Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΦΡΙΚΗ! ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΛΑΘΡΟΙ ΤΩΝ HOT SPOT, ΒΙΑΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕ" ΜΠΕΓΝΗ; "ΟΛΟΙ ΙΔΙΑ ΡΑΤΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ", ΓΕΛΟΙΕ!!!

Τέσσερις Σύροι μετανάστες βίασαν φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. 
Μάλιστα, ο Πρόεδρος  της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Φαήλος Κρανιδιώτης, σε...


συνέχεια των διασταυρωμένων πληροφοριών για βιασμό φοιτήτριας τα ξημερώματα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου 2016, στο χώρο του Α.Π.Θ. από τέσσερις αλλοδαπούς προερχόμενους από Hot-Spot προέβη στην ακόλουθη δήλωση – ερώτηση προς το Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα:
«Κύριε Τόσκα, αληθεύει πως σήμερα το πρωί στις 6:30 φοιτήτρια βιάστηκε από 4 Σύριους στον χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και οι ίδιοι δράστες λήστεψαν τον φίλο της, ενώ ή κοπέλα αναγνώρισε στην συνέχεια τον ένα δράστη από το φωτογραφικό αρχείο των Ηot-Spots και για ποιον λόγο η Αστυνομία δεν έχει ακόμη βγάλει ανακοίνωση;».
Τι έχεις να πεις για αυτή τη φρίκη γελοίε Μπεγνή, που χαρακτηρίζεις "ρατσιστές" τους γονείς που φοβούνται τέτοιες καταστάσεις και αρνούνται να έρθουν στα σχολεία τους "προσφυγόπουλα" Γονείς που φοβούνται μήπως τα παιδιά τους πέσουν θύματα τέτοιων βιασμών ή και φόνων ακόμη; Αυτά τα σκέφθηκες γελοίε που σπεύδεις να πεις ότι "είμαστε όλοι ίδια ράτσα"!!!

2 σχόλια:

  1. Αυτά τα θλιβερά γεγονότα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια . Ορδές ΛΑΘΡΟΝΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ και ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ της ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ και ΒΙΑΖΟΥΝ σαν τα ΚΤΗΝΗ . Λίγοι έχουν το ΘΑΡΡΟΣ και το ΑΝΑΣΤΗΜΑ να φωνάξουν και να αντιδράσουν ενάντια στα ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ . ΟΛΙΓΟΙ ΓΑΡ ΕΣΘΛΟΙ ΚΡΕΙΣΣΟΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΚΩΝ . ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΚΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς είναι η κατάσταση, όπως την περιγράφεις φίλε ΑΡΚΑΔΑ. Πάντα εύστοχα τα σχόλιά σου!!!
      Σε λίγο καιρό θα επιχειρήσουν να "μεταφέρουν αυτά τα μπουμπούκια" τους λαθροεποίκους και στον δήμο μας. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι να μην δεχθούμε τα μιάσματα στις γειτονιές μας. Είναι αδύνατη η συνύπαρξη με αυτά τα αποβράσματα! Θα χυθεί αίμα!!
      Και η δημ. αρχή πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψιν της, την αγανάκτηση των δημοτών εμπρός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο!!
      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή