Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΣΟΚ! ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Η ΖΩΖΩ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ! Η...ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ "ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΖΟΥΡΟΥΔΗ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ...

Στα 82 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η Ζωζώ Βαλλιάνου. Η...αρχόντισσα του Χολαργού, η γυναίκα που ανάλωσε τη ζωή της στο φιλανθρωπικό ίδρυμα "Αντιγόνη Ζουρούδη", με τεράστια προσφορά, έφυγε από κοντά μας τα ξημερώματα του Σαββάτου! 
Τα τελευταία χρόνια έδινε τη μάχη της ζωής της καθηλωμένη στο κρεβάτι...


του πόνου, λόγω μιας σπάνιας ασθένειας που πρόσβαλε το νευρικό της σύστημα. Όμως και αυτή την περιπέτεια την αντιμετώπισε με παρρησία και με χαμόγελο. Όπως με παρρησία αντιμετώπισε την απίστευτη επίθεση που δέχτηκε από τη νυν Πρόεδρο του ιδρύματος η οποία (μαζί με το ΔΣ του ιδρύματος) έστειλε την πρώην πρόεδρο του "Αντιγόνη Ζουρούδη"στο δικαστήριο (όντας καθηλωμένη στο κρεβάτι του πόνου) με την κατηγορία της διασπάθισης σημαντικού χρηματικού ποσού από το ταμείο του ιδρύματος!!! 
Η Ζωζω Βαλιάνου δικαιώθηκε από το δικαστήριο! Συνέχισε το υπόλοιπο της ζωής της με χαμόγελο. Όπως, πράγματι, με χαμόγελο έφυγε, όταν το βράδυ της Παρασκευής, αφού έκανε την καθιερωμένη φυσικοθεραπεία της και το μπάνιο της, κοιμήθηκε με ένα πλατύ χαμόγελο. Αμέσως μετά έπεσε σε κόμμα και μέσα σε λίγες ώρες έφυγε από τη ζωή, ήσυχα. 
Η εξόδιος Ακολουθία και η ταφή της εκλιπούσης θα γίνει στο Πολυδένδρι (δίπλα στον Κάλαμο) αύριο Τρίτη στις 17.00. 
Η εφημερίδα μας εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους της.
Αντίο Ζωζώ, σε αγαπούσαμε πολύ...
Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της και να την κατατάξει ανάμεσα στους εκλεκτούς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου