Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! 190.000 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ! ΠΛΗΡΩΝΕ ΛΑΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...

Δεν έχουν τέλος οι σπατάλες και οι προκλήσεις από την «λαοπρόβλητη» κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου...

O πρωθυπουργός απογειώθηκε από την Αεροπορική Βάση της Ελευσίνας με το Gulfstream V της Πολεμικής Αεροπορίας με το οποίο και προσγειώθηκε στην πρωτεύουσα της Κούβας. O Αλέξης Τσίπρας και η συνοδεία του θα διαμείνουν στην Αβάνα για συνολικά 5 ημέρες. Ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι ο μοναδικός Ευρωπαίος αρχηγός κράτους που θα παραστεί στη κηδεία ενός κομμουνιστή δικτάτορα…

Το κόστος για το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα κοστίζει στο ελληνικό κράτος μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Μόνον για τα καύσιμα δεδομένου πως το Gulfstream V κοστίζει περί τις 8.600 ευρώ ανά ώρα πτήση και λαμβάνοντας υπόψιν περί τις 11 ώρες που απαιτούνται για το ταξίδι Ελευσίνα Αβάνα συν την επιστροφή (άρα 22 ώρες) είναι 189.200 ευρώ. Συν τα υπόλοιπα: ξενοδοχεία, σίτιση, μεταφορές στη Κούβα.

trelipareanews.com 

1 σχόλιο:

  1. Ο συγκεκριμενος τυπος αεροσκαφους καταναλωνει 375 γαλλονια κηροζινης ανα ωρα πτησης. Η τιμη ανα γαλλονι ειναι περιπου 2$ μαζι με την παραδοση του καυσιμου. Περιπου 1,8 ευρω δηλαδη το γαλλονι.Οποτε μια ωρα πτησης κοστιζει 675 ευρω. Το συνολικο ταξιδι ειναι 21 ωρες επειδη στην επιστροφη ειναι κατα μια ωρα λιγοτερο, οποτε το συνολικο κοστος ανερχεται σε 14,175 ευρω.
    Καμμια μα καμμια σχεση με το αστρονομικο ποσο των 189,200 ευρω που αναγραφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή