OPTOCENTER

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ: ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ! ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑΣ Β!!! Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙΑΔΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!

Ποιος σας είπε ότι δεν υπάρχει σύγχρονος καιάδας; Υπάρχει και μάλιστα υπογράφεται από τα μνημονιακά κόμματα: ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι τα κόμματα που προσκυνούν τους τοκογλύφους και οι οποίοι απαιτούν την εξόντωση των μικρών παιδιών και δη των βρεφών! Ό,τι γινόταν επί....

Σπάρτης και σε ακόμη χειρότερη μορφή. Διότι ενώ στη Σπάρτη πετούσαν στον καιάδα τα καχεκτικά και άρρωστα παιδιά, εδώ στη μνημονιακή-κατεχόμενη Ελλάδα πετούν στον καιάδα τα υγιή παιδιά! Τα οποία ενώ έτυχε να προσβληθούν από την μηνιγγίτιδα τύπου Β΄το κράτος δεν χορηγεί το εμβόλιο αξίας 300 €! Έτσι, αν η οικογένεια έχει το ποσό (πού να το βρει με την εξοντωτική κρίση) να το πληρώσει, σώζει το παιδί της, διαφορετικά χάνει τη ζωή του! Επειδή έτσι το αποφάσισαν τα πολιτικά σκύβαλα εκτελώντας εντολές των τοκογλύφων! 
Δείτε το πιο κάτω μήνυμα μιας μάνας και πιο κάτω την είδηση από το in.gr:
Άμεση απάντηση στο αίτημά της για ένταξη του εμβολίου κατά της Μηνιγγίτιδας Β στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών ζητά η Ένωση Ελευθεροεπαγγεματιών Παιδιάτρων Αττικής με επιστολή που έστειλε προς τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό. Οι παιδίατροι ζητούν την αποζημίωση του εμβολίου από τα ασφαλιστικά ταμεία για τα βρέφη κάτω των 12 μηνών.

Η Ένωση Ελευθεροεπαγγεματιών Παιδιάτρων Αττικής επαναδιατυπώνει το αίτημα που είχε θέσει προς το υπουργείο Υγείας τον Οκτώβριο του 2016, με αφορμή το περιστατικό μηνιγγίτιδας Β σε βρέφος 10 μηνών το οποίο είχε αίσιο τέλος χάρη στην άμεση αντίδραση της μητέρας σε συνδυασμό με την έγκαιρη διάγνωση των συμπτωμάτων από την παιδίατρο.

Οι παιδίατροι ζητούν από τον κ. Ξανθό να ενταχθεί το εμβόλιο για τη Μηνιγγίτιδα Β στο Εθνκό Πρόγραμμα Εμβολιασμών τουλάχιστον για τα βρέφη της ηλικιακής ομάδας κάτω του ενός έτους ή όλα τα βρέφη και παιδιά έως την ηλικία των τεσσάρων ετών, με στόχο όπως υποστηρίζουν «την κατάργηση της υπάρχουσας κοινωνικής αδικίας που άπτεται σε δύο μέτρα και δύο σταθμά όσον αφορά το δικαίωμα όλων των παιδιών στην προστασία της υγείας τους».

Να σημειωθεί ότι, η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών θεωρεί μεν ότι το εμβόλιο, που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά εδώ και τέσσερα χρόνια, είναι μεν ασφαλές και αποτελεσματικό έναντι της μηνιγγίτιδας, ωστόσο χαρακτηρίζει τα κρούσματα της νόσου στην χώρα μας σποραδικά και ως εκ τούτου δεν θεωρεί απαραίτητη την κάλυψη του από τα ασφαλιστικά ταμεία.

Ωστόσο, λόγω της κακής οικονομικής συγκυρίας για την Ελλάδα και της τιμής του εμβολίου, που ανέρχεται στα 104 ευρώ ανά δόση, το κόστος εμβολιασμού για πολλές οικογένειες κρίνεται απαγορευτικό.

Η Ένωση Ελευθεροεπαγγεματιών Παιδιάτρων Αττικής υποστηρίζει ότι θα πρέπει να αποφασιστεί η αποζημίωση του εμβολίου τουλάχιστον για την ηλικιακή ομάδα με το υψηλότερο ρίσκο, δηλαδή τα βρέφη κάτω του ενός έτους, όπως έχει γίνει ήδη στην Ιταλία, την Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ενώ τέλος υπενθυμίζει ότι, η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών έχει κάνει ήδη θετική εισήγηση για την ένταξη στο πρόγραμμα εμβολίων, όπως το το HPV-9 και το τετραδύναμο αντιγριπικό εμβόλιο, τα οποία θα αυξήσουν περαιτέρω την δαπάνη για εμβολιασμούς που ήδη καλύπτονται από τις ισχύουσες συστάσεις και δεν διατίθενται ακόμα στην χώρα μας. 

2 σχόλια:

  1. Ο στρατος να προστατευει τους προδοτες μας...
    να κανει το καθηκον του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΡΙΑ (3) ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΡΑΣΙΜΕ,ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ 6 Χ 104.89€ =629,34€

    ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ BEXERO(ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑ ΤΥΠΟΥ Β) ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ.ΑΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΔΟΣΕΙΣ Χ 104.89 =209,78€

    ΑπάντησηΔιαγραφή