Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΑΛΟΥ (ΚΚΕ)! ΒΙΝΤΕΟ

Ο περιφερειακός σύμβουλος, Θάνος Τζήμερος, έσκισε αφίσες που...


βρίσκονταν στην αίθουσα και στη συνέχεια γρονθοκόπησε την περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού, σύμφωνα με αναρτήσεις του αντιπεριφερειάρχη και πρώην δημοσιογράφου, Γιώργου Καραμέρου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, το επεισόδιο συνέβη κατά τη διάρκεια του περιφερειακού Συμβουλίου, το οποίο αποφάσισε την αποβολή του Θάνου Τζήμερου μετά από την βιαιοπραγία.

Δείτε το tweet:

scoops.gr



2 σχόλια:

  1. Ο κ. Τζήμερος θέλει να παρουσιασθεί ολόκληρο το βίντεο, για να γίνει γνωστή η αλήθεια.
    Η άλλη πλευρά επιθυμεί το ίδιο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάνεις πολύ καλά φίλε συνσχολιαστή 12:13μ.μ και επισημαίνεις το αδιάψευστο στοιχείο του video, διότι οι κομμουνιστές παρουσιάζουν μια "εικόνα" που απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα και την αλήθεια!
    Και για την ουσία του θέματος, πολύ καλά έκανε ο Περιφερειακός Σύμβουλος και έσκισε τις αφίσες που προπαγανδίζουν τις...δήθεν "κινητοποιήσεις" των κουκουέδων, τάχα μου ό,τι "αγωνίζονται" για τον εργάτη, ενώ είναι γνωστό ό,τι στην πραγματικότητα υπονομεύουν τους εργαζόμενους και τις ελληνικές επιχειρήσεις και το κάνουν με τόση "λύσσα" και κατ'εντολή των αλλοδαπών πολυεθνικών εταιρειών!!!
    Ένα "πρόχειρο" παράδειγμα;
    Ξανά δείτε την ανακοίνωση του Περισσού και τις δηλώσεις Κουτσούμπα για τον ιδιοκτήτη της καπνοβιομηχανίας ``ΚΑΡΕΛΙΑ΄΄, όταν ο ιδιοκτήτης..."είχε το θράσσος!" και, αποφάσισε να μοιράσει στους εργαζόμενους του, μεγάλο μέρος από τα υπερκέρδη της εταιρείας ως EXTRA BONUS, πέραν των νομίμως υποχρεώσεων της εταιρείας, προς τους υπαλλήλους της!!!
    Αυτή είναι η ΟΥΣΙΑ για τα "κουμμούνια" και η μόνη έννοιά τους, είναι το πως θα καταστρέψουν και όσες υγιείς επιχειρήσεις έχουν απομείνει στην χώρα...!
    Οι..."ηγήτορές τους" διαχρονικά, είναι αποβολές που κατά λάθος γεννήθηκαν στην Ελλάδα!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή