Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙΝΕ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ (;;)! "ΘΑΒΟΥΝ" ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Ή ΚΟΤΣΑΡΟΥΝ ΤΟ "ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΙΤΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΕΥΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! ΕΓΙΝΕ "ΚΑΡΒΟΥΝΟ" ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ...

Ο Αντώνιος Γκούσιος στο fbook και το irafina.gr δημοσιεύουν φωτογραφίες από το εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής στη Νέα Μάκρη το οποίο προ ημερών έγινε...κάρβουνο από...άγνωστη αιτία! Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το "άγνωστη αιτία" ή "πυρκαγιά από αναμμένο κερί" είναι η εύκολη όσο και ψεύτικη δικαιολογία για να καλυφτεί η...

πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που λέει ότι οι φωτιές αυτές μόνον τυχαίες δεν είναι: μπαίνουν από λαθρομετανάστες-ισλαμιστές οι οποίοι προτιμούν μικρά εκκλησάκια ή παρεκκλήσια για να βγάλουν το μίσος τους κατά των χριστιανών, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί! 
ενώ να αναφέρουμε και τα ξωκλήσια που έκαναν κάρβουνο λαθρομετανάστες στη Μυτιλήνη, πέρσι. 
Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και το γεγονός ότι το ISIS πλέον επιτίθεται κατά κόρον το τελευταίο διάστημα σε χριστιανικές εκκλησίες. Πέραν από τον χριστιανικό ναό των κοπτών στην Αίγυπτο με τους δεκάδες νεκρούς σημαιώστε την ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά. 
agia_kyriaki_kammenoagia_kyriaki_kammeno2
Προφανώς, κάποιοι δεν θέλουν να διαρρεύσει μία τέτοια είδηση, ότι δηλαδή ισλαμιστές καίνε χριστιανικές εκκλησίες εντός της Ελλάδος, διότι θα υπάρξουν παρενέργειες, αντιδράσεις και θα αυξηθεί ο φόβος μεταξύ των κατοίκων και ενδεχομένως να υπάρξουν φαινόμενα έντονης ξενοφοβίας! 

14 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει περίπτωση το παραθαλάσσιο εκκλησάκι της Αγ.Κυριακής να έχει καεί από αναμμένα κεριά.
    Τα κεράκια των επισκεπτών τοποθετούνται σε μια κατασκευή από λαμαρίνα που είναι γεμάτη νερό έως την μέση και όταν το κεράκι καεί για λίγα λεπτά της ώρας, φτάνει στο ύψος του νερού και σβήνει!
    Εκτός από αυτό, υπάρχει μία κυρία, νεωκόρος υποθέτω, που κατά την διάρκεια που είναι ανοικτό το εκκλησάκι για τους προσκυνητές, είναι αδιαλείπτως στον προαύλιο χώρο και επιβλέπει.
    Είμαι βέβαιος γι'αυτό, γιατί επισκέπτομαι συχνά τον συγκεκριμένο Ναΐσκο και γνωρίζω ό,τι εκλείπει ο κίνδυνος να προκληθεί πυρκαγιά από ατύχημα, ή αβλεψία!!!
    Άλλου είδους..."ατύχημα" συνέβη. Το ίδιο "ατύχημα" που έχει συμβεί και σε πολλές άλλες εκκλησίες ανα την επικράτεια, από τους λαθροπιθήκους μουσουλμάνους-μεμέτηδες, που είναι και το..."δυστύχημα που συνέβη" στην Πατρίδα μας!!!
    Με την ανοχή μας βεβαίως έως τώρα...αλλά, για πόσο ακόμη;;;

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ,Ανδρόνικε,οτι το εκκλησάκι που και εγώ το επισκέπτομαι τα καλοκαίρια,δεν είχε κίνδυνο πυρκαγιάς από κερί.Δυστυχώς το σύνολο του κατεστημένου έχει αγκαλιάσει τους "πρόσφυγες" εις βάρος όλων ημών.Καλά να πάθουμε αφού τους ψηφίζουμε.

      Διαγραφή
    2. Καὶ ποιούς νὰ ψηφίσουμε; Σύσσωμο τὸ πολιτικὸ κατεστημένο προστατεύει τοὺς λαθρεποίκους. Ζοῦμε σὲ μιὰ ἐποχή ποὺ ἡ ἐθνικὴ προδοσία ἔχει φτάσῃ στὰ ἐπίπεδα τῆς ἀντεθνικῆς ὑστερίας!
      Σπῦρος Νικολοβιέννης

      Διαγραφή
    3. Κανένα να μην ψηφίζουμε. Με υπυρεσιακή κυβέρνηση μερικά χρόνια, θα βλέπουν το χρήμα τα κόμματα αλλά δε θα μπορούν να το αγγίζουν. Μέχρι να γίνουν άνθρωποι. Στείλτε τους στην ανεργία.

      Διαγραφή
  2. Συμφωνω!! Εχω πει πολλες φορες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΨΑΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΑ Η ΑΛΛΟΙ ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ πρεπει να εισαι απο αυτους που τα περνουν απο τον Σορος η σοθ κανουν κατι αλλο οι λαθρεοι και τους υποστηριζεις

      Διαγραφή
    2. ΣΥΡΙΖΑ κι εσύ ε; Α ρε καθάρματα.... Θα έρθει η ώρα και για εσάς!

      Διαγραφή
    3. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΧΕΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ

      Διαγραφή
  4. Ειστε ολοι μπουφοι το εκλησσακι καηκε απο κερι ρε καθυστερημενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. لا ير يد الله.
    هذا غير عادل.
    Δεν το θέλει ο Θεός.
    Αυτό είναι άδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή