Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΗΝΥΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ! ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΦΟΙΤΗΣΗ ΤΩΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ" ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ...

Ο Γιώργος Μεταξάς, ανήκει στους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ...


Τα γεγονότα στο Ωραιόκαστρο, με την στάση της Α-Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας, που προστατεύουν τους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ και την φοίτηση των "προσφυγόπουλων", ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ,  δεν θα μπορούσαν να τον αφήσουν αδιάφορο.

Ενώνοντας την φωνή του με την φωνή των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ που αγωνίζονται ΝΟΜΙΜΑ, να μην ενταχθούν τα παιδιά των ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ στις σχολικές τάξεις, γεγονός που εξυπηρετεί τα σκοτεινά σχέδια του ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ και της πολιτικής συμμορίας του, προέβη σε μια κίνηση που θα έπρεπε κατά την προσωπική μου άποψη, να τύχει της αμέριστης συμπαράστασης ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ.
Κατέθεσε μήνυση, κατά του προϊσταμένου της Εσαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρου Τσόγκα  και της ΕΛ.ΑΣ.,  για πλημμελή άσκηση καθηκοντων, με αφορμή την σύλληψη ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα υπόλοιπα, θα τα διαβάσετε στην συνεχεια που ακολουθεί.




                                       "ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ - ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ:

Φίλες και φίλοι,

Aύριο (23 Φεβρουαρίου 2017), θα κατέβω στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας προκειμένου να καταθέσω αγωγή κατά του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ. Λάμπρου Τσόγκα για πλημμελή άσκηση καθηκόντων. 

Αφορμή και αιτία αποτελεί η σύλληψη του Έλληνα πατριώτη στο Ωραιόκαστρο, τη στιγμή που οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του, διαφεύγουν της σύλληψης. 

Η αγωγή θα στραφεί και κατά της ΕΛΑΣ, για τη μη άμεση σύλληψή τους.

Όσοι επιθυμούν να έρθουν μαζί, μπορούν να μου στείλουν προσωπικό μήνυμα. Ραντεβού στις 11:30 στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Χαλκίδος". 

Γεώργιος Μεταξάς





Προς: Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας Χαλκίδα, 
23 Φεβρ. 2017 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ 

Παρουσιάζομαι σήμερα ενώπιόν σας, προκειμένου να καταγγείλω σειρά γεγονότων που συνιστούν κατάφωρη παραβίαση τόσο του ελληνικού Συντάγματος, όσο και της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας. 

Παραβίαση που έλαβε χώρα τη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. 

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ: 

Τις πρωινές ώρες της ως άνω αναγραφομένης ημερομηνίας, ομάδα κατοίκων του Ωραιοκάστρου, συγκεντρώθηκε έξωθεν του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για το φλέγον ζήτημα της παρακολούθησης μαθημάτων εντός του σχολικού κτηρίου, από μικρό αριθμό ανήλικων προσφύγων. 


Το δε αίτημα των συγκεντρωμένων, ήταν σαφές και δίκαιο: να πιστοποιηθεί ότι τα εν λόγω προσφυγόπουλα διαθέτουν τα ίδια πιστοποιητικά υγείας που διαθέτουν οι Έλληνες μαθητές και να πιστοποιηθεί ότι έχουν εξετασθεί όπως εξετάζονται και οι Έλληνες μαθητές. 

Το αίτημα αυτό, άπτεται του Οικογενειακού Δικαίου και αποτελεί αναμφισβήτητο δικαίωμα του κάθε γονέα, προκειμένου να προστατεύσει το παιδί του.

Το εύλογο όμως αυτό αίτημα των γονέων, κρίθηκε «ρατσιστικό» από ομάδα αναρχικών στοιχείων, αλλά και από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ. Λάμπρο Τσόγκα. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένης έκτασης επεισόδια, τόσο εκτός του σχολείου, όσο και εντός αυτού. 

Ομάδα αναρχικών κουκουλοφόρων, επιτέθηκε στους κατοίκους με χυδαίο υβρεολόγιο. 

Η επιθετικότητά τους όμως, δεν περιορίστηκε στο υβρεολόγιο. 

Επιτέθηκαν στους γονείς με σκαπτικά εργαλεία, με τους άνδρες της ΕΛΑΣ να απολαμβάνουν το θέαμα απαθείς, αδιαφορώντας για τη σωματική ακεραιότητα των κατοίκων. 

Αποκορύφωμα της ημέρας ήταν -όπως όλοι είδαμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης- ο άγριος ξυλοδαρμός νεαρού κατοίκου από αναρχικούς κουκουλοφόρους εντός του προαυλίου χώρου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου. 

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ αστυνομικός δεν κινήθηκε να σταματήσει τη δολοφονική επίθεση των αναρχικών προς το νεαρό κάτοικο, ο οποίος χρωστά τη ζωή του στην παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων ΚΑΙ ΜΌΝΟΝ και όχι στους άνδρες της ΕΛΑΣ οι οποίοι ενήργησαν ως ΣΥΝΕΡΓΟΊ των αναρχικών κουκουλοφόρων.

Στη συνέχεια, ο ανεκδιήγητος προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, διέταξε τη σύλληψη του θύματος ως ένοχο για κατηγορίες που άπτονται του... «αντιρατσιστικού νόμου», ενώ διέταξε ΕΔΕ για τον ξυλοδαρμό του θύματος. 

Προφανώς, ο εν λόγω εισαγγελέας, δεν άκουσε ΠΟΤΈ κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στη Νομική, ούτε στη διάρκεια της καριέρας του για το Οικογενειακό Δίκαιο, συνεπώς είναι ανίκανος και ανάξιος της θέσης που κατέχει. 

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν σ' εμένα, το νεαρό θύμα εκβιάζεται αισχρά από το Δήμο Ωραιοκάστρου, καθώς ο εν λόγω Δήμος διαθέτει δικηγόρο στο θύμα του ξυλοδαρμού, υπό τον όρο να μην έρθει σ' επαφή με τους υπόλοιπους διαμαρτυρομένους κατοίκους. 

Όλα αυτά, αποτελούν ΟΝΕΙΔΟΣ για την πολιτεία, το πολίτευμα, αλλά και το Δικαστικό Σύστημα, το οποίο ΟΦΕΙΛΕΙ να διαφυλάξει την ακεραιότητα και την ανεξαρτησία του από τα πολιτικά κέντρα διαπλοκής. 


Μετά τιμής, Γεώργιος Δουρμούσης - Μεταξάς 

Πρόεδρος ΑΚΕΕ* *ΑΚΕΕ= Ανεξάρτητη Κυβέρνησις Ελευθέρας Ελλάδος. 
Η ΑΚΕΕ, έχει καταθέσει τη Συστατική της Διακήρυξη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας Αρ. Πρωτ. 2735/16-5-2017
Γεώργιος Μεταξάς

Συνέλληνες, θεωρώ υποχρέωσή μας, να στηρίξουμε με κάθε τρόπο, την καταγγελία του Γιώργου Μεταξά, ενδυναμώνοντάς την.
Επιτέλους, ας νοιώσουν η δικαστική και η αστυνομική εξουσία, ότι ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

Και μην ξεχνάτε, πως η Πατρίδα μας, έχει ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ... γι αυτό και βρίσκουν πρόσφορο έδαφος οι πολιτικοί και λοιποί απατεώνες και ασελγουν εις βάρος της και εις βάρος του Ελληνικού Λαού. 

Καλλιόπη Σουφλή

45 σχόλια:

  1. Υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Ας μην απελπιζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σε αυτόν το Γενναίο ΕΛΛΗΝΑ!!!
    Και δεν με απασχολεί διόλου από όποιον χώρο και αν προέρχεται. Μου αρκεί ό,τι σε αυτό που κάνει έχει το δίκιο στην δική του "πλευρά"!
    Μου αρκεί ό,τι είναι ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
    Η..."παγκόσμια διακυβέρνηση" ΜΑΣ επιβάλλει την "μέθοδο αχταρμά" για να εξυπηρετήσει τα δικά της συμφέροντα, αυτά που θα υποδουλώσουν περαιτέρω τους λαούς της Ευρώπης, "χρησιμοποιώντας" την νέο-αριστερίστικη και νέο-μαρξιστική "αμπελοφιλοσοφία" στις τοπικές κοινωνίες!
    Κατανοούμε πόσο δίκιο είχε ο H.P.Lovegraft, όταν κήρυττε πώς:
    ``Μόνον ένας ανόητος μπορεί να περιμένει τους ανθρώπους μιας παράδοσης να αισθάνονται άνετα, όταν η χώρα τους πλημμυρίζεται από ορδές αλλοδαπών οι οποίοι -είτε είναι ίσοι, είτε ανώτεροι, είτε κατώτεροι- είναι διαμετρικά αντίθετοι στην σωματική, συναισθηματική και πνευματική σύνθεση(του λαού)ώστε η αρμονική συνένωση να είναι σχεδόν αδύνατη. Μια τέτοια μετανάστευση είναι θάνατος για κάθε υποφερτή ύπαρξη και ρύπανση και φθορά σε κάθε τέχνη και πολιτισμό. Το να επιτραπεί ή να ενθαρρυνθεί αποτελεί αυτοκτονία(sic)΄΄

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους στον 21ο αιώνα να θεωρούν συνώνυμο την ιερή λέξη "Έλληνας" με την βρωμερή λέξη "ρατσιστής". Πόσο ντροπή για τον σύγχρονο νεο-έλληνα θα αισθανόταν ο αρχαίος πρόγονος που λάτρευε τον Ξένιο Δία. Πόση αμάθεια αναλφαβητισμός και άγνοια βασικών αρχών της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας εμπνέει τον σχολιαστή με το ψευδώνυμο "Ανδρόνικος". Ντρέπομαι για λογαριασμό του που ομιλεί την ίδια γλώσσα με τον Πλάτωνα και πατάει τα ίδια χώματα με τον Περικλή.

      Διαγραφή
    2. Στην Αρχαία ΕΛΛΑΔΑ κάτι τέτοιους απάτριδες σαν και εσένα τους αποκαλούσαν ΕΠΗΛΥΔΕΣ!!! Επιφύλασσαν δε, για τους ριψάσπιδες την τύχη που τους άρμοζε και τους "άξιζε"!
      Είναι προφανέστατο ό,τι έχεις τόση σχέση με την αρχαία ελληνική φιλοσοφία, όσο έχουν και οι λαθρομετανάστες, που στέργεις με τόση ζέση να τους "υπερασπιστείς" και να τους..."υποδεχθείς"!!!(με το αζημίωτο υποθέτω)
      Μάθημα δεν θα σου κάνω διότι, πρώτον είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως και, δεύτερον όλοι οι ολετήρες και οι νέο-μαρξιστές μιλούν την ίδια..."γλώσσα"!!!
      Κάνε μου μία χάρη όμως, μην "πιάνεις στο στόμα σου" τους αρχαίους ημών προγόνους, γιατί εσύ είσαι βαρβαρικής καταγωγής και ουδεμία σχέση έχεις μαζί τους, ούτε καν...πνευματική!!!
      Είναι πασίδηλο ό,τι η "φάρα των ανθελλήνων αριστεριστών" δεν έχουν μελετήσει τους αρχαίους σοφούς, όχι γιατί δεν είχαν τον χρόνο, αλλά γιατί τους απεχθάνονται και μισούν κάθε τι ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!
      Βγάλε λοιπόν από πάνω σου την "προβιά του αρνιού" και σαν "λυκάκι" που είσαι, "κούνα την ουρά σου στα αφεντικά σου" και προσκύνα τους, ίσως σε "ταϊσουν" μέσω κάποιας ΜΚΟ!!!
      Εν κατακλείδι, καλύτερα θα είναι να..."λυπάσαι" τον εαυτό σου...!

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    3. Βλέπεις λοιπόν ότι είχα δίκιο ; είσαι πιο βάρβαρος από τους βαρβάρους που υβρίζεις και λοιδωρείς. Αντί για επιχειρήματα καταφεύγεις σε ύβρεις. Πολύ περισσότερη αξία έχει ένας πρόσφυγας που μπορεί στη χώρα του να ήταν επιστήμων ιατρός η καθηγητής η μηχανικός από ένα πανάθλιο και μίζερο σαρκίο σα το δικό σου. Δεν σου αξίζει ο τίτλος τιμής του ονόματος "Έλλην". Οι αξίες που φέεει αυτό το όνομα περιγράφονται στην "Πολιτεία" του Πλάτωνος που προφανώς ούτε πως γράφεται δεν γνωρίζεις. Όνειδος για τη χώρα τέτοιοι μισάνθρωποι και καίριο πλήγμα για τον Ελληικό πολιτισμό οι απόψεις σου. Αίσχος και ντροπή θα συνοδεύουν κάθε ρήση σου.

      Διαγραφή
    4. Ακριβώς, στην "πολιτεία" του Πλάτωνος, περιγράφει τους βαρβάρους και τους Εχθρούς. Θα μπορούσε εύκολα να περιγράφει τα σημερινά καραγκιοζιλίκια, από κάποιους σαν και τον 9:56μμ, αν και γράφτηκε δεκάδες αιώνες πριν. Βέβαιο είναι ότι ο 9:56μμ γνωρίζει τον τίτλο, αλλά δεν έχει κάνει τον κόπο να το ξεφυλλίσει έστω.
      Τον Κάρλ Μάρξ (Μαρδοχάϊ) όμως τον έχει...ξεσκονίσει!!
      Τα άπαντα του Στάλιν επίσης.
      Και φυσικό είναι για σένα, πιο πολύ "αξία" να έχει ένας "πρόσφυγας", από έναν ΕΛΛΗΝΑ και ΠΑΤΡΙΩΤΗ σαν τον Ανδρόνικο. Άλλωστε από τόν πρόσφυγα βγάζεις τα χρήματα...ε;
      Καλή η "μπίζνα", που έχετε στήσει, δεν λέω, το ομολογώ.
      Συνδυάζεις και την προδοσία και την "κονόμα" από την καταστροφή της Ελλάδας!

      Διαγραφή
  3. Το διεθνές οικονομικό κατεστημένο (=Παγκοσμιοποίηση) θέλει
    ανοιχτά σύνορα,
    πολυπολιτισμικές κοινωνίες,
    μοντέρνες οικογένειες (π.χ. άνδρας+άνδρας).

    Τα αριστερά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) και το δεξιό κόμμα (ΝΔ)
    θέλουν κάτι διαφορετικό ; ; ;
    Ο δισεκατομμυριούχος Σόρος θέλει κάτι διαφορετικό ; ; ;

    Πότε θα ξυπνήσουμε ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πολλά γράμματα δεν ξέρω ρε 7.53 κ 9.56 μμ(είσαι ο ίδιος...)αλλά θα σου πώ αυτό που είπε ο ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ για σένα και στην λυκοπαρέα σου.
    [Βγάλε από πάνω σου την προβιά του αρνιού και σαν λυκάκι που είσαι κούνα την ουρά σου στα αφεντικά σου και προσκύνα τους. Ισως τότε σε ταίσουν μέσω καμιάς ΜΚΟ!]Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
    Αιντε τενεκέ να βρείς το γανωτή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι βρισιές και μόνο αρμόζουν σε υπανθρωπους σαν και σενα θαυμαστες των Ναζί.που σκότωσαν 150.000 Ελληνες και αιματοκύλισαν τον κόσμο. Δεν ασχολούμαι άλλο με βρωμερά φασιστοειδή σκουλήκια. Άντε να πάτε να πνιγείτε εσύ ο Ανδρόνικος και όλα τα μιάσματα νοσταλγοί του Ναζισμού. Ακόμα και ο χρόνος που σπαταλάω για να σας φτύσω στα σκατά πηγαίνει καθάρματα.

      Διαγραφή
    2. Στο έχω ξαναπείκαι θσ σου το ξαναπώ . Είσαι ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ κομουνιστής μισείς την Ελλάδα και όλα όσα λες είναι ασυναρτησίες . Είσαι απροσάρμοστος συριζαίος καο το κεφάλι σου είναι γεμάτο γκαβαλίνες . Είσαι ένα ΓΙΔΙ και μισό και τις σβάστικες , τους Ναζιστές και τα σφυροδρέπανα σου βάλτα εκεί που ξέρεις . Γίδι ε Γίδι του βρομο ΣΦΥΡΙΖΑ .

      Διαγραφή
    3. Ο σταλινισμός εξόντωσε με τον Στάλιν και τον Μάο 65.000.000 ανθρώπινες ψυχές.
      Πηγές:
      topontiki.gr/article/138083/i-staliniki-periodos-apo-tis-metarrythmiseis-stis-ekkathariseis-kai-tis-dikes

      Οι σύντροφοι Χρουστσόφ και Τρότσκι επιβεβαιώνουν τα σταλινικά καμώματα
      marinisbooks.gr/title39.htm

      tovima.gr/world/article/?aid=355168

      Διαγραφή
    4. Οι σταλινιστές ήταν φ ί λ ο ι και σύμμαχοι των ν α ζ ί.
      Βλέπε
      σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ (23 Αυγ. 1939).

      enet.gr/?i=news.el.article&id=233988

      Διαγραφή
  5. Πες τα τους Ανδρόνικε, ξεφτίλισε τους με τα στοιχεία που τους τα πετάς κατάμουτρα.Είμαστε μαζί σου και συμφωνούμε πολλοί,είμαστε περισσότεροι από τους λιγδιάριδες και έχουμε και το δίκιο μαζί μας.Κάθε μέρα που υα περναει θα γινόμαστε περισσότεροι και περισσότεροι...μέχρι να γονατίσουν τα καθάρματα.
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ με τους επαγγελματίες ανθρωπιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο "Ανδρόνικος" απαντάει στον "Ανδρόνικο". Πιό ξεφτίλας πεθαίνεις. Μοίρασε τις φυλλάδες σογ και μη πολυγράφεις γιατί εκτίθεσαι και δεν θα πάρεις ψηφαλάκια για το αφεντικό.

      Διαγραφή
    2. Εγώ πάντως έχω μπερδευτεί με τόσους πολλούς Ανδρόνικους. Τελικά ποιά είναι η μαιμού από τους δύο. Αυτή με τη μπανάνα η η άλλη ?

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    3. Είσαι γνωστός θαμώνας σε κεντρική καφετέρεια της Περικλέους , έχεις έναν Δημ. Σύμβουλο δίπλα σου και δύο τρεις άλλους απροσάρμοστους . Βρίζεις τον Δήμαρχο από μακριά (με τα λεφτά του πεθερού του έγινε Δήμαρχος) και μπροστά του ξεσκονίζεις τα παπούτσια . Άσε τον Ανδρόνικο , εμένα θέλεις . Αν Φοράς ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ γράψε επώνυμα και θα σου απαντήσω καιεγώ επώνυμα όπως έχω κάνει στο παρελθόν με δεκάδες άρθρα για προσκυνημένους σαν και εσένα .Θα μου επιτρέψεις να σου κάνω και εγώ ΡΕ ΛΕΧΡΙΤΗ μια αφιέρωση . ΤΙΣ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.......... ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ .......... ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕ ΜΑΣΚΑΡΑ .

      Διαγραφή
  6. Ρε ο μάπας ο 9:56μ.μ, λέει στο σχόλιο του ότι ένας πρόσφυγας μπορεί στην χώρα του να είναι επιστήμονας ιατρός, η καθηγητής η μηχανικός, γι' αυτό και έχει και πιο πολύ αξία από τους Έλληνες. Ρε μπάζο 9:56μ.μ, έχεις δει πολλούς επιστήμονες μέσα στα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που πηδάνε την μάντρα και μπαίνουν με το έτσι θέλω στην ξένη χώρα;;
    Όχι να μας τους δείξεις ρε χαζοχαρούμενο, γιατί εμείς βλέπουμε χιλιάδες "λάθροεπιστήμονες" στους βιασμούς γυναικών και παιδιών, χιλιάδες δολοφόνους "επιστήμονες", που ληστεύουν βασανίζουν έως θανάτου, την γιαγιά και τον ανυπεράσπιστο παππού, χιλιάδες μαυριδερές μαϊμούδες με "BACHELOR" από το M.I.T. έτοιμους να μας κόψουν τα λαρύγγια μας στο όνομα του καταραμένου τους "μεμέτη"!
    Όλοι μαζί, εκατομμύρια απολίτιστα ρεμάλια, που ξεχύθηκαν και ρημάζουν ότι βρουν μπροστά τους σαν τις ακρίδες, με αβανταδόρους κάτι αποβράσματα σαν και σένα ρε 9:56!!!
    Αϊ σιχτίρ ρε "κολομπίνα"
    ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακους εκεί το μπάζο , ο μάπας να λέει οτι οι λαθρομετανάστες ειναι διλόλογοι και πυρηνικοί επιστήμονες. Αντε να χαθείς χαμένο κορμί.Και μη με αντιγράφετε. Ο ένας και μοναδικός είμαι εγώ.

      ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ*

      Διαγραφή
  7. Θέλω να διευκρινίσω ότι όλες τις μαλακίες πογ έγραφε ο προηγούμενος ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ δεν ήμουν εγώ. Ήταν μαιμού ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ.Εγώ δεν βρίζω είμαι καλό παιδί και καλός Χριστιανός. Πάω στην εκκλησία και κοινωνάω κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα.

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ Ο ORIGINAL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ORIGINAL" δεν θα γίνεις ποτέ σου, είσαι ανόητος αν νομίζεις ό,τι έτσι μπορείς να αντιπαρατεθείς...και να "σταθείς" με κάποια σχετική αξιοπρέπεια σε δημόσιο διάλογο...!
      Αλλά δεν έχεις το θάρρος της γνώμης σου και για αυτό "υποδύεσαι" κάποιον άλλον...!

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
  8. 'Επαθε Παράκρουση ο ηλίθιος. Ρε μην "υπογράφεις" σαν κάτι που δεν είσαι και δεν έχεις και τα προσόντα για γίνεις ποτέ σου.
    Εσύ είσαι "νοικιασμένος" από τον G.Sorros, "μισθωμένος" να λες αυτά που λες, χωρίς να καταλαβαίνεις και τι λες, αν πάθεις και..."κρίση ταυτότητας" τότε δεν θα σε μαζεύουμε με καμία δύναμη.
    Σε πόσες ΜΚΟ είσαι μέλος είπαμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα και καλή Σαρακιστή. Λυπάμαι για τα υβριστικά σχόλια και το επίπεδο πογ έπεσε ο δημόσιος λόγος. Έλληνες όλοι μαζί θα νικήσουμε !!

    ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγώνας διαρκής για Πατρίδα και Ορθοδοξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα Κε Βραχιολίδη,
    χρόνια καλά και καλή Σαρακοστή!

    Καλά έκανες και "διέγραψες" τα σχόλια που "υπέγραφε" προβοκατόρικα ως "ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ" κάποιος "άλλος..."
    Φρονώ ό,τι τέτοιου είδους προβοκάτσιες είναι δύο φορές χειρότερες από τα υβριστικά και χυδαία σχόλια που καλώς και αυτά τα διαγράφεις.
    Αν κάποιος θέλει να "αντιπαρατεθεί" με επιχειρήματα και στοιχεία, είναι ελεύθερος να το κάνει οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί...αν δεν είναι ικανός όμως, ας μην το κάνει καθόλου.
    Η ανεπάρκεια του συγκεκριμένου "σχολιαστή" στην εκφορά λόγου και επιχειρημάτων είναι εμφανής!!!
    Για τον λόγο αυτόν, "επιχείρησε" να καταστρέψει και τον δημόσιο διάλογο...!
    Ευχαριστώ

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτός που αγαπάει τους μετανάστες, θα μου επιτρέψει εμένα, ως πατέρα, να αγαπώ το δικό μου παιδί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο παιδί ή θα με θεωρήσει ''ρατσιστή'', επειδή αγαπώ περισσότερο το δικό μου παιδί από τα άλλα παιδιά;;
    Θα ήθελα μια απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απάντηση γιοκ, καπούτ, πάπαλα... φίλε σχολιαστή 7:09μ.μ.
    Υποθέτω, ότι μετά και από τις "Τάπες" που εισέπραξε(με τον μπασκετικό όρο το εννοώ) από τον διαχειριστή του ιστολογίου και τους πατριώτες σχολιαστές, θα κάνει καιρό να συνέλθει.
    Ας παρακολουθήσει και κάποια σεμινάρια καλής συμπεριφοράς στο διαδίκτυο και τότε με το καλό τον αναμένουμε...αν συνετιστεί!!!

    Να σημειώσω ότι αντέγραψε και την δική μου "ανώνυμη υπογραφή", αλλά είχε τόση ιλαρότητα με τα πολλά αστεράκια που έβαζε, που κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι ευτυχώς που πήγε για ύπνο, αλλιώς μέχρι τα ξημερώματα θα είχε γεμίσει "αστεράκια" η οθόνη.
    ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ*
    {με ένα αστεράκι*}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απάντησή μου είναιπιο κάτω αγαπητέ ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ με ένα αστεράκι. Αν θες να απαντάω για σενα θα απαντάω συνέχεια και θα βάζω την υπογραφή σου. Επειδή όμως βαρέθηκα κατι καραγκιοζάκους χρήζοντες ψυχιατρική βοήθεια για αυτό απάντησα ανώνυμα.

      ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ***
      (ΜΕ 3 ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ)

      Διαγραφή
    2. Και το "μακρύτερο" αστεράκι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κατά το δοκούν.

      ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ***

      Διαγραφή
    3. Κύριε Βραχιολίδη
      Διαμαρτύρομαι εντόνως διότι ο ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ με τρία αστεράκια με αντιγράφει. Εγώ είμαι ο ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ με ένα αστεράκι. Να τον επαναφέρετε στην τάξη παρακαλώ και να σβήσετε τα σχόλια αφου του τραβήξετε το αυτί.

      ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ*
      (Με ένα αστεράκι)

      Διαγραφή
    4. Έφαγες τόσες τάπες που δεν ξέρεις τελικά πόσα αστεράκια έχεις
      Πήγαινε για ύπνο και θα ψάξεις ποιος εσαι αύριο αφού πλαρεις τα χάπια που θα σου επαναφέρουν στη γκλάβα σου τα αστεράκια.

      ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ***
      (Με τρία αστεράκια το ένα μακρύτερο)

      Διαγραφή
    5. Κύριε Βραχιολίδη

      Διαμαρτύρομαι εντόνως. Ο ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ με τρία αστεράκια παριστάνει εμένα τον ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ με ένα αστεράκι. Παρακαλώ να διαγράψετε αμέσως όποιον διθέτει τρία αστεράκια εκ των οποίων το ένα είναι μακρύτερο και να κρατήσετε μόνο εμένα που έχω μόνο ένα αστεράκι κι αυτό λειψο.

      ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ*
      (με ένα αστεράκι)

      Διαγραφή
    6. Καλά ο τύπος είναι για δέσιμο. Έχει μπερδέψει τα αστεράκια. Ευτυχώς που πάω για ύπνο τώρα επειδή οι κότες κοιμούνται νωρίς αλλιώς θα τον έβαζα στη θέση του τον σχιζοφρενή.

      ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ*

      Διαγραφή
    7. πούσαι μαϊμού "τετρακτύς", δεν είσαι καθόλου μα καθόλου παρατηρητικός. από την Κωλ#τρυπ#δ# σου κρέμεται μια καπότα.

      Διαγραφή
    8. Κύριε Βραχιολίδη
      Ο παραπάνω κύριος με υβρίζει καθ έξιν. Θεωρώ ότι είναι ελαφρώς ομοφυλόφιλος κοινώς λούγκρα ξεφωνημένη για αυτό ομιλεί για πρωκτούς και προφυλακτικά. Επειδή μόνο πρωκτούς έχει στο μυαλό του όλη την ώρα. Παρακαλώ συνδράμετε τον στην ανωμαλία του και βοηθήστε τον να αρπάξει κανέναν ψώλον μήπως συνέλθει.

      ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ*

      Διαγραφή
  14. Αυτός που συμπαρίσταται σε ανθρώπους δυστυχισμένους που ρισκάρουν τη ζωή τους γισ να σωθούν και να σώσουν τα παιδιά τους απλο τη φρίκη του πολέμου έχει και αυτός δύο παιδιά που τα λατρευει. Ποιά είναι η σύνδεση της αγάπης προς τα παιδιά μας με την έκφραση ανθρωπισμού που μας κάνει να ξεχωρίζουμε ως έθνις από τους Ούγγρους τους Γερμανους και τους Σλοβάκους που έστησαν οδοφραγματα στα συνορα. Οι γιγιάδες των νησιων που ταίζουν τα βρεφη των προσφυγων τρανό παραδειγμα προς μίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκουσα να λένε:
      ''Θέλουμε τους μετανάστες στη χώρα μας''.
      ''Θέλουμε τους μετανάστες στα σχολεία μας''.
      Δεν άκουσα όμως αυτό:
      ''Θέλουμε τους μετανάστες στα σπίτια μας''.
      Εσύ το άκουσες;;;

      Διαγραφή
    2. Όχι δεν το άκουσα. Είναι γνωστό ότι δεν θέλουν τους μετανάστες στα σπίτια τους, ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!Αποφέρει πολύ χρήμα πολλά τα εκατομμύρια στις τσέπες τους σαν και τον μαλακισμένο, που μαθαίνω ότι είναι και κάποιας ηλικίας και ακούγονται πολλά για αυτόν...
      Τέλος πάντων,όλοι οι αλληλέγγυοι σιχαίνονται τους λαθρομετανάστες, ΔΕΝ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕΡΕΙ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ

      Διαγραφή
    3. Υπάρχουν άραγε ΜΚΟ για τα Ελληνόπουλα , παιδιά Ελλήνων που τα βράδυα κοιμούνται νηστικά ; η όλο τον χειμώνα πάγωσαν από το κρύο χωρίς θέρμανση ; Αυτά άραγε ποιος θα τα λυπηθεί ; Μήπως ο Τσίπρας ;

      Διαγραφή
    4. Ο αγαπησιάρης που "συμπαρίσταται" στους αλλοεθνείς μουσουλμάνους μας "συγκίνησε"!
      "Ξεχνάει ο ευσυγκίνητος φίλος" ότι αυτοί οι "άνθρωποι;" που τους "συμπαρίσταται!" έχουν κάνει "επιστήμη" τις κλοπές και τις δολοφονίες, καθώς και τους βασανισμούς μέχρι θανάτου..."με επιστημονικό τρόπο" ανυπεράσπιστων γερόντων;;;
      Και όταν θέλουν να "διασκεδάσουν" στα hot spots, βιάζουν και κακοποιούν σεξουαλικά και κάποια παιδάκια!!!
      Τι να σου πω ρε... "φίλε", από όπου κι' αν το πιάσω η "φιλανθρωπία σου" βρωμάει και ζέχνει!!!

      Διαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες ΜΚΟ που τα αρπάζουν χοντρά με τις δήθεν υπηρεσίες που προσφέρουν σε παράνομους εισβολείς που έρχονται στην χώρα μας και τυχαίνει να είναι μουσουλμάνοι Πακιστανοί και Αφγανοί . Όλοι αυτοί πληρώνουν γερά τους εδώ συριζαίους και παίρνουν χαρτιά ως Σύριοι . Και το ερώτημα είναι ......... Γιατί τε βρωμιάρηδες της αριστεράς δεν υπάρχει ούτε μια ΜΚΟ για τις 500.000 Έλληνες πρόσψυγες και Ελληνόπουλα που έχουν διωχθεί / εξοριστεί σε ξένες χώρες από την αλητο συμμορία ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ; Γιατί ρε ΠΑΛΙΑΝΘΩΠΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΤΗΝΗ δεν υπάρχει μία ΜΚΟ για εκατ. Έλληνες φτωχούς και άστεγους που χωρίς ελπίδα περιμένουν την ώρα που θα πεθάνουν σε ένα ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ; Γιατί ρε ΚΤΗΝΗ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ συριζαίοι δεν υπάρχει ΜΙΑ ΡΕ ...... ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΚΟ για τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που έχουν πεθάνει στα βρωμερά Νοσοκομεία σας ΑΧΟΥΡΙΑ ΣΤΑΥΛΟΥΣ (μέσα και έξω) γιατί δεν έχουν χρήματα για την υγεία τους ; ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ . ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΡΕ ΣΥΡΖΑΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μια χαρά τα είπες συνοδοιπόρε ΕΛΛΗΝΑ, 10:38μ.μ.!
    Μίλησες Ελληνικά και με την γλώσσα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!
    Υπάρχουμε ως ΕΘΝΟΣ και ως Έλληνες και αν ξεσηκωθούμε, ουε και αλίμονό σας, πουλημένα τομάρια!
    Μ,Φ,π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει και να λέει ότι θέλει , είναι δικαίωμα του . Κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι τα απάνθρωπα καθάρματα του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κλέψει δεκάδες εκατ. Ευρώ από παράνομες μπίζνες με τις ΜΚΟ . Όποιος νομίζει ότι οι κλέφτες αντιρατσιστές νιάζονται για τους λαθρομετανάστες ζει σε άλλη χώρα . ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βρίζετε τον Τσίπρα που ΕΣΕΙΣ ψηφίσατε. Βρίζετε τις τράπεζες που σας παίρνουν τα σπίτια που ΕΣΕΙΣ πήρατε θαλασσοδάνεια. ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σε καμμιά περίπτωση δεν θα ψήφιζα ένα κόμμα που ήταν δομημένο με συνιστώσες τύπου, "αλλού πατώ και αλλού βρίσκομαι"!
    Καταλαβαίνεις τι εννοώ...!
    Και είμαι βέβαιος ό,τι και οι σχολιαστές σε αυτή την ανάρτηση, επειδή λίγο έως πολύ "γνωριζόμαστε" μεταξύ μας οι περισσότεροι, δεν ψήφισε τους απατεώνες του ΣΦΥΡΙΖΑ!!!
    Για σένα σχολιαστή 1:38μμ, δεν ξέρω και στο κάτω-κάτω να σου πω ό,τι δεν με ενδιαφέρει τι ψηφίζεις...
    Αυτό που "ενοχλεί" την αισθητική μου είναι ό,τι αποκαλείς συλλήβδην ``ΖΩΑ...΄΄ τους συμπολίτες σου!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή