Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

"ΒΟΜΒΑ" ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ!!! ΖΗΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ!!! "ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ..."!

ΑΙΤΗΣΗ

ΧΟΛΑΡΓΟΣ 1/3/2017
  
ΘΕΜΑ: ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Πρός τον Δήμαρχο Παπάγου Χολαργού
κ. Ηλία Αποσοτολόπουλο

Κύριε δήμαρχε

Επειδή πολλές φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο έχει επαναληφθεί η συζήτηση για την αξιοπιστία και τη  διαφάνεια του Κοινωνικού ...

Παντοπωλείου του Δήμου μας και έχουμε αναφέρει σωρεία καταγγελιών για ευνοϊκές ή δυσμενείς στοχευμένες μεταχειρίσεις δικαιούχων.
Επειδή μέχρι σήμερα σε όλες τις συζητήσεις εσείς διαψεύδετε κάθε τέτοια περίπτωση χωρίς όμως καμία φορά να έχετε φέρει στο δημοτικό συμβούλιο κάποια συγκεκριμένα στοιχεία.
Επειδή στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο με διαβεβαιώσατε προφορικώς ότι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τηρείται και αποθήκη και πρωτόκολλα παραλαβής.
Επειδή η αλήθεια αποδεικνύεται πολύ εύκολα, θα ήθελα  να μου χορηγήσετε τα εξής έγγραφα και στοιχεία.

1)    Πλήρη πίνακα με τα αγαθά και τις ποσότητες και με τον αύξοντα αριθμό κάθε προϊόντος  που υπήρχε στην αποθήκη του Κοινωνικού Παντοπωλείου την 26η Φεβρουαρίου 2016.

2)    Πλήρη πίνακα με αγαθά και ποσότητες και με τον αύξοντα αριθμό κάθε προϊόντος  που υπήρχε στην αποθήκη του Κοινωνικού Παντοπωλείου την 1η Μαρτίου 2016

3)    Το υπογεγραμμένο από τους δικαιούχους έγγραφο παραλαβής με τα αγαθά που παρέλαβαν οι δικαιούχοι στο Μητρώο της Κοινωνικής υπηρεσίας με αύξοντα αριθμό κατά σειρά 56, 100 και 105 την εβδομάδα από την 1η έως 7 Μαρτίου 2016 (παρακαλώ να σβηστεί το όνομα και κάθε άλλο προσωπικό στοιχείο από το έγγραφο).

4)    Οι αποφάσεις της αρμόδιας επιτροπής ένταξης στο Μητρώο των δικαιούχων με αύξοντα αριθμό κατά σειρά 56, 100 και 105. (παρακαλώ να σβηστεί το όνομα και κάθε άλλο προσωπικό στοιχείο από το έγγραφο).

5)    Πλήρη πίνακα με τα αγαθά και τις ποσότητες και με τον αύξοντα αριθμό κάθε προϊόντος  που υπήρχε στην αποθήκη του Κοινωνικού Παντοπωλείου την 10η Ιουνίου 2016

6)    Πλήρη πίνακα με αγαθά και ποσότητες και με τον αύξοντα αριθμό κάθε προϊόντος  που υπήρχε στην αποθήκη του Κοινωνικού Παντοπωλείου την 13η Ιουνίου 2016

7)    Τα αγαθά που παρέλαβαν οι δικαιούχοι με αύξοντα αριθμό κατά σειρά 56, 100 και 105 στο Μητρώο της Κοινωνικής υπηρεσίας και το έγγραφο στο οποίο υπέγραψαν την εβδομάδα από την 13η μέχρι 20η Ιουνίου 2016 (παρακαλώ να σβηστεί το όνομα και κάθε άλλο προσωπικό στοιχείο από το έγγραφο).

8)    Επίσης το Κοινωνικό Παντοπωλείο παρέλαβε από το ΤΕΒΑ μια ποσότητα κοτόπουλα. Παρακαλώ να μου χορηγήσετε πίνακα με αριθμό μητρώων που παρέλαβαν τα κοτόπουλα.

Αυτά τα στοιχεία αποτελούν σαφή απόδειξη ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί με διαφάνεια και αξιοπιστία και δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι υπάρχουν αδιαφανείς διαδικασίες και εκτροπές αγαθών.
Οταν μας προσκομίσετε αυτά τα στοιχεία τότε κι εμείς από την μεριά μας θα τα δημοσιοποιήσουμε έτσι ώστε και να έχουμε εξαντλήσει τον ελεγκτικό μας ρόλο και να σταματήσει η οποιαδήποτε φημολογία.

Σας ευχαριστώ


Σημ προς την Υπηρεσία: Παρακαλώ να μου στείλετε τον αρ. Πρωτοκόλλου της αίτησης μου.



ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
Mob: 6973.401648
xk@30meres.gr

14 σχόλια:

  1. Άρες Μάρες Κουκουνάρες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιάσε το αυγό και κούρευτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο δήμος θα έπρεπε,πριν ζητηθούν,να δημοσιοποιεί όλα τα στοιχεία ώστε να μπορεί ο κάθε δημότης να έχει πλήρη εικόνα της λειτουργίας όχι μόνον του παντοπωλείου αλλά όλων των δομών και λειτουργιών κοινωνικής αλληλεγγύης.Τα προσωπικά δεδομένα βεβαίως δεν δημοσιοποιούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η φημολογία για αδικαιολόγητες δαπάνες-σπατάλες και φαβοριτισμό καλά κρατεί στην πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αποθήκη με τα παραστατικά της υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι στο χέρι του δημάρχου να βγεί και να αποδείξει με στοιχεία ότι οι κατηγορίες είναι αβάσιμες. Αν δεν το κάνει θα προκαλέσει πολλές υποψίες και όπως λέει καξ προηγούμενος σχολιαστής πολλά ακούγονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι αληταράδες του συριζα θα εξοντώσουν με τα ληστρικά χαράτσια όλους τους ηλικιωμένους . Τα Νοσοκομεία είναι ΣΦΑΓΕΙΑ ΦΤΩΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιός από εσάς έχει το ανάστημα να ασχοληθεί με τις κατασχέσεις σπιτιών ; Χιλιάδες Έλληνες ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ χάνουν τα σπίτια τους και άλλα περουσιακά στοιχεία και κανείς από εσάς δεν νιώθει την ανάγκη να ξεσηκωθεί . Ούτε οι Γερμανοί κατακτητές δεν άρπαξαν σε τόσο μεγάλη έκταση σπίτια Ελλήνων . Αυτή η κυβέρνηση της αριστεράς εγκληματεί κάθε μέρα εναντίον του Ελληνισμού . Είναι κυβέρνηση Παλιανθρώπων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θέλουν και άλλα πιο σκληρά μέτρα δεν θα σταματήσουν εδώ . Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η καταστροφή της Ελλάδος . Ντροπή σε όσους στηρίζουν ακόμη αυτούς τους υπανθρώπους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ . ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ . ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ . ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ . ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι συριζαίοι δεν θα σταματήσουν μέχρι να μας εξοντώσουν όλους . Δεν υπάρχει έλεος για κανέναν . Πρέπει να φυλακισθούν για Εσχάτη Προδοσία . Πούλησαν την χώρα για 99 χρόνια στους τοκογλύφους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Τσίπρας είχε υποσχεθεί στον Ελληνικό Λαό ότι θα σκίσει τα Μνημόνια και μας ξέσκισε στους φόρους . Βλέπω αριστερό και θολώνει το μάτι μου .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ίσως κάνει προπόνηση στο "σκίσιμο" των Ελλήνων, για να αποκτήσει δεξιότητες και να σκίσει τα μνημόνια καλύτερα...
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα που καθημερινά ματώνουν την Ελληνική Οικογένεια . Μην αφήσετε τον κάθε Μπακαλόγατο Μαυρογιαλούρο να σας λέει ασυναρτησίες της θλιβερής αριστεράς .

      Διαγραφή