:

  1. Σε τρία λεπτά 5 μηχανές της ομάδας Δίας έφτασαν στην πλατεία Κωστή Παλαμά . Παραμένουν ακόμη εκεί εδώ και μία ώρα περίπου . Μάλλον είναι Αφγανός λαθρομετανάστης και επικίνδυνο άτομο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο κόσμος που ήταν κοντά τον άκουσε να λέει ότι το ξανθό κοριτσάκι δεν ήταν δικό του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυπολιτισμός και τα αγαθά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η σκατόφατσα , εάν είναι Αφγανός , κυκλοφορεί εδώ και δύο μήνες περίπου και μου κάνει εντύπωση που έχει κοντά του ένα μικρό ξανθό κορίτσι σε καρότσι και συνέχεια κοιτάζει τα μοκρά παιδάκια στο Δημοτικό σχολείο της Τήνου . Κάτι δεν πάει καλά με αυτόν ο οποίος είναι επιθετικός με τις γυναίκες .

      Διαγραφή
  4. Ξέφραγο αμπέλι η χώρα και οι περισσότεροι αδιάφοροι μέχρι να γίνη το κακό όπως στην Κωνσταντινούπολη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα πρέπει να αρθουν οι απαγορεύσεις και να αρχιζουν να πυροβολούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν οι λαθρομετανάστες θα αρχίσουν να σφάζουν αδιάφορους Έλληνες τότε πολλοί θα χορεύουν σαν τους Ινδιάνους Απάτσι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποικία ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ και ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ έγινε η Ελλάδα . Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση του ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ . Οι συνοδοιπόροι των εμπρηστών που έκαψαν ζωντανούς ανθρώπους στην ΜΑΡΦΙΝ πούλησαν την Ελλάδα για εκατοντάδες χρόνια στην ξένη ακρίδα . Πούλησαν τα Ιερά και Όσια της Φυλής μας στους Γερμανούς Γκεσταπίτες του ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΟΙΜΠΛΕΡ . Τους τελευταίους μήνες του 2016 η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ θα εξοντώσει χιλιάδες Έλληνες . Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του Ελληνισμού δεν έχει τέλος . Πείνα και εξαθλίωση περιμένουν πολλούς από εμάς . Τα μαύρα κοράκια του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ θα λεηλατήσουν την χλώρά σέ όλη την επικράτεια . Δεν υπάρχει Ελληνική Παιδεία , η Λογοτεχνία του δρόμου έχει επικρατήσει παντού . Οι αλληλέγγυοι δολοφόνοι της αριστεράς ΑΠΟΓΟΝΟΙ του Ιμπραήμ Πασά θα εξοντώσουν χιλιάδες . Χάθηκαν οι Έλληνες ..... ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΚΑΔΑΣ .

      Διαγραφή