Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

"ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΗ Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΑΠΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...'!

Τεράστια η αποχή στις εκλογές της Ένωσης Γονέων που διενεργήθηκαν μετά το θυελλώδες πρώτο έτος διοίκησης, τις παραιτήσεις και τις...


καταγγελίες προς το Προεδρείο για παράτυπες, αντικαταστικές διαδικασίες και για παραταξιακές συμμαχίες.

Η επιμονή της απερχόμενης πλέον διοίκησης στην αυθαίρετη λειτουργία και η αδράνεια της απέναντι στα μεγάλα προβλήματα των σχολείων δημιούργησε ένα κακό κλίμα όπως καταγγέλθηκε από μεγάλη μερίδα των εκπροσώπων των σχολείων και οδήγησε αρχικά στην καταψήση του απολογισμού της διοίκησης του πρώτου χρόνου και τελικά τώρα στη μεγάλη αποχή.

Με μια πρωτόγνωρη αποχή όπου από τους 49 εκλέκτορες προσήλθαν οι 25, ενώ στη διαδικασία των εκλογών εμφανίστηκαν μόνο 21 έγκυρα ψηφοδέλτια.
Με εκπροσώπους μόνο 11 σχολείων από τα 22 του Δήμου να συμμετέχουν.
Με τις υποψηφιότητες να είναι 5 για ένα 7μελές συμβούλιο μέχρι τη λήξη της υποβολής των υποψηφιοτήτων και να μην εμφανίζονται οι άλλες δύο πάρα μόνο στην έναρξη της Γενικής Συνέλευσης και χωρίς αναπληρωματικά μέλη.

Το ανώτερο συλλογικό όργανο των γονέων του Δήμου παρουσιάζεται πλέον εντελώς αποδυναμωμένο και ανεπαρκές στο να συνομιλήσει με τη Δημοτική Αρχή και κυρίως τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, να προωθήσει, να διεκδικήσει και να δώσει λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα των σχολείων.



5 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ Ι.Ν ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ??

    ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ??

    ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ Κ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κόσμος ΣΙΧΑΘΗΚΕ τους συριζαίους και τις συριζαίες που έκαναν τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων συνιστώσες του ΣΦΥΡΙΖΑ . Έκαναν τα σχολεία μας κέντρα εκπαίδευσης αναρχοφασιστών και τα Ελληνόπουλα ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ . ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ . ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ . ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και κλάαααμα οι 8 προτάσεις...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιααα AMSTEL;;;
      Σφυρίζει αδιάφορα ο ΣφΥΡΙΖΑΙΟΣ!!!

      Διαγραφή
  4. Μας έπρηξες με τον Άγιο Γεώργιο . Εδώ οι συριζαίες κλαίνε μα μαύρο δάκρυ και εσύ τρία πουλάκια .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή