Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΟΙ 3 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 7 ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΔΕΡΩΣΑΝ ΤΗΝ 85ΧΡΟΝΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 12.000 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΝΟΣ ΑΘΛΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ!

Με το αποφυλακιστήριο στην τσέπη, «χάρη» στον νόμο Παρασκευόπουλου, έδρασαν οι τρεις από τους επτά Γεωργιανούς που με...

το αναμμένο σίδερο βασάνισαν φρικτά την 85χρονη γυναίκα η οποία ήταν και το τελευταίο τους θύμα.
<iframe width="787" height="442" src="https://www.youtube.com/embed/mKRmtMFjzw0" frameborder="0" gesture="media" allowfullscreen></iframe>
Σύμφωνα με όσα είπε ο Δ. Καραγκούνης της ΝΔ πάνω από 12.000 έγκλειστοι στις φυλακές αποφυλακίστηκαν απ΄πο τότε που έγινε ο νόμος Παρασκευόπουλου, ενώ πάνω από 4.000 μέσα στον τελευταίο χρόνο! Και μιλάμε κυρίως για όσους έχουν ποινές 10 χρόνια! Πολλοί από αυτούς σημειώνουν την ίδια εγκληματική δράση, με τους πολίτες να βρίσκονται στο έλεός τους. Όπως η πολύπαθη γιαγιά την οποία...σιδέρωσαν οι Γεωργιανοί! 

1 σχόλιο:

  1. Αλβανοι, Γεωργιανοι, Ουζμπεκοι κλπ αλωνιζουν σε μια χωρα χωρις αστυνομευση για τους πολιτες...ολα τα σκουπιδια του πλανητη εδω μαζεμενα, με τις ευλογιες των πουλημενων πολιτικαντηδων, μονο για ψηφους ελληνοποιησεις, για τη καρεκλα πουλανε και τη μανα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή