Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ LIDL: ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΜΕ ΨΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ SUPER MARKET! ΕΙΝΑΙ...ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ...

Πριν απο λιγο πηγα στο λιντλ στην παπαναστασιου κοντα στα γραφεια..

ΟΑΣΘ( θεσσαλονικη ) ..τοποθετησα ολα τα προιοντα στον ιμαντα και καθως εκανα να πληρωσω εβγαλα απ το καροτσι μου μια σακουλα η οποια περιειχε δυο κουτια μπυρα που αγορασα απ το σκλαβενιτη και που αυτη η μαρκα δεν υπηρχε στα λιντλ.
Η ταμειας κοιταξε και το καροτσι μου περιεργα..κυριολεκτικα εχωσε τη μουρη της μεσα σ αυτο ενω παρουσα ηταν μια ολοκληρη ουρα απο κοσμο που περιμενε να πληρωσει … Μετα πριν χτυπησει τα πραγματα που αγορασα στο μηχανημα ζητουσε να δει και τι εχει μεσα η σακουλα μου… Και της ελεγα εγω οτι ειναι απ το σκλαβενιτη..οτι αυτη η μαρκα μπυρας δεν πουλιεται στα λιντλ και οτι δεν ειμαι τοσο χαζη να βγαλω φατσα μοστρα κατι που θα επιχειρουσα να κλεψω ..ωστοσο αυτη επεμενε να δει τη σακουλα και δεν μου χτυπουσε στο μηχαμημα οσα αγορασα ωστε να πληρωσω να τελειωνω την αφησα στο τελος να δει τη σακουλα διοτι δεν μπορουσα να αφησω τον κοσμο πισω μου να καρτερα εξαιτιας μου …εγινα δηλαδη για αλλη μια φορα ρεζιλι μπρος σε τοσο κοσμο..ανοιγοντας τα πραματα μου για να φανω οτι εκλεψα…
Φωναζα εγω ..φωναζε και η ταμειας και επεμενε..στο μεταξυ ειδε τη σακουλα και μετα χτυπησε τα πραγματα που πηρα απο το λιντλ..
Εγω λογικα πηρα τα πραγματα αφου μου κοψε και αποδειξη αλλα για τα αλλα δυο κουτια μπυρα που αγορασα πιο πριν εκανα το λαθος και πεταξα την αποδειξη πριν μπω στο λιντλ για αυτο και αναγκαστικα τα αφησα εκει..
Και ενταξει εγω δεν καλεσα αστυνομια υπιλογιζοντας οτι μεχρι να ερθει αυτη θα τρωγα και πολυν χρονο απο την υπολοιπη ουρα κοσμου που εφτανε ως τη θασο..
Το περιεργο ομως ειναι οτι κανεις αλλος εκει μεσα δεν ενδιαφερθηκε να φερει αστυνομια ουτε καν οι υπαλληλοι εφοσον εγω ημουν η κλεφτρα…γιατι αραγες ?
Το μονο που εξεραν και η ταμειας και δυο πελατες ηταν να κατηγορησουν εμενα επειδη και εγω αρχικα φωναζα στην ταμεια .λεγοντας οτι αυτη καμνει τη δουλεια της.Θα πρεπε να ξερουν οτι ολες οι δουλειες εχουν και προβληματα και τσακωμους..οποιος δεν αντεχει παραιτειται.

http://scoops.gr/

2 σχόλια:

  1. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΤΛ...
    ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΤΛ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ Σ/Μ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠ'ΑΥΤΟ !!!!!!!!!!!!! ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ !!!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΡΑΓΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΣΚΕΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΗΛΑΔΗ !!!!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή