Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

"ΒΡΩΜΑΕΙ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3-4! ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΤΟ ΜΑΤΣ!!! ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ..."! ΒΙΝΤΕΟ

Η επική ανατροπή του Ατρομήτου μέσα σε 18 λεπτά και από το 3-1 που έχανε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα να βρεθεί να γυρίζει το ματς ανάποδα και να κερδίζει τελικά το παιχνίδι και μάλιστα με τον τρόπο που το...


κέρδισε, για κάποιους άρχισε ήδη να...βρωμάει στημένο ματς για το "Στοίχημα". 
Τα εισαγωγικά που βλέπετε στον τίτλο μας, αφορούν απόψεις (και) αναγνωστών μας οι οποίες άρχισαν να ακούγονται ευρέως τονίζοντας ότι το παιχνίδι αυτό πρέπει να μπει στο στόχαστρο των αρμοδίων και να ελεγχθεί διότι μυρίζει από μακρυά για ύποπτο. Λένε δε ότι μέσα σε αυτά τα λεπτά της ανατροπής παίχτηκαν πολλά λεφτά και κάποιοι πρέπει να κέρδισαν πολύ χρήμα! 
Εμείς βεβαίως δεν υιοθετούμε τίποτε από αυτά, ωστόσο μεταφέρουμε τις υποψίες, αναφέροντας και όσα λένε για να θεμελιώσουν τις υποψίες τους. Εστιάζουν κυρίως στον τρόπο με τον οποίο έχασε ο ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας τα εξής: Ο ΠΑΟΚ κέρδιζε με δύο γκολ διαφορά στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ. Στο 2ο μέρος, αφού προηγουμένως είχε χάσει τον τερματοφύλακά του Γλύκο με τραυματισμό (13'), χάνει αιφνιδιαστικά πάλι με τραυματισμούς δύο ακόμη παίκτες: τον καλύτερό του κατά τεκμήριο Ροντρίγκεζ και τον Πέλκα. Έτσι, ο Ίβιτς δεν μπορούσε να ανακατέψει την τράπουλα και να κάνει άλλες αλλαγές. Είχε χάσει 3 παίκτες, όλους με τραυματισμό!!!   Όμως οι περίεργες συμπτώσεις συνεχίστηκαν. Μετά τη μείωση του σκορ σε 2-1 ο ΠΑΟΚ καταφέρνει και αυξάνει πάλι τη διαφορά σε 3-1 με γκολ του Μυστακίδη (69') για να αλλάξουν άρδην όλα από το 73' και μετά. Ο Κάνιας κάνει χέρι μέσα στην περιοχή και ο ΠΑΟΚ μένει με 10 παίκτες! Και αναγκαστικές τρεις αλλαγές και με 10 παίκτες (πάλι καλά που δεν έμεινε με 9 παίκτες για να χάσει)!!! Στο 86' ο Παπαδόπουλος ισοφάρισε σε 3-3 για τον Ατρόμητο, ενώ στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων, ο Τόνσο έκανε το 3-4!!!   
"Οι συμπτώσεις είναι εκπληκτικές και συνδυασμένες για να χάσει ο ΠΑΟΚ και πάντως δεν μοιάζουν καθόλου συμπτώσεις αληθινές", επιμένουν οσοι λένε ότι παίχτηκαν πολλά λεφτά και ότι το ματς ήταν στημένο! 
Εμείς επαναλαμβάνουμε ότι δεν υιοθετούμε τίποτε, αλλά μεταφέρουμε τις απόψεις αυτές οι οποίες άρχισαν να αιωρούνται ευρέως αμέσως μετά το τελικό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ-Ατρόμητος. 
Ευχόμαστε και ελπίζουμε να μην ισχύει τίποτε από αυτά.
Δείτε το τελευταίο γκολ του Ατρομήτου στο τελευταίο δευτερόλεπτο και απλώς προσέξτε πόσο σκορποχώρι είναι η άμυνα του ΠΑΟΚ:

6 σχόλια:

  1. Ένας χαρακτηρισμένος αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης πρόεδρος μιας ομάδας που παίρνει 17 πρωταθλήματα τα τελευταία 19 χρόνια...αυτό κι αν είναι "σύμπτωση".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι σχέση έχει ο Ολυμπιακός ρε γίδι; Να πέσει ο ΠΑΟΚ στη β' εθνική για χειραγώγηση αγώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν ζεις με αυτό το όνειρο γαβρακι, σε βλέπω να πεθαίνεις και στο τσεπακι σου να έχεις την ταυτότητα του ΠΑΟΚ! Χα χα χα! Α βρε καημενούλη!!

      Διαγραφή
    2. Δεν αναφέρθηκε όνομα ομάδας στο πρώτο σχόλιο. Άρα οι γάβροι ξέρουν ότι ο πρόεδρος τους είναι μαγαλοαπατεώνας λαμόγιο και θα σαπίσει στη φυλακή κάποια στιγμή. Μπράβο ρε να τη χαίρεστε την κωλομάδα σας. Για αυτό όποτε παίζετε σε ευρωπαική διοργάνωση σας μπαίνει η μπανάνα μέχρι τις αμυγδαλές.

      Διαγραφή
    3. Τόσα πολλά παιχνίδια που έστησε ο χοντρομπαμπάκας σας έπρεπε να είχατε πέσει στην όγδοη ερασιτεχνική που μιλάτε κιόλας κωλόγαβροι.

      Διαγραφή