Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΥΡΟΥ!



την ανάρτηση έκανε ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Μιχάλης Τράκας

Το ανακαινισμένο Δημοτικό Γυμναστήριο στην οδό Σύρου. 
Ο ΔΟΠΑΠ τηρώντας τις υποσχέσεις του ανακαίνισε το Δημοτικό...

Γυμναστήριο κάνοντας τις ακόλουθες εργασίες: επίστρωση της εξωτερικής σκάλας με αντιολισθητικό πλακίδιο, τοποθέτηση κομπαστής και ενίσχυση του φωτισμού. Στο εσωτερικό αντικατάσταση παραθύρων και πορτών, δημιουργία καινούργιων WC και αποδυτηρίων καθώς και ελαιοχρωματισμό όλων των χώρων.

Όσον αφορά στον εξοπλισμό προχώρησε στην αγορά καινούργιων διαδρόμων και καινούργιων οργάνων γυμναστικής.
Ευχαριστώ τους εργαζόμενους του ΔΟΠΑΠ, για την πολύτιμη συμβολή τους.

32 σχόλια:

  1. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ. ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ "ΘΩΜΑΔΕΣ". Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΡΓΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑ . ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ . ΟΛΟΣ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσα πληρώνουν οι δημότες για συνδρομή στις σημερινές δύσκολες συνθήκες;Πολλλά περισσότερα από ότι στα ιδιωτικά γυμναστήρια το οποία είναι καλλίτερα και ανοιχτά περισσότερες ώρες.

      Διαγραφή
    2. Σιγά μη δεν έβαζες πρώτος τα..."συχαρίκια" ρε!
      Άλλαξε πλευρό τώρα, κοιμάσαι και με τα τσαρούχια, για αυτό και δεν βολεύεσαι και βλέπεις τον Λιά δήμαρχο και μετά το 2019!!!
      Σου το λέω για να μην στεναχωρηθείς, άλλη θητεία δεν βλέπει ο δημαρχούκος σου. Και ξέρεις γιατί; Γιατί είναι... "δημαρχούκος"!!! Και οι "δημαρχούκοι" όλου του κόσμου μια φορά ξεγελάνε τους ψηφοφόρους...δεύτερη δεν έχει, "παίρνουν πόδι", τους...σουτάρουν ουτ!!!

      ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ*

      Διαγραφή
    3. ...α, και να μην το παραλείψω, "ΕΓΚΑΙΝΙΑ" έκανε και ο Παττακός συνέχεια, αυτό όμως δεν τον έσωσε!

      Διαγραφή
  2. Με τα υπαίθρια όργανα γυμναστικής τί έγινε;Εκείνο το υπερβολικό κόστος στο δήμο μας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΕΣ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ . ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΠΧ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΙΛΙΤΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ 2019. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ; Ο ΤΙΓΚΑΣ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...ο "Φούφουτος"!!! Και θα χάσει με κάτω τα χέρια ο δικός σου ακόμα και από τον..."Φούφουτο" και ξέρεις γιατί; Γιατί ο "δικός σου" είναι χειρότερος και από τον ..."Φούφουτο"!!!
      ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ*

      Διαγραφή
  4. ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΙΓΚΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΙΤΙΒΙΖΟΥΝ. ΧΑΧΑΧΑ !! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ. ΕΝΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ. Ε ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ ΚΑΤΑΜΗΤΡΟ ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕΕΕΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε γλυφτράκο σφουγκοκωλάριε, δεν σου είπαμε πριν από μέρες να μην αντιγράφεις λέξεις, παπαγαλάκι ρε γλύφτη λέμε εσένα και αυτό γιατί ρε κόπανε, παπαγαλάκια θέλει ο "αδιάφορος" για να δείχνει ότι κάνει έργο, αυτό δλδ που δεν κάνει.
      Δεν φταίς εσύ, εμείς φταίμε που σε μαθαίνουμε γράμματα, στούρνο, σκράπα.
      Άντε τώρα στην τρύπα σου και αύριο να πας από περικλέους 55 για να γλύψεις, αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά.

      Διαγραφή
    2. ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΝΤΙΚΑΡΕΟΙ ΤΟΥ ΤΙΓΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΩΝ ΣΚΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΟΤΑΝ ΤΡΩΤΕ ΤΗ ΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΟΥΣΤ ΡΕ ΓΥΦΤΟΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΞΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  5. Τριοπουλοβεράκια είσαι τριμάλακας, σου το έχουν πει πολλές φορές αλλά δεν εννοείς να το καταλάβεις...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  6. Είναι Ντροπή να βρίζει ο ένας τον άλλον . Ο καθένας μπορεί να λέει την γνώμη του ελευθερα αλλά χωρίς βρισιές . Σήκω Περικλή να δεις τα χάλια των Νεοελλήνων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας γράψει κάποιος δύο λόγια και για την Αρκαδίου που είναι σε ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ . Ας ασχοληθεί κάποιος με τα προβλήματα του Δήμου μας που είναι αρκετά . Μακάρι να είχαμε σήμερα έναν Πατακό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η χώρα περνάει δύσκολες ημέρες . Πρέπει να είμαστε ενωμένοι απέναντι στους Αληταράδες της αριστεράς που ξεπούλησαν τα πάντα . Έρχονται Δύσκολοι καιροί Οργισμένοι .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΕΝΤΑΕΤΙΕΣ. ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΙΓΚΑ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΘΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΝΤΙΚΟΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ . ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΓ ΚΟΥΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ. ΟΥΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ . ΣΚΕΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ντροπή και πάλι ντροπή για τα αίσχη που ακούγονται εδώ . ΝΤΡΟΠΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άρχισε η Συλλογή υπογραφών για την ανακαίνιση του σπιτιού του ΗΡΩΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΜΠΡΑ . Το κείμενο θα σταλεί στον ΚΑΤΟΧΙΚΟ υπουργό Εθνικής Άμυνας . ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ . ΛΑΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσένα ρε φίλε 12:41μ.μ, τι σε "χαλάει" και δεν θέλεις να γίνει ο εξωραϊσμός της οικίας του ΗΡΩΑ στρατηγού Γ.Τόμπρα;
      Δηλαδή δεν το αξίζει, στη μνήμη του Ήρωα, να ανακαινιστεί η κατοικία και να γίνει σύμβολο και σημείο αναφοράς για την περιοχή;
      Τι σε "χαλάει" ο ανδριάντας του Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, που θα κοσμεί τον δήμο μας και την περιοχή γενικώς;
      Γιατί τόσο μίσος;;;
      Ανθέλληνας είσαι;

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
  13. Τον Στάικο γιατί τον κατηγορεί συνέχεια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εάν είναι ψέματα όλα αυτά έπρεπε να απαντήσει και όχι να σβήσει τα σχόλια . Ντροπή και πάλι Ντροπή . Ο Παπάγος το έχει τύμπανο και αυτός κρυφό καμάρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σβήνουμε τα σχόλια από ανώνυμους οι οποίοι πίσω από την ανωνυμία τους βρίζουν και χυδαιολογούν σε βάρος άλλων. Χαρακτηρίζεις τον ... υβριστή και συκοφάντη του Στάικου ή του Δημάρχου, τον χαρακτηρίζεις ψευτοδημοσιογράφο και έχεις την απαίτηση να κρατήσω τα σχόλια και όχι να τα σβήσω; Έλα εσύ ρε μάγκα να βάλεις το ονοματεπώνυμό σου και να φας μήνυση εσύ, όχι η εφημερίδα! Πουλάς και εξυπνάδες ότι επειδή σβληνω τα σχόλια αποδεικνύεται η αλήθεια των χυδαιοτήτων σου! Ντροπή ρε. Βρήκες τη δυνατότητα για σχόλια που σου δίνει η εφημερίδα ως μέσο για να βρίσεις και να συκοφαντήσεις κάποιον πίσω από την ανωνυμία σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τάκλασες ρε Μάκη ; χαχαχα !!! Ποιον φοβάσαι ρε ; τον συκοφάντη των πάντων ; σιγά μη έχει τα κότσια να σογ κάνει μήνυση. Τα άλλα σχόλια που έχουν βρισιές κατα του μέγα Αλέξανδρου γιατί δεν τα σβήνεις ; πατριώτης γιαλαντζή είσαι ρε. Φτου σου και σένα. Ξεφτιλίστηκες τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτόν τον "κάποιον " τον βρίζουν όλοι . Κρίμα...σε νόμιζα άντρα...λουλού είσαι και συ..."Συμπαραστάτης του δημότη"...χαχαχαααα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν συνεχίσετε στο ίδιο στυλ θα γίνει φραγή σε όλα τα σχόλια. Ο Καραμανέας έφαγε... στο κεφάλι 7 μήνες φυλακή χωρίς να ονοματίσει κανέναν. Μόνον με τον χαρακτηρισμό "ηγουμένη" και μαζί με κάποια άλλα στοιχεία που έδιναν στους αναγνώστες να καταλάβουν ότι αναφερόταν στην κα Κούτρα, μηνύθηκε και κατγαδικάστηκε! Με τα υποκοριστικά "Παναθηναϊκάκιας" και άλλα παρόμοια νομίζετε ότι δεν θα μηνυθεί η εφημερίδα μας; Εσείς εκ του ασφαλούς πίσω από την ανωνυμία σας, θα βάλετε την εφημερίδα μου κι εμένα να τρέχω στα δικαστήρια; Και μετά λέτε ότι "τα'κλασα;"! Ναι ρε ψευτόμαγκες, τά'κλασα. Δεν έχω καμια όρεξη να τρέχω σε εδώλια κατηγορουμένου για πάρτυ σας και για τις χυδαιολογίες σας! Έχω ένα blog και σας δίνω βήμα κι εσείς, αντί να σχολιάζετε ευπρεπώς θα με βάλετε να πληρώνω δικηγόρους και να στερώ το ψωμί από τα παιδιά μου για τις δικές σας μακακίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όποιος δεν έχει τη μύγα δεν μυγιάζεται. Όποιος είναι αθώος δεν φοβάται καμμία συκοφαντία. Για να σε πιάνει τόσος μεγάλος πανικός - γεγονός που μας έχει εντυπωσιάσει όλους εδώ στην παρέα που σε διαβάζουμε καθημερινά - σημαίνει ότι ο εν λόγω κύριος σου έχει ασκήσει μεγάλη πίεση. Οκ Μάκη σταματάμε. Ήταν πολύ σαφής η τοποθέτησή σου και δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε άλλο. Έγινε ρόμπα σε όλο τον Χολαργό ο εν λόγω κύριος και θα διαδώσουμε παντού τα σχετικά. Αποκαλύφθηκε το ποιόν του. Κανείς μας δεν θελει να σε βάλει σε περιπέτειες γιατί σε εκτιμούμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κανείς δεν πρέπει να γράψει άλλο σχόλιο πάνω σε αυτό το θέμα . Ο Μάκης Βραχιολίδης έχει μια Πατριωτική ιστοσελίδα και πρέπει να την υπερασπίσουμε ΟΛΟΙ . ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΟΜΠΡΑ . Όλα τα σχόλια πρέπει να είναι ΚΟΣΜΙΑ . Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ . ΕΝΩΜΕΝΗ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κανείς δεν πρέπει να γράψει άλλο σχόλιο πάνω σε αυτό το θέμα . Ο Μάκης Βραχιολίδης έχει μια Πατριωτική ιστοσελίδα και πρέπει να την υπερασπίσουμε ΟΛΟΙ . ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΟΜΠΡΑ . Όλα τα σχόλια πρέπει να είναι ΚΟΣΜΙΑ . Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ . ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ας σεβαστούμε το "βήμα" που μας δίνει ο Κος Βραχιολίδης και ας "αυτό συγκρατηθούμε" όλοι μας(συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου!)είτε οι "ανώνυμοι", είτε οι "επώνυμοι", είτε και αυτοί που γράφουν με "ψευδώνυμο" όπως ο γράφων τούτο το σχόλιο.
    Όχι μόνο σήμερα, αλλά και σε μέλλον...

    Κύριε Βραχιολίδη συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε, συνεχίστε να μας ενημερώνετε και κυρίως,(ως παράκληση αυτό) αναρτάτε περισσότερα πατριωτικά άρθρα, έτσι, μήπως(;) και ανατρέψουμε την..."περιρέουσα ανθυγιεινή ατμόσφαιρα" που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή