Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Ο ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ! ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: "ΛΕΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΡΘΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ..."! ΑΝ ΤΟ 'ΘΕΛΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ... ΠΑΡΕΙ ΠΟΔΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΟΜΩΣ ΤΗΣ...ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ !

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, πριν από λίγο, από την εκπομπή του στο Real fm έλεγε ότι με την κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση, αλλά και στην αντιπολίτευση, ουσιαστικά δεν είναι αρεστός σε κανένα από τα δύο....

κόμματα. Αυτό που φροντίζει ως δημοσιογράφος, ο ίδιος και ο σταθμός του, αλλά και η εφημερίδα Real News είναι να λέει τη γνώμη του, ώστε να πηγαίνει ένα βήμα πιο μπροστά η Πατρίδα. Ότι -με άλλα λόγια- υπηρετεί σωστά το δημοσιογραφικό του καθήκον. 
Αυτά τα έλεγε με αφορμή την κριτική που του ασκούν κάποιοι ακροατές (άλλοι ότι δεν ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ή και στην αντιπολίτευση). Μάλιστα, ως επιχείρημα για να υποστηρίξει τα όσα έλεγε τόνισε το γεγονός της πρωτιάς που διατηρεί εδώ και χρόνια ο ραδιοφωνικός σταθμός Real, η δε εφημερίδα είναι μέσα στις τρεις πρώτες σε κυκλοφορία. 
Η πραγματικότητα ωστόσο είναι ότι ο Χατζηνικολάου, δεν στηλιτεύει την κυβέρνηση Τσίπρα ως κυβέρνηση πολιτικών απατεώνων και πολιτικών εγκληματιών οι οποίοι τσακίζουν τους πολίτες με αντισυνταγματικά μέτρα. Δεν χαρακτηρίζει τους φασιστική και αντιδημοκρατική την κυβέρνηση, ούτε βεβαίως ως κυβέρνηση δοσιλόγων-προδοτών! Αυτά, που αποτελούν την μόνη πραγματικότητα για την κυβέρνηση Τσίπρα, ο κ. Χατζηνικολάου τα αποσιωπά. Συνομιλεί με τον Τσίπρα και τους εκπροσώπους της κυβέρνησής του λες και δεν τρέχει τίποτε. Δεν τους υπενθυμίζει την προδοσία τους σε βάρος του λαού, δεν τους λέει, ότι με όσα κάνουν ουσιαστικά θέτουν υποψηφιότητα να καθίσουν στο σκαμνί για εσχάτη προδοσία! Ο Χατζηνικολάου, δυστυχώς κρατάει τα μπόσικα του σάπιου συστήματος. 
Λίγη δημοσιογράφοι, σαν τον Αντώνη Μυλωνάκη, εμάς εδώ, τον Σπύρο Σταθάκη, τη Σοφία Παραδείση, μια χούφτα δηλαδή δημοσιογράφοι μείναμε να καταγγέλουμε ως εθνοπροδότες τους εκπροσώπους της κυβέρνησης Τσίπρα. 
Αν όλοι οι δημοσιογράφοι επιτελούσαν σωστά τον ρ΄πολο τους και ενημέρωναν τον λαό ότι έχουμε να κάνουμε με ΠΡΟΔΟΤΕΣ και βιαστές του Συντάγματος, τότε και ο λαός δεν θα βρισκόταν σε λήθαργο και η κυβέρνηση Τσίπρα θα είχε πέσει, υπό το βάρος της γενικής κατακραυγής και οργής.   

2 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχα ναι ναι Μυλωνάκης: ο έμμισθος "επαναστάτης ποπολάρος" του Καρατζαφέρη, με την γραβατούλα του, και το κουστουμάκι του κάνει επανάσταση από την ασφάλεια του καναλιού.... εεεεεεν μέσω υαλουρονικού οξέος και κρέμας προσώπου.......ε, ρε κλωτσιές που τους χρειάζεται!! το πεζοδρόμιο είναι "άγνωστη" λέξη γι αυτούς που ως συνήθως άλλα λέγουν και άλλα πράττουν ( έχουν δάσκαλο τον καλύτερο απατεώνα-παπατζή πολιτικό)!!θα συνέχιζα αλλά δεν αξίζει, μην πέσουμε και στο επίπεδο!!γνωρίζουν πλέον οι Έλληνες πατριώτες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ ΗΤΑΝ Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΔΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ !!!!!! ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ !!!!!!!!!!ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΩΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή