Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ...

Το Brexit έχει προκαλέσει συνέπειες ντόμινο όχι μόνο στην Ευρωπαϊκή ήπειρο αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. 
Το Εθνικιστικό Κίνημα του Τέξας (TNM), υπό τον πρόεδρο του Ντάνιελ Μίλερ, πιστεύει ότι ήρθε η ώρα η πολιτεία να ανεξαρτητοποιηθεί από τις...

ΗΠΑ και ότι οι Τεξανοί είναι έτοιμοι να ψηφίσουν για αυτό το 2018.
Όπως τονίζει ο Μίλερ: "Η νίκη για το Brexit ανοίγει την πόρτα για το Texit, συγκεκριμένα, είναι δυνατόν να έχουμε μια ώριμη συζήτηση και να αφήσουμε το λαό να πει τον τελευταίο λόγο". 
Το κίνημα, που μετράει 261.231 υποστηρικτές, ζητάει την υποστήριξη των Τεξανών ώστε να ασκηθεί πίεση στον κυβερνήτη Γκρέγκ Άμποτ να διεξάγει δημοψήφισμα. 
Να σημειωθεί ότι και η Καλιφόρνια θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της Μ. Βρετανίας, όπως δήλωσε ο Λουίς Μαρινέλι πρόεδρος της εκστρατείας υπέρ της ανεξαρτητοποίησης:  "Έχουμε την πρόθεση να μιμηθούμε αυτή τη διαδικασία εδώ στην Καλιφόρνια, θέτοντας δημοψήφισμα ανεξαρτησίας, ώστε να μπορέσουμε να ασκήσουμε το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης και να ψηφίσουμε για έξοδο ή παραμονή στην Αμερικανική Ένωση".
voicenews.gr

1 σχόλιο:

  1. Σιγά μην πιστέψουμε ότι έχασαν τον έλεγχο οι εβραιοσιωνιστές και γκρεμίζει το δημιούργημά τους. Ένα πολιτικό παιχνίδι είναι και ήρθε η ώρα της διάλυσης της Ε.Ε. σιγά σιγά γιατί έτσι εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους στα επόμενα σχέδια τους για την επερχόμενη παγκοσμιοποίηση, μην τρέφουμε αυταπάτες, όλα αυτά που γίνονται σε όλο τον κόσμο στο μεγαλύτερο μέρος ελέγχονται και σχεδιάζονται από αυτούς. Άλλος θα τους χαλάσει τα σχέδια όταν θα έρθει η ώρα και όχι οι πολιτικοί ηγέτες κάθε χώρας που είναι τσιράκια και υπάλληλοι δικοί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή