Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: "ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ"! ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΡΩΤΑΕΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΕΤΣΙ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ!

Ένα ακόμη βίντεο από το oparlapipas.gr κόλαφος κατά της Αστυνομίας. Εκτελούν εντολές αντισυνταγματικές, φυλάσσοντας ένα χώρο κοινόχρηστο (το λένε οι ίδιοι), αλλά που απαγορεύουν στους χριστισνούς...


στον κοινόχρηστο αυτό χώρο να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Να λειτουργήσουνσ τον ιερό ναό!
Διαδοχικά, οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια έχουν θεσπίσει νόμους στο δικανικό μας σύστημα με σκοπό να φέρουν κοινωνικές
ομάδες σε σύγκρουση. Να ελέγξουν την εκτελεστική εξουσία και να διαστρεβλώσουν τον ρόλο της κατά το δοκούν.
Στο παρακάτω βίντεο, έχουμε ένα ζωντανό παράδείγμα του πολίτη να έρχεται σε σύγκρουση με την Αστυνομία, διότι η τελευταία χωρίς να ευθύνεται παραβαίνει νόμους και Σύνταγμα, ενώ έχει ορκιστεί να τα διαφυλάττει.
Δύσκολη η θέση και των δύο πλευρών, αλλά οι πολιτικοί και οι διαπλεκόμενοι το "γλεντούν", αφού αυτοί ουσιαστικά διαφεντεύουν αυτό το τόπο. Ενώ εμείς (Λαός και Αστυνομία) δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα τους !
Εμείς αναζητούμε την νομιμότητα και η ισχύ του Συντάγματος να βρίσκεται πάνω από όλους, ώστε να δικαιώνει τον Λαό μας στο σύνολο του και σε όλες τις εκφάνσεις του βίου του.
Να απαλλαγούμε από "μνηστήρες"-"παράσιτα" που έχουν φέρει τεχνηέντως την κοινωνία και τον Λαό μας σε αδιέξοδα και που αυτά τα "αδιέξοδα", θα έχουν ολέθρια αποτελέσματα έως και την αποσταθεροποίηση της Χώρας στο σύνολο της.

Δείτε το βίντεο:

3 σχόλια:

  1. Τα 600 ευρω ειναι σημαντικοτερα απο την σημαια, το Συνταγμα την θρησκεια και τους Ελληνες πολιτες..

    Αυτοι ειναι οι αστυνομικοι σημερα.
    Υπερασπιζονται τυφλα ό,τι και οποιους τους προσταξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αστυνομικοί εκτελούν εντολές.
    Θυμάμαι ότι. όταν το 3ο κόμμα της βουλής θέλησε να μοιράσει τρόφιμα σε εξαθλιωμένους οικονομικά Έλληνες σε κάποια πλατεία, το εκδίωξαν από την πλατεία, παρόλο που ο σκοπός ήταν φιλανθρωπικός.
    Τι να πεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αστυνομικοί είναι ρατσιστές και δολοφόνοι Ελλήνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή