Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ! ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ-ΝΕΟΡΑΓΙΑ!!!!

Δείτε γιουσουφάκι-νεοραγιά πρωθυπουργό! Δεν είναι μόνον γερμανοτσολιάς, είναι και τουρκοραγιάς! Παρά το ότι η Τουρκία με επίσημα χείλη δηλώνει ότι το Αγαθονήσι είναι τουρκικό νησί, ο...

πρωθυπουργός της ξεφτίλας ετοιμάζεται να συναντηθεί με τον σουλτάνο! Η συνάντηση δεν θα γίνει μόνον αν υπάρξει θερμό επεισόδιο! 
Η είδηση αποκαλύπτεται από την Realnews υπό τον τίτλο  “Ραντεβού στο Πεκίνο”.
Το crashonline.gr γράφει για το θέμα:
Το διπλωματικό παρασκήνιο που υπάρχει το τελευταίο διάστημα  με στόχο να υπάρξει  τετ α τετ Τσίπρα – Ερντογάν  αποκαλύπτεται.
Την αποκάλυψη κάνει στο πρωτοσέλιδό της  η εφημερίδα Realnews υπό τον τίτλο  “Ραντεβού στο Πεκίνο”.  Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι “ “ψήνεται” συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν” στο Πεκίνο  και δημοσιεύει αποκλειστικές πληροφορίες και ρεπορτάζ ότι “το τετ α τετ των δύο ανδρών προγραμματίζεται για τις 14 – 15 Μαΐου, στο περιθώριο οικονομικού φόρουμ στην Κίνα”.
Η εφημερίδα  σημειώνει επικαλούμενη υψηλόβαθμη διπλωματική πηγή: «Μοναδική περίπτωση να μη γίνει η συνάντηση είναι εάν εν τω μεταξύ κλιμακωθεί η ένταση στο Αιγαίο».
Ακόμη αναφέρει: “Τηλεφωνική επικοινωνία του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο ομόλογό του, μετά από πολύ καιρό, την περασμένη εβδομάδα”.
Γεγονός είναι ότι το θερμόμετρο της έντασης έχει ανέβει επικίνδυνα το τελευταίο διάστημα με την Άγκυρα να επιδεικνύει προκλητικότητα στο Αιγαίο και να προχωρά σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για μέλη της κυβέρνησης.

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΤΑΓΙΠ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΟΞΟΚΥΤΑΕΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή