Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΨΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤ΄ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ!!!


Τα τρία μνημόνια που έχουν ψηφιστεί από τη Βουλή και έχουν εφαρμοστεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, δεν είναι τίποτα μπροστά στην ψήφιση του υπερταμείου. Έχει πάψει πλέον  η Ελλάδα να είναι κράτος. 

H ΤΡΟΪΚΑ ΑΕ δεν θα χρειάζεται καν να δίνει εντολές στις κυβερνήσεις, θα δρα μόνη της,  αφού ελέγχει την ΤτΕ, όλες τις τράπεζες  τον...

εισπρακτικό μηχανισμό και μπορεί να πουλήσει οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο της Ελλάδας…
Η ψήφιση του νέου συντάγματος της τρόικας,  επικυρώνει και τυπικά την κατάργηση της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Ο τρόικα καταγράφει πως ο Τσίπρας κινδυνεύει να πέσει τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο, όχι  λόγω της απλής δυσαρέσκειας, αλλά λόγω του  μίσους, όπως λέει και o Τράγκας, που έχουν πλέον οι περισσότεροι έλληνες απέναντι στην κυβέρνηση.
Είναι απίστευτο πως ο Τσίπρας πίστεψε, πως υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα να τηρήσουν οι δανειστές τα συμφωνηθέντα μαζί του.
Το ότι συμμάχησε ο Τσίπρας με τον Λάτση(μέχρι και στο Ιράν πάει για πάρτη του) τον Στουρνάρα και κάνει στην άκρη τον πιθανότερο διάδοχό του, τον Δραγασάκη, δείχνει το φόβο του πως πλησιάζει το τέλος του.

Στη συνέντευξη τύπου του Τσίπρα στην ΔΕΘ, στην πρώτη ερώτηση-πάσα από την ΕΡΤ3, ο Τσίπρας είπε τα εξής:
«..Θα σας έλεγα ότι αν δείτε την κατάσταση που επικρατεί στα σύνορά μας,  στις γειτονικές μας χώρες, στην ευρύτερη περιοχή, από Βορρά έως Νότο, τι συμβαίνει στην Τουρκία, τι  συμβαίνει στη Συρία, τι συμβαίνει στη Λιβύη, την αστάθεια στη Μέση Ανατολή, την αστάθεια στην Ουκρανία, θα διαπιστώσετε ότι η Ελλάδα αποτελεί μια όαση σταθερότητας σε μια ευρύτερα αποσταθεροποιημένη περιοχή…»

Δηλαδή σε μετάφραση ο Τσίπρας είπε: «αγαπητοί έλληνες και τροϊκανοί εγώ διασφαλίζω την σταθερότητα στην Ελλάδα, αν φύγω, προσέχετε μην γίνει η Ελλάδα, Μέση Ανατολή».

Το πότε βέβαια θα του «τραβήξει την μπρίζα» η τρόικα είναι άγνωστο αλλά ο «εκτελεστής» δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Πάνο.

Οι τροϊκανοί θέλουν πάση θυσία πολιτική σταθερότητα. Μέχρι στιγμής ο Τσίπρας τα κατάφερε μια χαρά στο θέμα αυτό. Αν συνεχίσει να τα καταφέρνει παραμένει πρωθυπουργός.

Αν όχι πάμε στον επόμενο, φυσικά χωρίς εκλογές-άλλωστε δεν κατασκευάστηκαν ακόμα τα κόμματα που θα συμμετέχουν- αρά δεν μπορεί να είναι ο Μητσοτάκης.

Ενώ με τα γεγονότα της Marfin, το «κίνημα των αγανακτισμένων», την απειλή της χρεωκοπίας, την έξοδο από το ευρώ κλπ κατάφεραν να ελέγξουν τις αντιδράσεις του κόσμου τα πρώτα χρόνια, τώρα δεν μπορούν να εφαρμόσουν τα ίδια κόλπα. Χρειάζεται κάτι πιο πειστικό.
Τη στιγμή που έχουν απαξιωθεί τα πάντα, δύο μόνο πράγματα μπορούν να συσπειρώσουν και να κινητοποιήσουν τον κόσμο.

Είναι η εκκλησία και τα εθνικά θέματα.

Τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες και θα ακολουθήσουν τις επόμενες έχει ως σκοπό αρχικά την αποδόμηση της εκκλησίας και τελικό σκοπό την αρπαγή της τεράστιας περιουσίας της. 

Οι δεσπότες της Ελλάδας δεν είναι χθεσινοί, έχουν καταλάβει τι γίνεται, γι΄ αυτό και επιθετικό τους πνεύμα το τελευταίο διάστημα. 

Θα πάρει σαφώς μεγάλο διάστημα για να ξεφτιλίσουν την εκκλησία αλλά είναι βέβαιο πως τελικά θα καταφέρουν. 

Έχουν τις τεχνικές τους.

Τακτοποιώντας η τρόικα το θέμα της εκκλησίας, χρησιμοποιεί την ευαισθησία του έλληνα για τα εθνικά θέματα αλλά από την ανάποδη, για να τον αδρανοποιήσει.

Η τρόικα λοιπόν προκειμένου να κάμψει τις αντιδράσεις του κόσμου, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο παίζει το χαρτί του εξωτερικού κινδύνου. 

«Έλληνες καθίστε στ’ αυγά σας γιατί ο κακός Ερντογάν θα σας πάρει τα νησιά και τα σπίτια». 
Η Τουρκία έχει τόσα ανοικτά μέτωπα και ένα καινούργιο δεν θα τι βοηθούσε σε τίποτα.

Η Ελλάδα κατακτήθηκε χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα, τώρα στα τελευταία της θα γίνει;
Είναι βέβαιο πως η ΤΡΟΪΚΑ ΑΕ ώθησε τον Ερντογάν να θέσει θέμα νησιών, με κάποια ανταλλάγματα, για να έχουν αφορμή  οι δικοί μας να τρομάξουν τον κόσμο.
Ένα μικρό «θερμό επεισόδιο» είναι βέβαιο πως θα γίνει πολύ σύντομα. Ήδη τα ΜΜΕ φτιάχνουν κλίμα.
Το θερμό επεισόδιο θα αποτελέσει και αφορμή για μια οικουμενική κυβέρνηση αν χρειαστεί.
Τα όσα ξαφνικά παρουσιάστηκαν για αλλαγή της συνθήκης της Λωζάνης από τους Τούρκους και τα περί τσάμηδων από τους αλβανούς, δεν γίνονται τυχαία αλλά αποτελούν μέρος του σχεδιασμού της τρόικας για να ελέγξει τις επερχόμενες τελευταίες αντιδράσεις των μελλοθάνατων ελλήνων.
Καλύτερα να σου πάρει το σπίτι ένας ξένος τραπεζίτης παρά ένας ξεβράκωτος τουρκαλάς…

Ο Τάσσος Παπαδόπουλος στο διάγγελμα του στις 7 Απριλίου 2004, για ένα δημοψήφισμα που το ΟΧΙ ήταν και ΟΧΙ στην πράξη, με δάκρυα στα μάτια ανέφερε:
«Λυπούμαι ειλικρινά, γιατί δεν μπορώ να αποδεχθώ και να υπογράψω το Σχέδιο Ανάν όπως, τελικά, διαμορφώθηκε. Παρέλαβα Κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο. Δεν θα παραδώσω ‘κοινότητα’ χωρίς δικαίωμα λόγου διεθνώς και σε αναζήτηση κηδεμόνα. Και όλα αυτά έναντι κενών, παραπλανητικών, δήθεν, προσδοκιών. Έναντι της ανεδαφικής ψευδαίσθησης ότι η Τουρκία θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της.
Συμπατριώτισσες, συμπατριώτες,
Στις 24 Απριλίου θα τοποθετηθείτε με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν. Θα αποφασίσετε για το παρόν και το μέλλον της Κύπρου. Για τη γενιά μας, αλλά και τις γενιές που θα έρθουν μετά από εμάς. Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση σας.
Είμαι βέβαιος ότι δεν σας αγγίζουν ψεύτικα διλήμματα. Ότι δεν σας τρομάζουν απειλές για δήθεν διεθνή απομόνωση. Ότι δεν σας πείθουν τα περί δήθεν τελευταίας ευκαιρίας. 
Είμαι βέβαιος ότι εξακολουθούν να έχουν για σας νόημα οι ηθικές αρχές και αξίες του λαού μας, του πολιτισμού και του εθνικού ιστορικού μας βίου, τον οποίο θέλετε να συνεχίσουμε με ασφάλεια, δικαιοσύνη, ελευθερία και ειρήνη.»

Πόσο λίγος είναι μπροστά του ο Αλέξης. Και ο Αλέξης παρέλαβε κράτος, έχει σκεφτεί όμως ποτέ τι θα παραδώσει;

http://lobbystas.gr/


1 σχόλιο:

  1. Χεστηκε ο Τσιμπλας...

    Τα προσοντα του ειναι το νεαρον της ηλικιας του, η ανευθυνοτητα του, το οτι δεν μπορει να καταλαβει την καταστροφη που κανει στον Ελληνα, το οτι δεν εχει αισθηματα και ενοχες...
    Για τους λογους αυτους ειναι ο καλυτερος εκ των προδοτων.

    Οταν θα ενηλικιωθει, οταν θα ωριμασει, τοτε θα δει την καταστροφη.
    Μεχρι τοτε θα πλεει στο κλεμμενο χρημα και θα νιωθει ισχυρος, μοναδικος, Θεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή