Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: «Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ. ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ..»!

Πολλές αντιδράσεις φαίνεται ότι υπάρχουν από τον κόσμο και από τα...

εκτός ΝΔ κόμματα για το γεγονός ότι τα εγκαίνια του Α’ βρεφονηπιακού σταθμού Παπάγου τα έκανε ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τον Κωστή Χατζηδάκη. Λένε λοιπόν ότι η εκδήλωση αντί να είναι για όλο τον κόσμο ήταν καθαρά κομματική-Ν.Δημοκρατική. 
Οργή επικρατεί και στα εκτός ΝΔ κόμματα  τα οποία –ως φαίνεται- δεν προσκλήθηκαν. Μάλιστα, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, η Χρυσή Αυγή η οποία διαθέτει 3 βουλευτές που εκλέγονται στην περιοχή του Παπάγου (Παναγιώταρος, Παππάς, Επιτήδειος-ο τελευταίος είναι ευρωβουλευτής), χωρίς να έχει εκφραστεί επίσημα, διαρρέει ότι: «Ο Δήμαρχος Αποστολόπουλος μετέτρεψε μια εκδήλωση που είναι για όλο τον κόσμο σε μία καθαρά κλειστή κομματική εκδήλωση της ΝΔ. Να είναι βέβαιος ότι δεν πρόκειται να ξαναεκλεγεί Δήμαρχος και θα χάσει την εκλογή του από τη Χρυσή Αυγή. Εμείς τον στηρίξαμε στις προηγούμενες εκλογές, το να μας αγνοεί όμως και να μην προσκαλεί βουλευτές της Χ.Α. που μένουν και εκλέγονται στου Παπάγου, για τα εγκαίνια παιδικού σταθμού που γίνονται στου Παπάγου, αυτό αποτελεί πρόκληση».
Αντίδραση υπήρξε και από την πλευρά του επικεφαλής των 8Προτάσεων Χάρη Κουγιουμτζόπουλου, ο οποίος στηλιτεύει με ειρωνικό τρόπο τον Δήμαρχο Αποστολόπουλο για την παρουσία Μητσοτάκη στα εγκαίνια, ο οποίος μάλιστα έκοψε και την κορδέλα. Ιδού τις αναφέρει ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος:
"Η ακομμάτιστη αυτοδιοίκηση μίλησε γατάκια. Αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν ότι υπάρχουν και παρθενογενέσεις και ότι δεν υπάρχουν τοποτηρητές και εκφραστές συγκεκριμένων πολιτικών επιλογών. Αφιερωμένο σ΄αυτούς που νομίζουν ότι δεν υπάρχουν χρωστούμενα και τοπικοί μηχανισμοί που στηρίζουν όσους δημιούργησαν τα χρέη και τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους και τους μισθούς πείνας. Αφιερωμένο ειδικά στους εργαζόμενους του Παιδικών Σταθμών που με την τρικυμία εν κρανίω που έχουν, στηρίζουν τους τοπικούς τοποτηρητές των απολύσεων και τις μείωσης των μισθών και στη συνέχεια κατεβαίνουν στο Σύνταγμα να διαμαρτυρηθούν για τις πολιτικές αυτές. 
Αφιερωμένο ειδικά σε όσους άκουσαν τους συνδικαλιστές τους και νομίζανε ότι με τις επιλογές της τοπικής ευελιξίας θα την γλιτώσουν. Γατάκια!".

32 σχόλια:

  1. Ο απλός πολίτης όταν θα έρθει η ώρα εκείνη θα κρίνει από τα έργα του καθενός και θα ψηφίσει χωρίς να ρωτήσει κανένα κομματόσκυλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ;ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς είναι τοοοοοοοοοοοοόσο ζωωωωωωώα οι πολίτες,που πάλι θα ψηφίζουν με κομματικό συναισθηματισμό γιατί τα ρουσφέτια και οι διορισμοί καλά κρατούν..........
      Δεν αλλάζει η κατάσταση εκτός αν πεθάνουν όλοι οι γέροι και οι γριές και οι μισοί μεσήλικες αλλά ταυτόχρονα τα παιδιά μας να είναι πιο ξύπνια και υποψιασμένα από όλους αυτούς.

      Διαγραφή
  2. ΓΕΛΟΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κύριος Μιχαλόπουλος τα λέει όλα όπως είναι !!!
    Λατρεύω τους άντρες που δεν μασάνε τα λόγια τους.


    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=398300700530766&id=100010525170926&substory_index=114

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι περισσότερο και τι λιγότερο από την αλήθεια που γράφει σε ποστ του στο facebook ο κύριος Αντώνης Μιχαλόπουλος;Επιχειρήσεις είναι,όχι κόμματα.Ρεζίλι να έρχεται για λίγα ψηφαλάκια ο οποιοσδήποτε πρόεδρος κόμματος στα εγκαίνια ενός βρεφονηπιακού σταθμού και να πανηγυρίζουν χαμογελαστοί όλοι μέσα σε αυτή τη κρίση που περνάμε,λες και ζουν σε άλλο πλανήτη,τραγικό είναι.Στοιχειώνει το πρώην σχολείο στην οδό Κλειούς και αυτοί έφερεραν τον διευθύνοντα σύμβουλο για λαϊκισμό όταν οι ίδιοι τον κατηγορούν τον λαϊκισμό στους άλλους.Είναι πραγματικά για γέλια.

    "ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ Ο ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ.ΦΟΒΕΡΟ ;
    ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΟΝ Ο CEO THΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ .....ΑΡΩΓΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο διευθυντής της υποδιεύθυνσης στηρίχθηκε και από τη Χρυσή Αυγή,αν και προεκλογικά το είχε διαψεύσει,και από τον ΣΥΡΙΖΑ,από την αριστερά μάλιστα στηρίζεται ακόμη.Πρόκειται δηλαδή για πολυεθνική;

      Διαγραφή
    2. Ο συντοπίτης μας κύριος Μιχαλόπουλος,έχει πιάσει το όλο νόημα και θέμα αλλά δυστυχώς ανάμεσα σε κομματόσκυλα και ζώα ελάχιστοι καταλαβαίνουν τι αναφέρει κάθε φορά.Βεβαίως,είναι πολύ διχτυωμένος σε άλλα...μονοπάτια που του επιτρέπουν να τα βλέπει αντικειμενικά αλλά τελικά δεν έχει δίκαιο όταν γράφει ότι δεν πρόκειται για κόμματα αλλά για επιχειρήσεις;Βεβαίως και είναι πολυεθνική....η μία επιχείρηση με την άλλη είναι σε αγαθή συνεργασία γιατί αν κάτι συμβεί στην μία επιχείρηση,τότε έχει αντίκτυπο και στην άλλη.Ας ξυπνήσει ο λαός.Όλοι ίδιοι είναι.Αν δουν ότι θα χάσουν από τη μάσα.....τότε μαζί ξανά στην πιάτσα της ανατροφοδότησης της κομματικής κουλτούρας...όπως έχει γράψει κατά καιρούς σε άρθρα του.

      Διαγραφή
    3. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΝΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΚΟΥΛΗΣ.

      Διαγραφή
  5. Επόμενη δράση και εγκαίνια του Κούλη στου Παπάγου,θα είναι το μπλέ καθαριστήριο αντιλαϊκης προπαγάνδας.
    Μένει να εγκαινιάσει και το νέο εμπορικό κέντρο του Χολαργού που στις μέρες του,κατέστην "φάντασμα" όπως το βράδυ ομοιάζει το σπίτι τους στον λόφο,στις Βλήτες Σούδας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Λιάκουρας ξεπέρασε κάθε όριο θρασύτητας. Έκανε το δήμο σπίτι του για να εξυπηρετήσει τα μικροκομματικά συμφέροντα της παλαιωμένης παράταξής του που κληρονόμησε από τον Ξύδη. Φωτογραφίες δίπλα στον Κούλη σαν γύφτικο σκεπάρνι. Μεγάλο και ολέθριο λάθος που έφτυσε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που τον έκαναν δήμαρχο. Θα το πληρώσει το 19 πολύ ακριβά. Ούτε τέταρτος δεν υα βγει στη σειρά. Η απόλυτη ξεφτίλα. Μετά τις μίζες τις ρεμούλες τα ανύπαρκτα έργα τις απίστευτες και αλόφιστες σπατάλες ήρθε και η κομματική σφραγίδα νε το γλύψιμο στον Κούλη για να συμπληρωθεί η εικόνα του πιο άχρηστου δημάρχου που πέρασε ποτέ. Όλος ο κόσμος τον έχει σιχαθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει φτύσει όλους τους δημότες.Στη Χρυσή Αυγή θα κολλούσε;Τα προσωπικά του συμφέροντα εξυπηρετεί μέσω της παράταξής του και του κόμματος που οι δημοσκοπήσεις φέρνουν πρώτο.

      Διαγραφή
  7. Ολοι οι αιρετοί είχαν και έχουν κομματικό προσανατολισμό.Τέτοιο καπέλωμα όμως του δήμου από κόμμα είναι πρωτοφανές.Ο Λιάκος προσπαθεί να πείσει τον κεντροδεξιό Παπάγο οτι στηρίζεται από τη ΝΔ και ιδιαίτερα από τον πρόεδρό της τον οποίο δεν είχε υποστηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές.Προεκλογικά άφηνε να εννοηθεί οτι είναι ανοιχτός σε όλους, έχει ανοιχτό πνεύμα,και με το ΠΑΣΟΚ συννενοήθηκε και από την αριστερά στηρίχθηκε και με τη Χρυσή Αυγή τα είχε βρει παρασκηνιακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να βγει δήμαρχος ήθελε και το κατάφερε.Θα συμμαχούσε και με το διάβολο.Μαγκιά του.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ.Όσο υπάρχουν ζώα πολίτες-ψηφοφόροι τόσο αυτοί όλοι κάνουν άριστα να το εκμεταλλεύονται.

      Διαγραφή
    3. Εσύ Ρε Ζώο τι κάνεις σε μια κατεστραμένη χώρα που αληταράδες συριζαίοι λεηλατούν τα πάντα και κανείς από εσάς δεν λέει λέξη ;

      Διαγραφή
  8. Πάλι αυτός θα ξαναβγεί δήμαρχος. Εδώ έβγαινε 20 χρόνια ο Ξύδης. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Δεν βάζουμε μυαλό. Ένας λαός με Τσίπρα πρωθυπουργό δεν διαφέρει από ένα κοπάδι γίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να πάνε να Γ.......... οι κομμουνιστές και όλοι οι αριστεροί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ . ΤΟ 1922 ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ (ΔΥΟ ΤΑΓΜΑΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ - ΑΒΑΝΤΙ ΚΑΙ ΛΙΜΠΕΡΑΣΙΟΝ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΚΑΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ . ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ . ΤΟ 1940 - 1949 ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ . Ο ΠΡΩΗΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜ. ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ (ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ) ΓΡΑΦΕΙ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ . ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ . ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ (ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΤΑΡCIA) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ . ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ . ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ ΧΙΤΛΕΡ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στα εγκαίνια ήταν και ο Κώστας Τίγκας ο οποίος έβγαλε και πολλές φωτογραφίες δίπλα στον Μητσοτάκη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και οι συριζαίοι ρουφιάνοι του ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΟΙΜΠΛΕΡ είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΑΣΑΣ.....ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΠΛΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΙΣΜΑ.
    ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΕ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΙΓΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
    ΑΠΛΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ.
    ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλοι τα ίδια σκατά είναι όλοι για την τσέπη τη ρεμούλα τη μίζα. Πόσες αλόγιστες σπατάλες πεταμένα λεφτά . Από άχρηστα όργανα γυμναστικής μέχρι κάδους που ανεβοκατεβαίνουν. Άκουσον άκουσον. Ο κόσμος πεινάει και οι κάδοι ασανσερ μας λείπανε. Μαύρο στον πιο άχρηστο δήμαρχο όλων των εποχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όλοι υπηρετούν το ίδιο "Αφεντικό". Δεν το γνωρίζουν διότι οι ίδιοι δίνουν αναφορά σε υποτακτικούς των υποτακτικών του "Αφεντικού..."! Πυραμίδα είναι, οι ντόπιοι πολιτικάντηδες είναι στα "υπόγεια" της πυραμίδας και απλά, υπακούν...``στις εντολές και στις υποδείξεις΄΄!!!
    Όποιος τολμήσει να "υπηρετήσει τον λαό" που τον εξέλεξε και αγνοήσει τις ``κατευθυντήριες γραμμές΄΄ και δεν "συμμορφώνεται" τον τρώει το..."μαύρο σκοτάδι"!!!
    Τόσο "απλοϊκό, αλλά...και τόσο μεγαλοφυές" ταυτόχρονα. Και όλοι μας "χανόμαστε και ξανά χανόμαστε στην...μετάφραση"!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον θα συμφωνήσω δυστυχώς μαζί σας. Δεν είναι τυχαίο πως τόσοι "χαρισματικοί" ηγέτες , τόσοι "σωτήρες" τους οποίους ψήφισε ο ελληνικός λαός και τους εμπιστεύτηκε την ζωή και το μέλλον του οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή.

      Διαγραφή
  17. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΤΙ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΓΟΥΝ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΙΡΟΥΝ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ "ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μάλλον ο Κούλης ήρθε για να δει το σχολείο που θα πάει από Σεπτέμβριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη. Φωτογραφίες χειραψίες αυτοπροβολή και καλάμι τουρμπο ιντζέξιον. Έργα τι εργα ; χαχαχαχα τι είναι αυτό ρε παιδιά. Έργα Ξύδη εγκαινιάζουμε προς το παρόν. Δικά μας έργα την άλλη πενταετία. Ε ρε μαύρο που θα πέσει ρεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο σύντροφος Καπιταλιστής και Τραπεζίτης χοντρομπαλάς του ξενόφερτου ΚΚΕ θέλει ένα γουρουνόπουλο την ημέρα για να χορτάσει . Κανείς από εσάς , εκτός από ελάχιστους , δεν σχολιάζει τις προδοσίες και το ξεπούλημα της Ελλάδος για 99 χρόνια από τον ΑΔΟΛΦΟ ΦΟΝ MR ALEXIS MADE IN UDA (ΡΟΥΦΙΑΝΟ του ROSCHIHIID) ΑΛΗ ΠΑΣΑ TSE GEVARA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι κομμουνιστές είναι απάτριδες και ριψάσπιδες . Ελάχιστοι εξ αυτών νιώθουν αγάπη προς την Πατρίδα .

      Διαγραφή