Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ "ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ"! ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

​Κατ’ αρχάς , θα πρέπει η κοινοπραξία (Κ/Ξ) «J&P ΑΒΑΞ Α.Ε. – ΤΕΡΝΑ Α.Ε. – ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. –ΙΝΤRΑΚΑΤ , στην οποία ανατέθηκε την 10/10/2016 η κατασκευή του ισλαμικού τεμένους εἰς τόν Βοτανικό … 


να ¨μην βιάζεται ¨ , διότι όλα θα αλλάξουν ποσοτικά και θεσμικά , αλλά και να μην ξεχνούν ότι την 8/11/2016 θα εκδικαστεί ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας  εἰς το Δ΄ Τμήμα αυτού  …. η από 16/6/2015 ὑπ΄ αριθμόν εκθέσεως καταθέσεως 1756/9.7.2015 αίτησις ακυρώσεως ὡς και η από 1/3/2016 ὑπ’ἀριθμόν εκθέσεως καταθέσεως 109/11.3.2016 πρόσθετοι λόγοι  ακυρώσεως ( ἐπί τῆς ἀνωτέρω αἰτήσεως ακυρώσεως )  ενώ έχει κατατεθεί και την 4/10/2016 ἡ ὑπ’ αριθμόν 3361 από 10/9/2016 αίτησις ακυρώσεως , κατά των πράξεων και αποφάσεων περί κατασκευής του ισλαμικού τεμένους εἰς τόν Βοτανικό .
Απευθυνόμαστε  λοιπόν στους Δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου και τους ζητάμε - στο όνομα του Ελληνικού λαού - να λάβουν αυτήν εδώ την ¨κατάθεσή μας ¨ υπόψη τους , ως να είμαστε εξεταζόμενοι μάρτυρες ενώπιον τους κατά την ανωτέρω εκδίκαση .
Τους ενημερώνουμε συνεπώς μέσα από τα μάτια ¨αστυνομικών του πεζοδρομίου ¨ ότι:

•Στην  Ελλάδα βρίσκονται ( επίσημα ) περί τους 835.000 μουσουλμάνοι εκ των οποίων οι 240.000 βρίσκονται στην Αττική .. Τούτο συνεπάγεται ότι η δημιουργία χώρων λατρείας των μουσουλμάνων δεν θα είναι ΠΟΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ , ως εκ τούτου , η δημιουργία  ενός τεμένους γίνεται για λόγους ¨πολιτικής ψυχοθεραπείας ¨
•Οι μουσουλμάνοι υπάρχου και αντιλαμβάνονται τον κόσμο ,  μέσα από τους κανόνες ενός θεοκρατικού μοντέλου διακυβέρνησης , όπερ σημαίνει ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ σε κοινωνίες  άλλου  κράτους , παρά μόνο να συνυπάρξουν ειρηνικά …. εάν τους αφήσουν οι φανατικοί εξ αυτών .
•Το Ελληνικό Κράτος θα πρέπει ΠΑΝΤΑ να έχει θεσμικά , τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε κάθε δομή που θα βοηθάει στην ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ .
•Οι ίδιες οι μουσουλμανικές κοινότητες θα πρέπει να οργανωθούν έναντι των φανατικών μουσουλμάνων .
Δεδομένων των ανωτέρω , θα πρέπει ΤΩΡΑ να ληφθούν τα παρακάτω μέτρα , για να μην μετατραπεί η Ελλάδα σε ορμητήριο φανατικών Ισλαμιστών σε επτά χρόνια από σήμερα .
1-Να καταγραφούν ΕΠΊΣΗΜΑ  με ευθύνη των ιεροκηρύκων , όλοι οι χώροι προσευχής των μουσουλμάνων  σε όλη την Ελλάδα , ώστε να ΟΡΙΣΘΟΥΝ οι πλέον κατάλληλοι, σε συνεργασία  πάντα με τους τοπικούς άρχοντες ,  κτλ ….να δημιουργηθεί γενικό μητρώο δηλαδή .
2-Να διοριστεί με απόφαση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΟΥΦΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , δλδ με Προεδρικό διάταγμα , ο οποίος να ευθύνεται έναντι της ελληνικής πολιτείας για τα πεπραγμένα τους
3-Να αποφευχθεί με κάθε τρόπο η δημιουργία ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ  Τεμένων - Τζαμιών διότι τούτο θα οδηγεί στην δημιουργία ¨κλειστών μουσουλμανικών κοινοτήτων ¨  με επίκεντρο αυτά  ,και στην δημιουργία γκέτο στις παρυφές τους .
4-Να δημιουργηθούν δομές στα  σχολεία ( ξεχωριστές τάξεις ) όπου θα διδάσκονται οι μουσουλμάνοι την  θρησκεία τους , όταν όλοι θα έχουν μάθημα θρησκευτικών …. αγαπητέ κύριε Φίλη .
Δυστυχώς ,  δεν μπορούμε να μην διαχειριστούμε το πρόβλημα πλέον . Δυστυχώς η Εκκλησία της ΕΛΛΑΔΟΣ  είναι ΑΥΤΗ που πρέπει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στην ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ διάσταση … ΜΌΝΟ ΕΚΕΙ .
Οποιοσδήποτε  όμως  θα παρεκκλίνει από τα ανωτέρω,  θα υιοθετεί μέτρα αντισυνταγματικά και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ κατά του Ελληνικού Λαού .
Οποιοσδήποτε  παρεκκλίνει των ανωτέρω με τον έναν ή τον άλλο τρόπο , θα πρέπει να βρει απέναντί του …την συνείδησή του .
Εάν όχι  , υπάρχει ο ΜΕΓΑΣ κίνδυνος να βρει ΑΠΈΝΑΤΊ ΤΟΥ ένα ολόκληρο λαό , και τότε απλά ….. δεν θα μπορεί ούτε να κρυφτεί  , μα ούτε και να ξεφύγει .
Υ.γ Ευχαριστούμε τους φίλους για την ενημέρωση . (15/10/2016)
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου